● Tibet Kızları ●

korkuyorsan bakma cnm ya akşam annem evde yemek yok ona kemik çorbası yapmam lazım yoksa gitmek isterdim
ne kadar süre devam edecek.
şuan korkuyu yeni atlattım aslında kuzenimin olayından sonra bayağı kötü olmuştum denerim zaten ne kadar bakacam ki

nasıl bir çalışma ki merk ettim.
benim çok sorunum oldu bunlarla
koruma duası var ayetel ile olmazsa onla koruma yaparım.
Dua zaten olmazsa olmaz,bu dedigim calisma gecmis su an ve gelecek adina bir kalkan olusturuyor enerji vampirligi konusunda ozellikle...hani istemeden yaydigimiz veya istemeden etkilendigimiz enerjiler

Dua zaten olmazsa olmaz,bu dedigim calisma gecmis su an ve gelecek adina bir kalkan olusturuyor enerji vampirligi konusunda ozellikle...hani istemeden yaydigimiz veya istemeden etkilendigimiz enerjiler
hmm anladım valla google teyzede araştırayım dedim ama bulamadım öyle bir çalışma

oyuncağı beden olarak kullandı işte. ama o dönemlerde ruh çağırma olayları yapyorduk

ne fal bakarım ne baktırırım ama bana yapılan büyü başka insan evladına yapılsa çoktan ölmüştü sanırım annem düzenli olarak kapı eşiklerinden şişle muska çıkarır :) birşey gördüm duydum diyemem ben de yıllardır uyurken kitlenme hali oluyordu ama 2 yıldır çok nadir benimkiyle yaşarken hiç olmuyordu mesal bişey artık bunun nemrut suratını görünce iyi saatte olsunlar da tırsıp kaçıyordu galiba

21 ocak pazartesi günü saat 08:15 de Aslan burcunda dolunay oluşacak. Bu dolunaya Astrologların kanlı ay tutulması dedikleri güçlü bir Ay tutulması eşlik edecek. Bu ay tutulması son derece güçlü bir enerjiye sahip ve her birimizi kişisel yıldız haritalarımıza göre farklı şekillerde etkileyecektir. Ancak burada kişisel etkileri tek tek incelemek mümkün olmadığı için genel enerjileri ve bu enerjileri en verimli şekilde nasıl değerlendirebileceğimizi inceleyeceğiz. Öncelikle dolunay dönemleri olayların açığa çıktığı süreçlerdir ve daha önceden ektiğiniz tohumların artık toprağın üzerine çıktığını görürsiniz yani bu dönemde karşılacağınız temalar geçmişte attığınız adımların sonuçlarıdır veya sonuçlanmasını beklediğiniz konular artık daha fazla gündeminize gelebilir. Ay ve Güneş'in karşı karşıya geçtiği dolunayda kutuplaşmalar artar ve dengeyi sağlamak zorlaşır. Bir tarafta şiddet olayları artarken diğer taraftan romantizm de yükselir. Kendi içimizde de dengeyi sağlamak zorlaşır ve mantığımızla duygularımız arasında sıklıkla kalabiliriz. Dolunay dönemleri farkındalık dönemleridir ve Ay'ın ışığı karanlıkta kalanları fark etmenize yardım edecektir. Ay tutulmaları ise bitişleri, sonlanmaları ve tamamlanmaları simgeler. Değişimleri başlatır ve daha önceden yapmak istediğiniz ancak cesaret edemediğiniz konularda sizi harekete geçmeye zorlar. Ay tutulmaları genelde toplumu etkilerler ve toplumun bilincinin yükselmesine, farkındalığının artmasına ve değişimin başlamasına katkıda bulunurlar. 21 ocak pazartesi günü gerçekleşen Ay Tutulması da hem değişim, hem farkındalık hem de harekete geçmek konularında çok etkili olacaktır. Tutulma esnasında Ay Kuzey Ay Düğümü ile kavuşum ve Güney Ay Düğümü ile karşıt açı yapacağı için bu tutulmanın karmik etkileri olduğunu söyleyebiliriz. Aslan burcu egoyu, kişisel gücü, kendine güveni, dikkat çekmeyi, otoriteyi, çocukları, risk almayı, eğlenceli işleri, hobileri, sahne sanatlarını, yöneticileri ve liderleri simgeler. Bu burçta gerçekleşen Ay tutulmasında ise bu konularda bazı değişimler, bazı farkındalıklar veya açığa çıkmalar yaşanacak diyebiliriz. Bu tutulma gücümüzü nasıl kullandığımızı ve bunun olası sonuçlarını bize gösterecektir. Gücünü sevgiyle ve şefkatle kullanan insanlar için karmik enerjilerin de devreye girmesiyle harika sıçramalar gerçekleşecektir. Ancak egosal, gücünü bencilce kullanan ve baskıladığı kızgınlıkları en uygun görünen hedefe yönlendiren insanlar için zorlayıcı şekillerde farkındalık kazandırak olaylar yaşanabilir. Bu tutulma sonrasında haksızlık yaptığınız alanlar karşınıza gelebilir veya haksızlık yapan başka insanlarla mücadele edeceğiniz koşullar ortaya çıkabilir. Aslan burcu kimliğimizle ilgilidir ve kimliğinizi tanımlarken bazı değişimler yapmanızı gerektirecek durumlar açığa çıkabilir. Aslan burcu için onay almak önemlidir ve bu tutulma ile onay ihtiyacınızı bir tarafa bırakmak zorunda kalabilirsiniz. Yine özdeğer ve özgüven sorunu olanlar için bu Ay tutulması bu duygularınızı geliştirmeniz için muhteşem fırsatlar verecektir.

Ay tutulması esnasında Ay ile Uranüs'ün kare açısı beklenmedik durumlar, ani çıkışlar, gerginlikler veya sabırsız tutumlara yol açabilir. Ay ve Uranüs'ün gergin açılarından açığa çıkan enerjiyi nötralize etmek için topraklanmak çok faydalıdır. Yalınayak toprağa basarak, bir ağaca sırtınızı dayayarak veya meditasyonu yaparak topraklanabilirsiniz. Ayrıca iyice düşünmeden dürtüsel olarak olarak hareket etmemenizi ve sakin bir şekilde karar vermeye çalışmanızı da öneririm.

Özelikle bu hafta boyunca farkında bir şekilde hayatı yaşamaya odaklanmanızı öneririm. Karşınıza çıkan durumlara, olaylara, konulara ekstra dikkat edin. Bu konularda değişim, farkındalık veya tamamlanma zorunlulukları olabilir. Eğer siz, bu zorunlulukları kabul eder ve cesaretle ilk adımları atarsanız, desteklenir ve kolaylıkla süreci tamamlarsınız. Ancak buna direnirseniz bu konularda sizi zorlayacak ve harekete geçmeye mecbur edecek durumlar oluşabilir. Ben, bu hafta boyunca yaşayacağınız her deneyimi sevgiyle kabul etmenizi ve bu konuda atmanız gereken adımları gönüllü bir şekilde atlamaya istekli olmanızı öneririm. " Bugün yaşayacağım bütün deneyimleri sevgiyle kabul ediyor ve bu konularda atmam gereken tüm adımları sevgiyle, nezaketle ve güvenle atmaya gönüllü olduğumu beyan ediyorum." şeklinde bir niyeti her gün odaklanarak 7 kere okuyabilirsiniz.

Özellikle bu hafta topraklanmanızı (her gün yalınayakla toprağa basmak, ağaca sırtını dayamak veya topraklanma meditasyonu yapmak) öneririm.

Eğer kalp rahatsızlığınız varsa veya bu konuda bir şüpheniz varsa bu hafta kontrole gitmek çok iyi bir tedbir olacaktır. Ayrıca herhangi bir sağlık sorunu olursa geçiştirmeden veya ihtmal etmeden mutlaka doktor kontrollerinizi yaptırmanızı öneririm.

Kendi haklılığınızı veya gücünüzü ortaya koymak zorunda kalırsanız gücünüzü sakince ve sevgiyle kullanmanızı öneririm. Sakin, kontrollü, sevgi frekansında ve kendinizi arındırarak gücünüzü kullanmak en adil sonuçlar almanızı sağlayacaktır.

Karşınıza çıkan sorunları halı altına süpürmek bu hafta olumlu sonuçlar vermeyecektir. Tam tersine bu konuları anlamaya çalışmak, derslerinizi almaya odaklanmak ve çözüme odaklanmak faydalı olacaktır. " Sorunu görüyorum, kabul ediyorum ve bütünün en yüksek hayrına olan çözümü uygulamak için gönüllüyüm." şeklinde bir niyet etmek bile sizin için şifalandırırı olacaktır.

Bu hafta kendinizi değişime açın ve olası değişimleri yeni bir şeylerin hayatınıza gelişi olarak yorumlayın. Değişime direnmek bir çok açıdan zarar verici olacaktır. Hayatınızda bazı şeyler sonlanıyorsa bunları sevgiyle kabul etmek ve yeni bir şeylerin başlayacağını düşünerek heyecanlanmak çok daha doğru olacaktır. Unutmayın, gitmesi gereken, miadı dolan ve artık size faydası olmayan bu dönemde gidecektir.

Kendi özgüveninizi ve özdeğerinizi başkalarının gözünden değil, kendi gözünüzden değerlendirin. Bu hafta özdeğer ve özgüven konularında olumlamalar veya enerji çalışmaları yapmak için enerjiler çok uygun olacak.

Bu hafta karmik enerjiler de tetikleneceği için başka insanlara yardım etmek, bütüne faydalı işler yapmak, doğaya veya hayvanlara katkıda bulunmak her zamankinden daha önemli olacaktır.

Enerji çalışmaları yapanlar için her gün düzenli olarak enerji korunması çalışmalarını yapmalarını, özellikle sakral chakralarına ve kalp chakralarına daha fazla enerji vermelerini ve farkındalık / değişim konularında çalışmalar yapmalarını öneririm.

nasıl yani kim koyuyor ki insanlar da uğraşmayı ne çok seviyorlar .
seninki ile ne oldu arıyor mu ?
annen için güzel sonuçlar alırsınız inşallah

hngi astrolog yazmış bunu anlatım şekli yabancı gelmedi

nasıl yani kim koyuyor ki insanlar da uğraşmayı ne çok seviyorlar .
seninki ile ne oldu arıyor mu ?
annen için güzel sonuçlar alırsınız inşallah
valla sesi soluğu çıkmıyor ondan önceki yazıyor ne zamandır hane oda ünlü olan :) yani onunla da oluru yok dünyalar çok ayrı aslında aynı ama onu benim sülalemle ortak yanları çok ben ne sülaleye ne aileme uyan biri olmadım hiç bi çay içelim diyip duruyor tamam alkolle aram yok da ne bilim böle tadsız tuzsuz bi sohbetimiz oluyor bana göre önümüzdeki hafta onla görüşcem de bişey olmaz vakit geçsin işte benim ki de umrumda değil valla aramasın sormasın işime gelir

hngi astrolog yazmış bunu anlatım şekli yabancı gelmedi
astrologmu bilmiyorum da bana hep maili geliyor iptal etmek istedim olmuyor bankada yasaklı site olduğundan sppaqm kutuma düşüyor bir kere burda bahsetmiştik Berna Özcan Demir reikitürk gibi bir sitesi var enerji uygulamaları satıyor

Birini biliyoz da diger ünlü kim kiz onu niye bilmiyorum yaz ozelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…