- 1 Ocak 2019
- 739
- 2.609
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #4.601
Ters etkiler gormen normal bunu ilk sayfada da yazmistim...cunku cakralar dengelenmeye basladikca bilincalti ortaya cikar...ve o denli bir ruh halin olur[/QUOTevet sanırım öyle. ruh ehh işte de fiziken bi terslik var gibi belki 7 nin hikmeti budur bende. ve dediğin gibi acele yapıyorum bazen.
Sanirim 3 gundur 3 4 saat uykuyla duruyorum enerjimi anlatamam...dun zorladim kendimi 00.00 de uyudum ama daha nasil eneejigim anlatamam...hayir tipimden bile belli olmuyor yorgunlugum ve muhtemelen kilo aldim yani oyle bir donus aldim kpHaha ne gibi etki goruyon:) ben dun cok agladim yine sonra amaannn gene dengesizligim uzerimde dedim. Aksam bi guzel hamurisi yapip yedim:)) birde gec saate kadar 1-2 saat laptopta calistim yesil cayimla:) camasrlar vardi onlari katladim filan. Sabah kalktigimda yorgundum yine oyleyim canim sporbile istemiyor bugun: ( ama nedense bunlari tibete yormuyo rum ben:))
Geneldd bi kac gun az uyursam max 1 hafta sobra pilim bitiyor ve saat 8 de tunuyorum ben:)) kilo alman olumlu birsey mi?:)Sanirim 3 gundur 3 4 saat uykuyla duruyorum enerjimi anlatamam...dun zorladim kendimi 00.00 de uyudum ama daha nasil eneejigim anlatamam...hayir tipimden bile belli olmuyor yorgunlugum ve muhtemelen kilo aldim yani oyle bir donus aldim kpbana ilk defa zayif degilsin dedi ya
5 saaten az uyursam ben iptal ama bu son 3 gun iyidim ya :)) ama yinede uykuma dikkat etmeye caliscam...uyku onemli neticede....Geneldd bi kac gun az uyursam max 1 hafta sobra pilim bitiyor ve saat 8 de tunuyorum ben:)) kilo alman olumlu birsey mi?:)
Ya sen gel bana bak 1 haftada sana nasil kilo aldiriyorum:))5 saaten az uyursam ben iptal ama bu son 3 gun iyidim ya :)) ama yinede uykuma dikkat etmeye caliscam...uyku onemli neticede....
Evet olumlu 47 kiloydum en son 165 boya...
Gerci regl de yolda o da daha sisik gosteriyordur...tartilcam yine bi ara
Insallah almisimdir :))
Anam bi zayif daha:)bende bi alsamm süper olacakkk
Kac kilosun :))bende bi alsamm süper olacakkk
Gelirim bakYa sen gel bana bak 1 haftada sana nasil kilo aldiriyorum:))
Gel gel:)) en sevdigin yemek ne:))Gelirim bak
Sarma,icli kofte ve kirmizi lahana havuc salatası,etli kuru fasulyeGel gel:)) en sevdigin yemek ne:))
devam tabiki ama arada atlıyorum bir iki gün o yüzden hala 3 tekrarla devam.mavimli devam mi :)
Ben çalışmaya başladım o yüzden giremiyorum pek. Ama Tibet süper 3 tekrarla devam ediyorum şimdilik. Sen nasılsın?NAPTINIZ KIZLAR NASILSINIZ
dolunay etkisi olabilir geçer yakında :)günaydın bende bu hafta 7 tekrardayım. ama tam tersi etkiler görüyorum. moralim bozuldu haliyle. neyse
umarım öyledirr.dolunay etkisi olabilir geçer yakında :)
Bence bekle:) yanlis hesap bagdattan doner:)Ya ben sinirden kuduruyorum ya...
Simdi kizlar 139 liraya bir urun aldim...urun hemen elime gecti ama hala kargoya verilmedi seklinde durdu 10 gun falan...10 gun sonra da urun iptal edildi (urun elimde ama bu arada)
Hesabima da 20 tl hediye ceki ve param da iade edildi...
Ben aradim dedim iste urun elimde niye boyle oldu diye,bana iban numarasi verdiler havale yapayim diye...ama hesabima 130 yatti 9 tlyi kesmisler neyse ...havale ücreti 57 tl....tekrar aradim dedim ki napim?diyor ki kiz 57 yi kes ana paradan...ya dedim oyle sey mi olur firmanin nosunu istedim vermediler...biraz bekletti falan sonra mail olarak biz size havale parasi ödemeden bir sekilde odemeniz icin bir sey yolliycaz dediler...
Daha bekliyorum yollayacaklar ...
Yillardir sorun yasamadim bunlarla noldu şimdi ya...firmayla nasil iletisimsizlik icindeler anlamadim ki...
Hep zahmetli yemekler:)) ama sorun degil bizim ici yapariz:)Sarma,icli kofte ve kirmizi lahana havuc salatası,etli kuru fasulye