● Tibet Kızları ●

NEDEN TARTIŞTINIZ Kİ KUZUM .
EVDE ÇOK YORULUYORSUN BİR BAKICI MI TUTAYINIZ ACABA
Annem kabul etmiyor ki cnm benden bile utanıyor torbasını boşaltıyorum diye yıkanması da yasak üstününü değiştirip sıcak su süngerle sileyim dedim kabul etmedi üstünü zor değiştirdim kilodunu naptı etti kendi giydii yine benim annem zor kadındır çok zor

AMA BÖYLEDE SİZE ÇOK ZOR OLUYOR . NEYSE AZ KALDI KONTROL HAFTAYA DEĞİL Mİ ?

Bizim banka akşamları yoga dersi veriyor ya katılanlar için servis bile ayarlamışlar ama kalamamki ya kalsam da uyurum ben kesin daa önce de ofis yogası filan öğretmişti bi hoca

Aaa kartlar bize dadaniyor anacim
Bakabiliyormusun canim bana da bak ?
Tarot benim de vardi beceremedim attim onu da,cok zor geldi bana :)))

size değil bana kardeşlerim bi işe yaramıyor ki biri ben erkeğim diğeri de grip zaten ne zaman bişey olsa evde hemen hasta olur aman neyse annem iyi olsun da bu cuma konturolü inşallah iyi çıkar sonuçları
Geçicek tatlim bu gunler biliyorsun dimi ???
Annen de bazi seyleri fark eder umarim da değerini daha cok bilir

size değil bana kardeşlerim bi işe yaramıyor ki biri ben erkeğim diğeri de grip zaten ne zaman bişey olsa evde hemen hasta olur aman neyse annem iyi olsun da bu cuma konturolü inşallah iyi çıkar sonuçları
amin canım inşallah. sen kendin için yapıyorsun zaten bırak kim ne yaparsa yapsın
Bizim banka akşamları yoga dersi veriyor ya katılanlar için servis bile ayarlamışlar ama kalamamki ya kalsam da uyurum ben kesin daa önce de ofis yogası filan öğretmişti bi hoca
yaa çok güzel değerlendirsen sana da iyi gelir canım
Aaa kartlar bize dadaniyor anacim
Bakabiliyormusun canim bana da bak ?
Tarot benim de vardi beceremedim attim onu da,cok zor geldi bana :)))
yıllar önce almıştım yeni yeni öğrenirken yaşadığım korku dolu günden sonra atmıştım
aynı kart destelerini almış abi . öğrenmek amaçlı sana bakarım profosyonel olunca da bakarım hafta öğrenmeye başlarım yazarım sana .
benim alanlarım arasında aslında ama geliştiremedikten sonra önemi kalmıyor

Ne yaşadın ki

pamuk ve müjde çoraptan bebek yapmıştık başımın ucunda idi işte gecenin karınlığında bana gülmesi göz kırpması falan işte
anliyorum :)
Korunmak lazim ya yoksa cidden bildigin uğraşıyorlar...
Dün sanirim bi 4 yil once defterin birinde not ettigim kendi enerjini kendine yönlendirme calismasina denk geldim hemencicik yaptim,kart mart da almiyorum unutkan insanim ben

korkuyorsan bakma cnm ya akşam annem evde yemek yok ona kemik çorbası yapmam lazım yoksa gitmek isterdim

nasıl bi çalışma

Geçicek tatlim bu gunler biliyorsun dimi ???
Annen de bazi seyleri fark eder umarim da değerini daha cok bilir
annem farkında zaten gelen herkese iyiki kızım var diyip duruyor erkek kardeşimde ablam iyice ev kızı olmuş çok yüklenmeyin bünyeye ters gelir infilak eder filan diye ayı gibi gülüyor ki ayı zaten kendisi

nasıl bir çalışma ki merk ettim.
benim çok sorunum oldu bunlarla
koruma duası var ayetel ile olmazsa onla koruma yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…