● Tibet Kızları ●

hmmm bakalim :) bi ara @SchonerDuft ile bunu yaptik da,ikimiz de birbirimizden tembeldik :KK70: birakan birakana :KK70:

Sen aslansin dişlisin hakkindan gelirmiyim ki? Gelirim yaaaa :KK70:
Sen bana iyi bile gelirsin ha :KK70: birakmam tibeti bu azmimle :))
Ben iyi gelirimde kuzucuk yanimda olsan vururum kirbaci:) kalk kiz yap su tibetleri diye cenemden bikio yaparsin artik:))

Aslan: ) organimiz kalp bizim, cok duygusaliz. Balik kadar sulu goz olmasakta sulu gozlulukte var. Lider olmaya lider ruhluyuzda ahhh bizi yoneten duygular iste
Aaa cok memnun oldum bende Aslan im.Duygusal zaaflarimiz olmasa cok zeki ve akilliyiz.Bizi kandirmak zordur.Güneş burcumda yukselenim de aslan

Merhaba bende yeni basladim tibetin 5 hareketine yarin ucuncu haftama giriyorum 7 tekrara baslayacagim nefes konusunda burundan nefes alip yine burundan verilmesi tavsiye ediliyor ben oyle yapiyorum bendeki etkileri simdiye kadar uyku kalitem kesinlikle artti cok guzel ve dinlemis olarak uyuyorum ve uyanir uyanmaz bedenimde ve ruhumda o dincligi hissediyorum bu bana huzur veriyor ve stresi aliyor eskiden uyandigimda sanki hic uyumamis gibi yorgun uyanirdim cogunlukla ama nihayet kaliteli uykunun ne kadar onemli oldugunu anlamis ve deneyimlemis oldum ve benim genelde her gece yattığımda burnum tikanir bu yuzden burun spreyi kullanmadan acilmaz ve uyuyamazdım sukur bu sorunu astim simdilik uzun zaman sonra hem gece hem gunduz gercekten nefes aldigimi hissediyorum ve burun kanallarimda bir rahatlama oldu birde ruyalarim benimde netlesti simdilik fark edebildigim etkileri bende böyle ilerleyen zamanlarda farkli etkileri olursa yine yazarim ve yapmak isteyen herkese tavsiye ederim kendiniz icin iyi birsey yapmak istiyorsaniz kesinlikle başlayın.

Merhaba bende yeni basladim tibetin 5 hareketine yarin ucuncu haftama giriyorum 7 tekrara baslayacagim nefes konusunda burundan nefes alip yine burundan verilmesi tavsiye ediliyor ben oyle yapiyorum bendeki etkileri simdiye kadar uyku kalitem kesinlikle artti cok guzel ve dinlemis olarak uyuyorum ve uyanir uyanmaz bedenimde ve ruhumda o dincligi hissediyorum bu bana huzur veriyor ve stresi aliyor eskiden uyandigimda sanki hic uyumamis gibi yorgun uyanirdim cogunlukla ama nihayet kaliteli uykunun ne kadar onemli oldugunu anlamis ve deneyimlemis oldum ve benim genelde her gece yattığımda burnum tikanir bu yuzden burun spreyi kullanmadan acilmaz ve uyuyamazdım sukur bu sorunu astim simdilik uzun zaman sonra hem gece hem gunduz gercekten nefes aldigimi hissediyorum ve burun kanallarimda bir rahatlama oldu birde ruyalarim benimde netlesti simdilik fark edebildigim etkileri bende böyle ilerleyen zamanlarda farkli etkileri olursa yine yazarim ve yapmak isteyen herkese tavsiye ederim kendiniz icin iyi birsey yapmak istiyorsaniz kesinlikle başlayın.
Oldukca guzel etkiler baslangic icin :) hosgeldin bu arada...
Listeye katilmak istersen baslangic tarihini yazabilirsin :)

Squatim da tamam :KK51: bura bir yere sayilarini sıkıştırırim arada,yazmam lazim yoksa sevkim kırılır :KK70:
Bu squat da acayip bisey ama ha...insanin enerjisini acayip yukseltiyor:süslü:

30 gunluk listesini yap kiz iyice belli olsun :)
Gel beraber yapak onu da :) beline de yarar inceltir
ben bugun basladim
iyide bebegim ben gunluk 1 saat spor yapiyorum sabahlari tibet yapiyorum. gunluk 100 squat canimi cikarir : ) isterdim o baska..sen kac yapiyosun?

nasil? 30 gunluk basladinda kac tane yapiyorsun, o daha onemli degil mi : )
Bak boyle
20190111_144131.jpg

X