● Tibet Kızları ●

burya da yaz geldi artık eskisi gibi üşümüyorum güneş mis gibi artık sahil yürüyüşleri yaparım

adana cehennem gibi ya gittiğimizde kararıp geliyoruz

Adana da ve mersin de aile dostlarımız var yazın istanbuldalar kışın Adana da :) kardeşim askerliği gülnar da yapınca bizde gidip geldik valla aşırı sıcak nefes alınmıyor öğlen kimse dışarı çıkmıyor Allahtan heryer klima heryer ama DDDDDDD

MERSİNDE AYNI HER YER KLİMA KLİMA OLMAZA ÇEKİLMİYOR YAPIŞ YAPIŞ OLUYORUZ :) VALLA YAZIN İSTANBULA KAÇMALARI GAYET MANTIKLI BURASI CEHENNEM

evet kimse yok ..
sana gönderdiğim linke baktın mı ?

hayır olsun ne oldu
Guzel seyler ilginc seyler oluyor hangisini anlatam☺ senle ozelden konusmustuk ya gülüş tasarımı olayini ona basladim sonracigima bir kedi tarafindan secildim bildigin kapimda yatip kalkiyor arada arkadaslarini getiriyor falan koydum mamasini suyunu keyif yapiyorlar
Tibete devam tabiki ve enerji alanimin frekansi mi yukseldi noldu bilmiyorum ama kadinlardan acayip iltifat aliyorum bu ara ki bu cok nadirdir malum hmm onun haricinde bu sabah göz enerjimi kontrol etmem gerektigini analdim cok uzucu bir şekilde,en sevdiğim kupama sevgi ve saygi dusuncelerimi iletirken oglum geldi ve bir haraketle kupam tuz buz,hayir orda esimin de kupasi var ona denk gelsene
Bende goz değme olayi yok aslında muhtemelen tibet kaynakli enerji kaçağı
Simdilik aklima bunlar geldi

başladın mı hadi hayırlı olsun ne kadr tutuyor bende öncesi sonrasına baktım çok güzelmiş . acılı bir işlem mi ?
enerjin yükselmiş demekki kontrol edemiyorsun . kaç tekrardasın şuan
GEÇEN HAFTALARDA DA BENİ VE KUŞUMU KOVALADI 2 KEDİ
ÇOK ŞİRİNMİŞ

Bende bir kac implant ve dolgu ile beraber 20 bin ama sadece zirkonyum olursa tabi yari fiyatına düşüyor...

Normalde cok kedici degilim ama bunu alip icime sokasim geliyor inanilmaz bir bağ oluştu...bizim sitenin kedisi degil de daha sokak kedisi olsa eve alirdim zaten kafasi surekli benim evde cok merakli ama sanirim kardesleri de var hic ayırmayayim...kardesi meov meov dolaniyor iki dakka susmuyor ya zaten ordan ayirt ediyorum kendilerini cunku cok benziyorlar

ÇOK İYİYMİŞ İMPLANT PAHALI BİR UYGULAMA ZATEN SONUCU MERAK EİYORUM ÖNCESİ SONRASI YAPARSIN ARTIK

Günaydınlarrr

Bu gece 03.40 ile 08.20 arasi merkur gunesin
kalbindeymis uyumazsaniz bi sey edin,dilek tutun ☺

Ana hemen dilerim valla :) bebek istiyorum ben ya karar verdim ben anne olmalıyım Allah nasip ederse tabi artık herşeyi yaşadım gördüm yani çocukları da aşırı seviyorum iyi anne olucamı biliyorum bi bebeğim olsun hayatımın geri kalanı da onun olsun işte benim dileğim DDDDDDDDDDDDDD SchonerDuft sen benim gerçek adımı biliyosun dimi DDDDDDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…