● Tibet Kızları ●

Sanirim 3 gundur 3 4 saat uykuyla duruyorum enerjimi anlatamam...dun zorladim kendimi 00.00 de uyudum ama daha nasil eneejigim anlatamam...hayir tipimden bile belli olmuyor yorgunlugum ve muhtemelen kilo aldim yani oyle bir donus aldim kp bana ilk defa zayif degilsin dedi ya

Geneldd bi kac gun az uyursam max 1 hafta sobra pilim bitiyor ve saat 8 de tunuyorum ben:)) kilo alman olumlu birsey mi?:)

Geneldd bi kac gun az uyursam max 1 hafta sobra pilim bitiyor ve saat 8 de tunuyorum ben:)) kilo alman olumlu birsey mi?:)
5 saaten az uyursam ben iptal ama bu son 3 gun iyidim ya :)) ama yinede uykuma dikkat etmeye caliscam...uyku onemli neticede....
Evet olumlu 47 kiloydum en son 165 boya...
Gerci regl de yolda o da daha sisik gosteriyordur...tartilcam yine bi ara
Insallah almisimdir :))

Ya sen gel bana bak 1 haftada sana nasil kilo aldiriyorum:))

dolunay etkisi olabilir geçer yakında :)
umarım öyledirr.
Kova hatunu 48 50 arası gidip geliyorum. 170 cm. formumu oyuncak toplamaya bağlıyorum. birde yemeklerimin hep yarım kalmasına. ebru şallı bile beniö kadar derin nefes alll verr yapmıyordur. ben gerçi sakin olayım diye yapıyorum ama derin nefesii şakabi yana genetikten sanırım alamayan gruptayım. üstelik çokda iştahlı değilim.
ilk hareket sonrası bennnn....

Ya ben sinirden kuduruyorum ya...
Simdi kizlar 139 liraya bir urun aldim...urun hemen elime gecti ama hala kargoya verilmedi seklinde durdu 10 gun falan...10 gun sonra da urun iptal edildi (urun elimde ama bu arada)
Hesabima da 20 tl hediye ceki ve param da iade edildi...
Ben aradim dedim iste urun elimde niye boyle oldu diye,bana iban numarasi verdiler havale yapayim diye...ama hesabima 130 yatti 9 tlyi kesmisler neyse ...havale ücreti 57 tl....tekrar aradim dedim ki napim?diyor ki kiz 57 yi kes ana paradan...ya dedim oyle sey mi olur firmanin nosunu istedim vermediler...biraz bekletti falan sonra mail olarak biz size havale parasi ödemeden bir sekilde odemeniz icin bir sey yolliycaz dediler...
Daha bekliyorum yollayacaklar ...

Yillardir sorun yasamadim bunlarla noldu şimdi ya...firmayla nasil iletisimsizlik icindeler anlamadim ki...

Bence bekle:) yanlis hesap bagdattan doner:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…