- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #4.521
diğeri deiğin kimdi bende anımsamadım ki
olsun havan değişir canım bir kahve çay içersin pasta yersin
evet bahsi geçmişti bir ara
görümceme ve eşine açtımkime yaptın ?
Yok ne yanlis anlicaz canim. Bu cocuklar bizim yani tabii biz yorulcaz sma onlar yasini basini almis koca insan. Senin onlar icin surekli uykundan feragat etmeni gerektrcek bi durum yokYa nolur kimse yanlış anlamasın özellikle çocukları artık büyümüş ev hanımlarından bahsediyorum çünkü çocuklu ev hanımlarının da ne kadar yorulduğunu uğraştığını biliyorum bizim apartmandakilerin artık yapacak pek işleri olmadığından bütün gün kapı kapı geziyorlar birde çok uzun zamandır birlikteyiz artık akraba gibi olduk çekinme filan yok yani dalıyolar direk alışığım rahatsız da değilim her zaman böleydi ama sabahın körün de gelmeyin die bin kere söyledim ya bana da yazık ya her gün avrupa yakasından anadolu yakasına işe gidiyorum bide istanbulda yaşaanlar nasıl bir çile çektiğimi bilirler off dua ediyorum annem iyi olsun napim dayancam
Kiz sen falcimisin: )günaydın kızlar nsılsınız ..
dün uzun zamandan sonra 2 tarot açılımı yaptım o yoğun enerjiyi uzun zamandır hissetmiyordum
adayıyımKiz sen falcimisin: )
Aa gercekmi diyon:)) para var mi bu islerde ya:)adayıyım
bilmiyorum iyice kavrayınca paraya dökmeyi düşünüyorum açıkçasıAa gercekmi diyon:)) para var mi bu islerde ya:)
Haha kazenle anlasma yap mesela hepimizin falina bak:))bilmiyorum iyice kavrayınca paraya dökmeyi düşünüyorum açıkçası
hiç aklıma gelmemiştiHaha kazenle anlasma yap mesela hepimizin falina bak:))
Beles beklentimiz yok bacim veririz uc bes kurus biseyler:))))hiç aklıma gelmemişti
öğrenirken bol bol size bakarım merak etme
valla sabah serviste arkadaş zor uyandırdı siz gidin ben yatıcam diyorum bide ya iyice kafayı yedimYok ne yanlis anlicaz canim. Bu cocuklar bizim yani tabii biz yorulcaz sma onlar yasini basini almis koca insan. Senin onlar icin surekli uykundan feragat etmeni gerektrcek bi durum yok
kobaylarım olcaksınız sizBeles beklentimiz yok bacim veririz uc bes kurus biseyler:))))
kobaylarım olcaksınız sizbenim için kurban olacaksınız başka birşey istemiyorum sizden
Isim da bulalim:))) hatçe falcıKiz sen falcimisin: )
Isim da bulalim:))) hatçe falcı
Pohebe olsun :)isim de iyi fikir mitolojik isimler olur
Ben Rhea ya da bayildim :) bunu bi ara nickim yapayim