- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #5.401
burya da yaz geldi artık eskisi gibi üşümüyorum güneş mis gibi artık sahil yürüyüşleri yaparımSen tibete başlayınca bi grip oluyosun illa ki belkim ayarı böledir :) ben de haftasonu regl oldum hava manyak güzeldi ama dışarı çıkamadım sadece odamı toplayıp temizledim ama İstanbula yaz kesin geldi yane :)
burya da yaz geldi artık eskisi gibi üşümüyorum güneş mis gibi artık sahil yürüyüşleri yaparım
burası nemli birde kavruluyoruz terimizle güneşte . ama alışkınızSenin olduğun yer mega sıcak kardeşim askerliği orda yaptı gerçi o dağ başındaydı çok sıcak oluyo yazın orası Allah kolaylık versin size
burası nemli birde kavruluyoruz terimizle güneşte . ama alışkınız
öle valla annem çok seviyor orayı ama kemiklerime kadar ısındım diyor annem 40 kilo bi ısıtamıyoruz da
kışın bende ısınamıyorum burda annen nasıl ısınıyor nemli diye mi acaba gördüm resmini annenin benim teyzem gibi
adana cehennem gibi ya gittiğimizde kararıp geliyoruzaşırı zayıf orası çok sıcak ya ısınıyormuş orda öle diyo valla hele Adanaya bayılıyor :))
adana cehennem gibi ya gittiğimizde kararıp geliyoruz
MERSİNDE AYNI HER YER KLİMAAdana da ve mersin de aile dostlarımız var yazın istanbuldalar kışın Adana da :) kardeşim askerliği gülnar da yapınca bizde gidip geldik valla aşırı sıcak nefes alınmıyor öğlen kimse dışarı çıkmıyor Allahtan heryer klima heryer amaDDDDDDD
kaç gündür kimse yok sanki bizden başkaKova hatunu sesin çıkmıyor nerelerdesin
evet kimse yok ..kaç gündür kimse yok sanki bizden başka
hayır olsun ne olduBuralardayimilginç zamanlardan geciyorum sadece
Guzel seyler ilginc seyler oluyor hangisini anlatam☺ senle ozelden konusmustuk ya gülüş tasarımı olayini ona basladimevet kimse yok ..
sana gönderdiğim linke baktın mı ?
hayır olsun ne oldu
başladın mı hadi hayırlı olsun ne kadr tutuyor bende öncesi sonrasına baktım çok güzelmiş . acılı bir işlem mi ?Guzel seyler ilginc seyler oluyor hangisini anlatam☺ senle ozelden konusmustuk ya gülüş tasarımı olayini ona basladimsonracigima bir kedi tarafindan secildim bildigin kapimda yatip kalkiyor arada arkadaslarini getiriyor falan koydum mamasini suyunu keyif yapiyorlar
Tibete devam tabiki ve enerji alanimin frekansi mi yukseldi noldu bilmiyorum ama kadinlardan acayip iltifat aliyorum bu ara ki bu cok nadirdir malumhmm onun haricinde bu sabah göz enerjimi kontrol etmem gerektigini analdim cok uzucu bir şekilde,en sevdiğim kupama sevgi ve saygi dusuncelerimi iletirken oglum geldi ve bir haraketle kupam tuz buz,hayir orda esimin de kupasi var ona denk gelsene
Bende goz değme olayi yok aslında muhtemelen tibet kaynakli enerji kaçağı
Simdilik aklima bunlar geldi
GEÇEN HAFTALARDA DA BENİ VE KUŞUMU KOVALADI 2 KEDİ
Bende bir kac implant ve dolgu ile beraber 20 bin ama sadece zirkonyum olursa tabi yari fiyatına düşüyor...başladın mı hadi hayırlı olsun ne kadr tutuyor bende öncesi sonrasına baktım çok güzelmiş . acılı bir işlem mi ?
enerjin yükselmiş demekki kontrol edemiyorsun . kaç tekrardasın şuan
GEÇEN HAFTALARDA DA BENİ VE KUŞUMU KOVALADI 2 KEDİ
ÇOK ŞİRİNMİŞ
ÇOK İYİYMİŞ İMPLANT PAHALI BİR UYGULAMA ZATEN SONUCU MERAK EİYORUM ÖNCESİ SONRASI YAPARSIN ARTIKBende bir kac implant ve dolgu ile beraber 20 bin ama sadece zirkonyum olursa tabi yari fiyatına düşüyor...
Normalde cok kedici degilim ama bunu alip icime sokasim geliyor inanilmaz bir bağ oluştu...bizim sitenin kedisi degil de daha sokak kedisi olsa eve alirdim zaten kafasi surekli benim evde cok merakliama sanirim kardesleri de var hic ayırmayayim...kardesi meov meov dolaniyor iki dakka susmuyor ya zaten ordan ayirt ediyorum kendilerini cunku cok benziyorlar
Günaydınlarrr
Bu gece 03.40 ile 08.20 arasi merkur gunesin
kalbindeymisuyumazsaniz bi sey edin,dilek tutun ☺