- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #4.541
HMM büyük kahin olabilerPohebe olsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HMM büyük kahin olabilerPohebe olsun :)
E herald yaniiiHMM büyük kahin olabiler
bana bak bekarım benkobaylarım olcaksınız siz benim için kurban olacaksınız başka birşey istemiyorum sizden
ben gucci kızıyım değişmez benim kiBen Rhea ya da bayildim :) bunu bi ara nickim yapayim
Sıkılganım ben kova hatunu nickini begenmistim de yillarca oyle kaldim yoksa mumkun degil kalmazdim oyle :))ben gucci kızıyım değişmez benim ki
Git oje moje bakım neyim yap yakma kendinibeni oyalayın yoksa diğer konular da banlanıcam yine kendimi tutamıyorummmm
ben de öleyim de bazı şeyler değişmez ben de sabit fikirliliğim devreye girerSıkılganım ben kova hatunu nickini begenmistim de yillarca oyle kaldim yoksa mumkun degil kalmazdim oyle :))
Git oje moje bakım neyim yap yakma kendini
1 tane tırnağa sur 2 dk bekle diğer tırnağa falan kurur boyleişteyim kız ne ojesi :)
ofisteki erkekler oje kokusundan nefret ediyor anında cinnet mod1 tane tırnağa sur 2 dk bekle diğer tırnağa falan kurur boyle
bakarım misafirler bir gitsin her 3 5 güne bir sıra gelir baktırmaktan bıkmak yok amabana bak bekarım ben
rahat dur kız bırak kim ne yaparsa yapsınbeni oyalayın yoksa diğer konular da banlanıcam yine kendimi tutamıyorummmm
lütfen bende istiyorummm.bakarım misafirler bir gitsin her 3 5 güne bir sıra gelir baktırmaktan bıkmak yok ama
rahat dur kız bırak kim ne yaparsa yapsın
bakarım bakarım :)lütfen bende istiyorummm.
thanks babybakarım bakarım :)
Ben de ben deee :))hiç aklıma gelmemişti
öğrenirken bol bol size bakarım merak etme
bkarım canım sıra ile hepinizeBen de ben deee :))
Çok tatlısınbkarım canım sıra ile hepinize
Yengem tarot uzmanı eskiden baya bi bakardı bize alışığım :)bakarım misafirler bir gitsin her 3 5 güne bir sıra gelir baktırmaktan bıkmak yok ama
rahat dur kız bırak kim ne yaparsa yapsın
süpermiş valla sıkılmazsın sen o zaman .Yengem tarot uzmanı eskiden baya bi bakardı bize alışığım :)
bişey yapmıyom