● Tibet Kızları ●

Oyle diyolar da genede 18 yaşımı tercih ederdim

ya kızlar dün akşam facede diğer mesajlar bölümüne baktım bi adam bana be seni yarın direk savcılığa veriyorum yazmış düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum facede çok takılmam kimseyle bir tartışmam filan olmadı sadece geçen hafta iki tiyatro sanatçısı bi vieo çekmişler işte biz öküz değiliz diye kadınlara sitem edilen komik bi video ben de o araya öküzlüğün klibini çekiyolar ama yazdım yani espri olsun diye bide eskiden paylaştığım neten bulduğum arkası dönük kadın fotosu vardı başkasının fotosonu paylaştığım için mi başka da bişey yok dün akşamdan beri sinir oldum bana bunu yazan şahsiyet spor hocası tv de programlara çıkmış onların resmini paylaşmış ama ilk defa gördüm tanımıyorum kesinlikle bilgisi olan varmı bu durumlarla ilgili aşırı sinir oldum

Ya milletin ne boş vakti var...ustelik onla ilgisi bile yok sanirim...

Ya milletin ne boş vakti var...ustelik onla ilgisi bile yok sanirim...
Neyle canım anlamadım ya bişeyden korkum yok Allaha şükür ama sinir oldum engelledim hemen adamı bi arkadaşım senin dikkatini çekip muhabbet etmek için yazmıştır öyle dior ama ne bilim kafaya taktım işte hiç başıma gelmedi öle bişe ilk ve son defa annemle babamın boşanma davasına gimiştim mahkemeye

Hersey olabilir aslinda,takipte kal...bisey de cikmayabilir

Hersey olabilir aslinda,takipte kal...bisey de cikmayabilir
ne olabilir ki başka ? en fazla 1 ay içinde savcılık kağıdı geliyormuş ifade için çok canım sıkıldı diken üstündemi beklicem böyle bir tehdide karşı dava da açılmıyormuş seni savcılığa veriyorum tehdit sayılmıyormuş herkes istediğini yazabilecek mi böyle ya

Hersey olabilir derken belki ilgi cekmek icin yazmis da olabilir anlaminda dedim...
e-devletten ogrenebilirmisin acaba hakkinda şikayet olup olmadigini? Arastir istersen

Hersey olabilir derken belki ilgi cekmek icin yazmis da olabilir anlaminda dedim...
e-devletten ogrenebilirmisin acaba hakkinda şikayet olup olmadigini? Arastir istersen
evet ona da bakıcam da şifre almam lazım ptt den 1 hafta bişey çıkmazsa ordan sonradan da çıkmazmış

Ama iste ruhum oyle demiyiii
Haha ne gibi etki goruyon:) ben dun cok agladim yine sonra amaannn gene dengesizligim uzerimde dedim. Aksam bi guzel hamurisi yapip yedim:)) birde gec saate kadar 1-2 saat laptopta calistim yesil cayimla:) camasrlar vardi onlari katladim filan. Sabah kalktigimda yorgundum yine oyleyim canim sporbile istemiyor bugun: ( ama nedense bunlari tibete yormuyo rum ben:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…