● Tibet Kızları ●

evde lahmacun yapmak bizim için çok imkansız bi olay biz sölüyoruz getiriyorlar daha ne yapcan diyom lahmacun yane normal basit bi yemek diil ki
Haha oyle tabii ama disardakileri begenmez oldu bu cocuklar: ( gecen gitmisler bi yerdeki lahmacunu anlatiyodu buyuk oglum: anne hic seninkine benzemiyodu filan diyodu. Kiyamadim kisaca..

Sen napiyosun? Hala misafir mi var?

Haha oyle tabii ama disardakileri begenmez oldu bu cocuklar: ( gecen gitmisler bi yerdeki lahmacunu anlatiyodu buyuk oglum: anne hic seninkine benzemiyodu filan diyodu. Kiyamadim kisaca..

Sen napiyosun? Hala misafir mi var?
Misafir ben yokken yok ben eve gelince kokumu alıyorlar :) geçen haftasou gelenler aynı saatte geldi bu haftasonu şaka gibi bide uyuyomusun diye sormuyolar mı yangın var diye kaçıcam evden annem de dü bana kızıyor bi kahve yapmadın e geçen hafta sordum yok kahve sevmem çay da yoktu yeni kalkmışım yani demlenmesini beklemeden gittiler sırf delirtmek için geldiklerini düşünüyorum artık

Yaw millet nasil bi yuzsuz. Her hafta ayni kisiler mi geliyo? Komsum hastalanmis cicegimi cikolatami aldimda gittim. 1 saat bile olmadan yemege kalin dediler ben kalktim geldim. Ben gitmeye bile cekiniyorum bu durumlarda, gitmezsemde ayip olacak dusuncesindeyim.
Insanlardaki rahatlik beni benden aliyi yeminlen: (

3 haftadır aynı saatte gelen komşum var ekürisi yani ahiretliğiyle en üst kattan üşenmeden kolkola iniyorlar yaşlılar kız ama sabahın köründe kalktıkları için senden aynı şeyi bekliyorlar iki saat vır vır vır annem de onlardan genç olduğu için aynı çileyi çekiyoruz ama tabe hizmetleri ben yapıorum demiyorlar ki bu kız haftaiçi sabah 6 da kalkıp işe gidiyor bi yatsın uyusun öğleden sonra gidelim bari hiç yok ben gelmelerinden şikayetçi deilim ki sabah gelmesinler ya

Iyi sabrediyosun o zaman brabo benden sana.. her hafta ziyareti mi olurmus

diğeri deiğin kimdi bende anımsamadım ki
olsun havan değişir canım bir kahve çay içersin pasta yersin
evet bahsi geçmişti bir ara

Iyi sabrediyosun o zaman brabo benden sana.. her hafta ziyareti mi olurmus
Ya nolur kimse yanlış anlamasın özellikle çocukları artık büyümüş ev hanımlarından bahsediyorum çünkü çocuklu ev hanımlarının da ne kadar yorulduğunu uğraştığını biliyorum bizim apartmandakilerin artık yapacak pek işleri olmadığından bütün gün kapı kapı geziyorlar birde çok uzun zamandır birlikteyiz artık akraba gibi olduk çekinme filan yok yani dalıyolar direk alışığım rahatsız da değilim her zaman böleydi ama sabahın körün de gelmeyin die bin kere söyledim ya bana da yazık ya her gün avrupa yakasından anadolu yakasına işe gidiyorum bide istanbulda yaşaanlar nasıl bir çile çektiğimi bilirler off dua ediyorum annem iyi olsun napim dayancam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…