● Tibet Kızları ●

Wowww hizmette sinir yok diyosun: ) cocugun evde olmadigi bi gun varsa o zaman yika as.. heleki yumusatici filan koyacaksan. Gerci aksamdan yikayip assan salonlari gece kurur.. ama yatak odalari sknti
Yatak odasındakini yikamiycam
Oglanin odasi ve mutfak zebra zaten onlari da ellemem sadece salon perdesini,o da daha yikamadim diye yoksa hic ellemezdim :))

Noluyo mekanlara gecelere mi akiyo:)) kiz gucci otur evinde biraz yemek yap borek corek ysp erkek kardesine:)) hahaha sacimi basimi yolarmis:))

Ooo hadi yine iyisin kv seni seviyo demek kalmaya geliyo: )
Bende onu severim :) genel olarak cok iyi insanlar ya
Ciddi anlamda bir falsolari hic olmadi yani
(Gerci ben simdi övdüm ya kesin bisey olur :KK70: )

son beş tekrarı mı yaptım bugün sabah. yarın 7. tekrar elimden öpecek.ama bi süre mi beşte mi takılsam bilemedim yaw :işsiz: birde kaç kişiyiz yapan acaba. herkes nerede. nasıl?

son beş tekrarı mı yaptım bugün sabah. yarın 7. tekrar elimden öpecek.ama bi süre mi beşte mi takılsam bilemedim yaw :işsiz: birde kaç kişiyiz yapan acaba. herkes nerede. nasıl?
7 deyim benim sayac persembeleri atiyo:) niye takilcan 5 te? Ha iki eksik ha fazla.. bana kalsa 21 de baslar devam ederim:))

halan açılmadı sanki kaslarım bakalım ilk iki harekette bakacam duruma göre. dediğin gibi ha 5 ha 7.birde bugün 5. harekette son iki sayıda garip bişeyler oldu karın bölgemde. sıcak sıcak böyle içten anlamadım. neyse akıştayım.

Noluyo mekanlara gecelere mi akiyo:)) kiz gucci otur evinde biraz yemek yap borek corek ysp erkek kardesine:)) hahaha sacimi basimi yolarmis:))

Ooo hadi yine iyisin kv seni seviyo demek kalmaya geliyo: )
ne gecesi ne akması ya nerde o günler :KK43:

günaydın kızlar nasılsınız iyi haftalar bu hafta reformer da son haftam sonrasında bende tibete başlayacam Kova hatunu Kova hatunu enişte bana tarot kartları getirmiş benimde çok alasaım vrdı önceden vardı ama birşeyler oldu sonra atmıştım. içimi okumuş ya da alma isteği enerjimi ona yönlendirmiş olmalıyım :KK70:

X