- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #4.561
yok sıkılmam cnmsüpermiş valla sıkılmazsın sen o zaman .
Aynı ben sıkılganlıkta bir numara kova hatunları hep mi boyleyiz anamSıkılganım benkova hatunu nickini begenmistim de yillarca oyle kaldim yoksa mumkun degil kalmazdim oyle :))
ya hiç sorma uzun süre içmem sanırım artık
içme cnm ya hele de bebiş çalışmalarının yapıldığı şu günler deya hiç sorma uzun süre içmem sanırım artık
yok tedavi ile olacağından çalışmalar tamamen zevke odaklıiçme cnm ya hele de bebiş çalışmalarının yapıldığı şu günler de
yudum yudum içtimalkolle hic mi hic aram yok kiz benim
SchonerDuft geçmiş olsun ya...yudum yudum didim sana ama diidiim
Tibet bize hitap ediyor da ondan yoksa olmazdiAynı ben sıkılganlıkta bir numara kova hatunları hep mi boyleyiz anam
Tibet 9 a geldim Allahtan bundan sıkılmıyorum heralde.Akşam yataga girdim tam uyuyacam anam dedim ben tibeti unuttum kalktım yaptım kızlara bari mahcup olmayım didim
Fazla yudum olmuş demekkiyudum yudum içtim
Fazla yudum olmuş demekki
e geçen anlatıyordun şu olsa içerim filan diye ondan şeyettiydim seviyosun ama içmiyosun anladım içmeyin zaten ya yazın için ya da tatilde filan ona izin veriyomalkolle hic mi hic aram yok kiz benim
SchonerDuft geçmiş olsun ya...yudum yudum didim sana ama diidiim
tamam da senin vücudun bebeğe hazır olmalı yane kendine iyi bakman lazım işlenmiş gıdalardan alkolden zararlı herşeyden uzak durmalısın bence her an olabilir yane çünküiçme cnm ya hele de bebiş çalışmalarının yapıldığı şu günler de
Yok kiz bi sarap severim o kadar :) onu da yilda 2 kere icerim :))) hatta bu yilbasinda icemedim sarapcazimibile.. geriye kaldi dogum gunum :)e geçen anlatıyordun şu olsa içerim filan diye ondan şeyettiydim seviyosun ama içmiyosun anladım içmeyin zaten ya yazın için ya da tatilde filan ona izin veriyom
Duy da inanmaolabilir içki ile olan kariyerimi zirve de bıraktım
ene evet ya 10 şubattt 30 oluyom ben heyoooooooooooooooYok kiz bi sarap severim o kadar :) onu da yilda 2 kere icerim :))) hatta bu yilbasinda icemedim sarapcazimibile.. geriye kaldi dogum gunum :)
Bende 7 subat 29ene evet ya 10 şubattt 30 oluyom ben heyooooooooooooooo
Bende 7 subat 29yirmililer game over
Oyle diyolar da genede 18 yaşımı tercih ederdimasıl şimdi güzelleşicez ama 30 yaşından sonra kadınlar güzelleşirmiş çekicilikleri artarmış ki öyle bence de :) aramız da çok gün yok senle yakın baya