● Tibet Kızları ●

Ya nolur kimse yanlış anlamasın özellikle çocukları artık büyümüş ev hanımlarından bahsediyorum çünkü çocuklu ev hanımlarının da ne kadar yorulduğunu uğraştığını biliyorum bizim apartmandakilerin artık yapacak pek işleri olmadığından bütün gün kapı kapı geziyorlar birde çok uzun zamandır birlikteyiz artık akraba gibi olduk çekinme filan yok yani dalıyolar direk alışığım rahatsız da değilim her zaman böleydi ama sabahın körün de gelmeyin die bin kere söyledim ya bana da yazık ya her gün avrupa yakasından anadolu yakasına işe gidiyorum bide istanbulda yaşaanlar nasıl bir çile çektiğimi bilirler off dua ediyorum annem iyi olsun napim dayancam
Yok ne yanlis anlicaz canim. Bu cocuklar bizim yani tabii biz yorulcaz sma onlar yasini basini almis koca insan. Senin onlar icin surekli uykundan feragat etmeni gerektrcek bi durum yok

Yok ne yanlis anlicaz canim. Bu cocuklar bizim yani tabii biz yorulcaz sma onlar yasini basini almis koca insan. Senin onlar icin surekli uykundan feragat etmeni gerektrcek bi durum yok
valla sabah serviste arkadaş zor uyandırdı siz gidin ben yatıcam diyorum bide ya iyice kafayı yedim

X