● Tibet Kızları ●

kahve iceyim dedim o da olmadı gittim cay yaptim yine yaf gecen avizenin cami düştü tuz buz oldu salonda allahtan altinda degildik yakalamac oynuyorduk cunku
Nasil yuksek bi enerji alanin varmis dusunce gucumu desem manyetik alan mi desem yoksa nazar mi.Bendeki aklima gelen basima geliyodu dusunce gucu cekim alanim aktifti.Boyle seylere merakliyim metafizik parapisikoloji alanlarina.Bi ara dusunce gucunu beyin gucunu aktiflestirmistim.Amanin negatif ne dusunsem oluyodu cekiyodum dikkat etmem sartti.Biraktim simdi yordu beynimi

Negatif frekanslar daha dusuk oldugu icin hemen oluyor,yani hemen başına gelmesi ondan :) o yüzden kontrolsüz güç problem :)

Evi de kendimi de arindirmam gerek zaten farkindayim da sor bakalim halin var mi

evet son hareketlerde çizgi filmlerdekiler gibi kızarmaya başlıyorum bende ama hoşuma gidiyor bu durum. dün şehirdışından kardeşim geldi. öle böle derken akşamüstü aklıma geldi tibet. kardeş gezmeye gitti. bende benim peti bourre leri parka götüreyim dedim. ayakkabılar montlar hazır 6 tane göz bana bakıyor. çünkü unutmayayım diye son dakika hızlandırılmış tibet yapınca baya bi ateş bastıı yaniiii.

Yaaa tabi yaaa bak simdi aklima geldi
Ben yillar once melek kartlari bakiyordum sonra epey kotu oldum biraktim,bir tek arada kendime bakiyordum sonra bir gun hamile oldugumdan suphelendim kartlara sordum ve 2 kere ust üste evet cevabini almistim ertesi gun zaten test de evet demisti sonra ben kartlari attim (bana da iyilik yaramiyo arkadas)
Carsamba gunu ozelden bir arkadasla konusuyorduk bu konu hakkinda ne yapmasini gerektigini koruma amacli iste bakimin nasil olucağını falan...hatta kartini da yorumladim o da bana cekti falan ve ben sonrasinda dusundum acaba yine kartlardan alsammi diye? Cunku artik daha bilgiliyim diye ....bilgiliyim de unutkan oldugumu unutmusum arinma yapmadim :)))
Persembe gunu yazdigima bakarmisiniz

Toprak ya toprak
Yaz gelsin bende yapcam disarda bunu cok istiyorruumm o toprakla temas olucakkk aha en istedigim ....su an tasindigim binanin yesillik alani tenha gibi :))

Toprak ya toprak
Yaz gelsin bende yapcam disarda bunu cok istiyorruumm o toprakla temas olucakkk aha en istedigim ....su an tasindigim binanin yesillik alani tenha gibi :))
yok yok keşke toprak olsa yaptığım yer hazırlandık tam çıkacağız ayağımda topuklu kısa çizmeler. bi dakka kuzular ben bişi unuttum deyip salonun girişinde yaptım çıkmadan

yok yok keşke toprak olsa yaptığım yer hazırlandık tam çıkacağız ayağımda topuklu kısa çizmeler. bi dakka kuzular ben bişi unuttum deyip salonun girişinde yaptım çıkmadan
Aaa evet yanlış anlamışım cikmadan yapmışsin :) haha o da iyimis
Benimkinin 5 haraketi bir taklit edisi var yiyesin gelir squatta da oyle

Kayinvalideciimm
Kayinpederciiim geliyo az hamarat gelin takilcam
Wowww hizmette sinir yok diyosun: ) cocugun evde olmadigi bi gun varsa o zaman yika as.. heleki yumusatici filan koyacaksan. Gerci aksamdan yikayip assan salonlari gece kurur.. ama yatak odalari sknti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…