● Tibet Kızları ●

Ben de 5 tekrardayım. Geceye sabitledigim için unutup yatıyorum sonra aklım gelince acaip üşeniyorum sonra tabi bu grup geliyor aklıma, bir de tibetin verdigi enerji sonra kalkıp hemen yapıyorum

Ben de 5 tekrardayım. Geceye sabitledigim için unutup yatıyorum sonra aklım gelince acaip üşeniyorum sonra tabi bu grup geliyor aklıma, bir de tibetin verdigi enerji sonra kalkıp hemen yapıyorum
Bende 2 gündür gribim ama bu nasil grip gecirmek ...aynaya bakıyorum şaftım kaymis burun silip oksurmekten ama içim kıpır kıpır enerji dolu

Bende 2 gündür gribim ama bu nasil grip gecirmek ...aynaya bakıyorum şaftım kaymis burun silip oksurmekten ama içim kıpır kıpır enerji dolu

Sen tibete başlayınca bi grip oluyosun illa ki belkim ayarı böledir :) ben de haftasonu regl oldum hava manyak güzeldi ama dışarı çıkamadım sadece odamı toplayıp temizledim ama İstanbula yaz kesin geldi yane :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…