- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #5.361
Benim de sigarayi yiyesim geliyor caktirmaBenim de tibette libidom hep artıyorama içkiye de çok sarıyorum tibet=cinsellik=alkol oldu benim resmen
etki göremeyenlere bende çok şaşırıyorum gözlem zayıflığımı yoksa inanmakla ilgil diye düşünüyorum.
ooo süpersin
Severek yapiyorum canim ben ama biseylerde artis azalma yok bende. Bende saskinim mutsuzum bu konuda : ( cocugumu dogurup buyutmusumde hayirsiz cikmis gibi hissediyorumBenim de tibette libidom hep artıyorama içkiye de çok sarıyorum tibet=cinsellik=alkol oldu benim resmen
etki göremeyenlere bende çok şaşırıyorum gözlem zayıflığımı yoksa inanmakla ilgil diye düşünüyorum.
ooo süpersin
Gel bunu çayla kutlayalimYes 21 i yaptim sukur:)) Allah bugunumuzu aratmasin.
Olur bak icerim bir dak cayiniGel bunu çayla kutlayalim
Benim de sigarayi yiyesim geliyor caktirma
AHAHAHASeverek yapiyorum canim ben ama biseylerde artis azalma yok bende. Bende saskinim mutsuzum bu konuda : ( cocugumu dogurup buyutmusumde hayirsiz cikmis gibi hissediyorum
Bak oyle seyler oluyor ki..ayni anda bir cok seyi yeme istegi sigarayi yeme istegiO NASIL BİR DUYGU ÖYLE
heee evetttt hiç kafam basmıyor bu konulara yaDogum saati
benim libido öldü 21 e gelince ölüyor sanırımBenim de tibette libidom hep artıyorama içkiye de çok sarıyorum tibet=cinsellik=alkol oldu benim resmen
ooo süpersin
Ayri vakitlerde yapiyorum. Mesela sabah kalktiktan sonra tibet.. 1 saat sonra gun icinde ya da aksam sporAHAHAHA
BENCE ETKİLERİ VAR SEN GÖZLEMLEYEDİN . SPOR İLE BERABER Mİ YAPYORSUN
ARINMA İSE RAZIYIM BU SÜRECE ŞEKERDEN DE ARINDIRSIN BENİBak oyle seyler oluyor ki..ayni anda bir cok seyi yeme istegi sigarayi yeme istegi
Bir seyi begndigimde degisik renkleri alma istegi vs bir suru örnek sayabilirim resmen ac gozlulugum yuzeyde su anhemde hic olmadigi kadar,bunun benzerini ilk ve son kez hamileyken yasadim ard arda su cola meyve suyu ayran cay icmisligim var ve hamilelik cidden bana cok iyi gelmisti ruhen bedenen o yuzden biliyorum ki bu surec bir arinma panik yok
3 5 7 TEKRARLARDA NASILDIbenim libido öldü 21 e gelince ölüyor sanırım
HMMM UYKU DÜZENİN ENERJİN SABRIN DA MI DEĞİŞMEDİ HİÇAyri vakitlerde yapiyorum. Mesela sabah kalktiktan sonra tibet.. 1 saat sonra gun icinde ya da aksam spor
Kiz uyutmuyoki: ( hasta oldu ve daha az uyudum gectigimiz haftalar. Sabir degilde bi bosvermislik coktu ustumeARINMA İSE RAZIYIM BU SÜRECE ŞEKERDEN DE ARINDIRSIN BENİ
3 5 7 TEKRARLARDA NASILDI
HMMM UYKU DÜZENİN ENERJİN SABRIN DA MI DEĞİŞMEDİ HİÇ
o zaman çok coşkuluydu yazmıştım burdaARINMA İSE RAZIYIM BU SÜRECE ŞEKERDEN DE ARINDIRSIN BENİ
3 5 7 TEKRARLARDA NASILDI
HMMM UYKU DÜZENİN ENERJİN SABRIN DA MI DEĞİŞMEDİ HİÇ
DEMEK Kİ BOŞVERMEN GEREKEN ŞEYLER VRMIŞKiz uyutmuyoki: ( hasta oldu ve daha az uyudum gectigimiz haftalar. Sabir degilde bi bosvermislik coktu ustume
DOĞRU DEMİŞTİN AMA 21E GELMEKTEN TIRSTIM ŞUANo zaman çok coşkuluydu yazmıştım burda
DEMEK Kİ BOŞVERMEN GEREKEN ŞEYLER VRMIŞ
DOĞRU DEMİŞTİN AMA 21E GELMEKTEN TIRSTIM ŞUAN
yane ben bekarım siz evliler için sıkıntı olur
adamın sesi bile yetiyor desenegerçi dün gece uyurken tv den sesini duydum bi tuhaf olmadım değil ama asla onlan yükseltmicem libidomu
adamın sesi bile yetiyor desene
Günaydınlar efenim