- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #4.421
O zaman cay icmeyecen bacim sen:))Ben benimkini gectim 1 haftadır :) tamam dikkatli olucam diye sartlaniyorum bu sefer elimde kaldısu an elimde 2 cay bardagi ve 1 cay tabagi kaldi kirilmayan
O zaman cay icmeyecen bacim sen:))
Nasil yuksek bi enerji alanin varmiskahve iceyim dedim o da olmadı gittim cay yaptim yine yaf gecen avizenin cami düştü tuz buz oldu salonda allahtan altinda degildik yakalamac oynuyorduk cunku
Negatif frekanslar daha dusuk oldugu icin hemen oluyor,yani hemen başına gelmesi ondan :) o yüzden kontrolsüz güç problem :)Nasil yuksek bi enerji alanin varmisdusunce gucumu desem manyetik alan mi desem yoksa nazar mi.Bendeki aklima gelen basima geliyodu dusunce gucu cekim alanim aktifti.Boyle seylere merakliyim metafizik parapisikoloji alanlarina.Bi ara dusunce gucunu beyin gucunu aktiflestirmistim.Amanin negatif ne dusunsem oluyodu cekiyodum dikkat etmem sartti.Biraktim simdi yordu beynimi
Kova hatunu yalnız çok muntazam kırılmış ha.. ekstra güçler mi loadlanıyor sana acaba ?şaka bir yana geçmiş olsun.
Acaba tibeti mi biraksankahve iceyim dedim o da olmadı gittim cay yaptim yine yaf gecen avizenin cami düştü tuz buz oldu salonda allahtan altinda degildik yakalamac oynuyorduk cunku
Tibet candir birakmam :))Acaba tibeti mi biraksan
Toprak ya toprakevet son hareketlerde çizgi filmlerdekiler gibi kızarmaya başlıyorum bende ama hoşuma gidiyor bu durum. dün şehirdışından kardeşim geldi. öle böle derken akşamüstü aklıma geldi tibet. kardeş gezmeye gitti. bende benim peti bourre leri parka götüreyim dedim. ayakkabılar montlar hazır 6 tane göz bana bakıyor. çünkü unutmayayım diye son dakika hızlandırılmış tibet yapınca baya bi ateş bastıı yaniiii.
yok yok keşke toprak olsa yaptığım yer hazırlandık tam çıkacağız ayağımda topuklu kısa çizmeler. bi dakka kuzular ben bişi unuttum deyip salonun girişinde yaptım çıkmadanToprak ya toprak
Yaz gelsin bende yapcam disarda bunu cok istiyorruumm o toprakla temas olucakkk aha en istedigim ....su an tasindigim binanin yesillik alani tenha gibi :))
Aaa evet yanlış anlamışım cikmadan yapmışsin :) haha o da iyimisyok yok keşke toprak olsa yaptığım yer hazırlandık tam çıkacağız ayağımda topuklu kısa çizmeler. bi dakka kuzular ben bişi unuttum deyip salonun girişinde yaptım çıkmadan
Selommm.. perdelerin noldu canisi:)Huhuu kimseler yok mu
Pazartesi yada salı haledicem onları ...Selommm.. perdelerin noldu canisi:)
Kis mevsiminde niye yikiyonnnnn:))) bahar gelsin hele birrrrr:)Pazartesi yada salı haledicem onları ...
KayinvalideciimmKis mevsiminde niye yikiyonnnnn:))) bahar gelsin hele birrrrr:)
Wowww hizmette sinir yok diyosun: ) cocugun evde olmadigi bi gun varsa o zaman yika as.. heleki yumusatici filan koyacaksan. Gerci aksamdan yikayip assan salonlari gece kurur.. ama yatak odalari skntiKayinvalideciimm
Kayinpederciiim geliyo az hamarat gelin takilcam