- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #5.321
YENİ DÖNGÜ BÜTÜNÜN HAYRINA OLSUNBugun birde yeni ay var balikta
Uranüs de bogaya geciyor 7 yıllığına...yani yeni bir dongu ekleniyor hayatimiza
kimi takip ediyorsun face te
e noluyormuş pekiBugun birde yeni ay var balikta
Uranüs de bogaya geciyor 7 yıllığına...yani yeni bir dongu ekleniyor hayatimiza
e noluyormuş peki
Bu merkur gerilemesi ve yeniayin balikta olmasi biraz olumsuz etki ediyor...ozellikle sinsirela insanlarin epey başı yanacak :) ama genel olarak kaos dolu bir ay
Uarnusun boğaya geçişi de yukselenden az cok nelerin değişeceği hakkiinda ipucu veriyor youtubeda arat var bu konuda videolar sabah bakmistim ama dinleyemedim henuz ama tabi haritada ki uranusun ev konumu aslinda daha bilgilendirici
Evet...ama kisa bir arama ile ev konumunu da bulabilirsin benimki 11.evde bu da sanirim arkadas is güç donguleriydioğlak burcuna etkilerine bakcam yani
o ev olaylarına girince kafam çok karışıyor benimOhaa su an ben saturn dongusundeyim ama saturnum oglakta oldugu icin resmen kiyak geciliyor
https://www.yorumcu.com/astroloji/dogum-haritasi.aspo ev olaylarına girince kafam çok karışıyor benim
Pazartesi degilmiydin sen benim oyle aklimda kalmis kiz,ben de diyorum niye ses seda yokselam kizlarrrrr,
yarin insallah 21
Kova hatunu kupayi yarin mi teslim edersiniz yoksa haftanin sonunda mi
yok persembe gunleri kuzuu :)) ne toreni? ayin gibi birsey miPazartesi degilmiydin sen benim oyle aklimda kalmis kiz,ben de diyorum niye ses seda yokyarin sinyal çak tören yapalim sana
yok persembe gunleri kuzuu :)) ne toreni? ayin gibi birsey mi
aa burdada mi madalya var? yemin ethea kutsal sularla yıkayacaz seni
Madalyani vericrm iste sen artik tescilli tibet güzelisin
Ilk sayfaya bakaa burdada mi madalya var? yemin et
yemek yarismasini kazanirsan var ya kralicam :)Ilk sayfaya bak
Baska nerde madalya var
Hec haberim yoh vhallayemek yarismasini kazanirsan var ya kralicam :)