- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #5.421
Ok o zaman gece yada sabah o saatlerde kâğıda yaz dileğini detay detay...olur insallahAna hemen dilerim valla :) bebek istiyorum ben ya karar verdim ben anne olmalıyım Allah nasip ederse tabi artık herşeyi yaşadım gördüm yani çocukları da aşırı seviyorum iyi anne olucamı biliyorum bi bebeğim olsun hayatımın geri kalanı da onun olsun işte benim dileğimDDDDDDDDDDDDDD SchonerDuft sen benim gerçek adımı biliyosun dimi DDDDDDD
Ben kac yıldır şu sitedeyim hic yuzume bakmazlardı,noldu da üstüme cullandilar simdi anlamadimbenim ki doğum yaptı sanırım kaç gündür gelmiyor annem de gündüz aramış mahallede naptı acaba ? geçen yaz bizi m evde doğurdu o kadar baktık öldüydü hepsi yavruların şimdi dışarda nasıl olcak bilmiyorum biizm ki yılda 2 kere en az doğuruyor ya
Ok o zaman gece yada sabah o saatlerde kâğıda yaz dileğini detay detay...olur insallah
Şimdiden yazdım bile :) gece okurum yastığımın altına koyucam kağıdı :)Ok o zaman gece yada sabah o saatlerde kâğıda yaz dileğini detay detay...olur insallah
Ben kac yıldır şu sitedeyim hic yuzume bakmazlardı,noldu da üstüme cullandilar simdi anlamadim
Hayal ede ede oku,etkili olsunŞimdiden yazdım bile :) gece okurum yastığımın altına koyucam kağıdı :)
Hayal ede ede oku,etkili olsun
Aşk mesk de dileyip kombo yapabilirsin ...dene yani bencevalla zor olmıcak bir çok kez rüyam da hamile gördüm kendimi doğurdum filan o hissi düşüncemne kadar sonuç odaklıyım o bebek oraya paket halinde girecek sanki aman girsinde nedeni nasılı önemli değil DDDDDD
Hayal ede ede oku,etkili olsun
Olabilirhatunum sana sigar abırakma telkini tavsiye etsem hem de bedava acayip işe yarıyor arkadaşımdan biliyorum :)
Aşk mesk de dileyip kombo yapabilirsin ...dene yani bence
gece 04:00 e kuruyorum saatimi erken uyurum dileklerimi yazarım çizerim :) teşeşkürler .Günaydınlarrr
Bu gece 03.40 ile 08.20 arasi merkur gunesin
kalbindeymisuyumazsaniz bi sey edin,dilek tutun ☺
Ana hemen dilerim valla :) bebek istiyorum ben ya karar verdim ben anne olmalıyım Allah nasip ederse tabi artık herşeyi yaşadım gördüm yani çocukları da aşırı seviyorum iyi anne olucamı biliyorum bi bebeğim olsun hayatımın geri kalanı da onun olsun işte benim dileğimDDDDDDDDDDDDDD SchonerDuft sen benim gerçek adımı biliyosun dimi DDDDDDD
merak etttim hatırlarsan söylekedilerin bi insana yaklaşmasının sebebi varmış okuduydum bi yerde ama onedio damıydı hataırlayamadım var bir nedeni ama
yani şimdi o bebişin olması için aşk evlilik filan gerekiyor ya toplu dilek gibi düşündüm ben neyse bi liste yapıyorum zaten :) motorsiklet almak istiyorum normal ehliyetim var motor ehliyeti alcam :) bu arada satranç hocamı verem ettim galiba bana göre değil vır vır konuşuyormuşum :) susmuyorsun dedi bana satranç oynarken düşünülür konuşulmazmış :) ya ama baya iyiyim dedim oda ben de ona şaşırıyorum zaten hem konuşuyorsun gülüyorsun telefona bakıyorsun yok kahve içcem yok çay içcem dolanıp duruyorsun ama beklemediğim hamleler yapıyorsun ne tuhaf kızsın dedi bana :) manyağım manyakDDDDDDDDD
gece 04:00 e kuruyorum saatimi erken uyurum dileklerimi yazarım çizerim :) teşeşkürler .
yaa bilmem mi
yaaa olsunda nasıl olursa olsun boşver şimdiki aklım olsa oooo ooo
merak etttim hatırlarsan söyle
motorsikleti napcan annem araba al onun yerine misss ..
santrança iyisin demek bence çok havalı
genetik olarak hepiniz risk altındasınız çocuklarınızda öyle takipte olmak lazım .okul zamanın da vakit buldukça takılıyordum satranca eskiden strateji oyunlarına da çok meraklıydım klanlar savaşı diye bir oyunda yılllarca hüküm sürdüm kimse kız olduğumu bilmiyordu :))))) acayip okey ve tavla oynarım iskambil oyunları dahil ne de olsa kumarbaz kızıyım :) babamın kart sayma yeteneği vardı yağmur adam gibi :) zekasını yanlış yönlendirdi ama onun ki hastalığından dolayıydı şizofrendi babam ve onların mutlaka bağımlı oldukları bişey olurmuş doktoru dediydi :) ben ve kardeşlerim de konturole giriyoruz hep ırsi olabilirmiş diye ama hiç bişeyimiz yok çok şükür stratejik ve akıl yürütme olaylarına bayılıyorum satranç filan basit şeyler benim için ama hoca ciddiye almadığımı düşünüyor :) araba kullanmayı sevmiyorum cnm ben ya biri kullansın ben seyrede seyrede gideyim ona bayılırım ama arabamız da var zaten bir iki kullandım sonra biri olsa da bizi götürse havasındayım :)
genetik olarak hepiniz risk altındasınız çocuklarınızda öyle takipte olmak lazım .
clash of klans mı oynadın yoksa travian mıbende ikisinin bağımlısıydım
World of thanks cnm benim ki en son 51 dünya vardı türk takımlar da var mehter marşı çalıyolar filan :) klanlar savaşı diye de çıkıyor baya oldu girmeyeli bi telefon geliyodu senin köyleri yağmalıyolar diye anammmm asker gönderiyordum 3 gün de gidiyordu askerler yani baya gerçekçi bir oyundu özlemişim lan
ya şimdi ben sabah 6 buçukta kalkıyorum o zaman yapsam olur mu akşam yazarım sabah da okuya okuya giderim işe :)))))))))Aşk mesk de dileyip kombo yapabilirsin ...dene yani bence
ben kopamıyor bu oyunlardan
senin dediğini bilmiyorum ama keyifli oluyordur
Olur tabi...o yazdigim saatler pik saatleriymis...ya şimdi ben sabah 6 buçukta kalkıyorum o zaman yapsam olur mu akşam yazarım sabah da okuya okuya giderim işe :)))))))))
Olur tabi...o yazdigim saatler pik saatleriymis...ya şimdi ben sabah 6 buçukta kalkıyorum o zaman yapsam olur mu akşam yazarım sabah da okuya okuya giderim işe :)))))))))