● Tibet Kızları ●

ya estetik olayına ilk defa gircem ben dudaklarım da öle çok ince değil aşırı bişey yaptırmıycam hafif dolgınlaştırıcam doğal bişe istiyorum ama geçici dolgular 4 ay da sönebiliyormuş bile ve pahalı yani sene de bir takviye edilebilcek gibi olsa onu yaptırırım cumartesi bilinen bir hastanede randevu aldım bakalım nolcak
Ok bana da haber ver...bu yil muhtemelen yapcam bende ziraaaa neyse sonra anlatirim :KK70:

Sakinim ama mutsuzum içimde bi hüzün var sürekli kendimi spora cilt bakımına verdim annem yatıyor bi yandan işte ona da ayrı üzülüyorum :KK43:
kontrolü ne zaman annenin.
valla o zaman bu dönemde birşey yaptırma dolguya ihtiyacın da yok senin yüzüne göre dudakların dolgun zaten

kontrolü ne zaman annenin.
valla o zaman bu dönemde birşey yaptırma dolguya ihtiyacın da yok senin yüzüne göre dudakların dolgun zaten
2 hafta sonra cnm daha var ya üst dudağım daha ince alt dudaktan aynı olsunlar hafif daha dolgun olsun istiyorum fazlası olmaz bana ağzım küçük çünkü komik durur

2 hafta sonra cnm daha var ya üst dudağım daha ince alt dudaktan aynı olsunlar hafif daha dolgun olsun istiyorum fazlası olmaz bana ağzım küçük çünkü komik durur
dolgunlaştırıcı rujları kullan bence sanki pişman olcaksın gibime geldi . çünkü şuan duyguların karışık

dolgunlaştırıcı rujları kullan bence sanki pişman olcaksın gibime geldi . çünkü şuan duyguların karışık
Kullandım ya onlardan hatta kendi yaptığım nane ve tarçın yağı karışımım var acayip şişiriyor ama geçici sürekli tazelemek lazım zaten bu aralar yaptırmıycam cnm yaza doğru yaptırcam iyice emin olduğum bir yer bulursam

Ben sormustum genel snlsmda 3-4 aylik oluyo dediler.. idrarla cikiyomus zaten enjekte edilen sey

Bu hafta 5 kez yapiyorum.. haftaya 7:)) yapmak sorun degilde sabahlari unutuyorum. Aklima geliyo ama gec geliyo filan..

Kızlar slm giremedim kaç gündür. İşe başladım yoğunluk falan. Yurtdışında ilk işim biraz da çetrefilli bakalım.
Tibete 3 gün ara verince dün tekrardan 2 den başladım. Niye ara verdim? Çünkü bir hafta önce biten reglim gene başladı daha koyu akıntılı üç gün öyle sürdü ben şok. Daha önce hiç böyle bişey olmamıştı. Hatta dün başlayınca Tibete gene biraz koyu akıntı geldi ama bu sefer damla kadar o yüzden aldırmadım. Size hiç böyle bişey oldu mu merak ettim. Neden olabilir bilen var mı?

Kızlar slm giremedim kaç gündür. İşe başladım yoğunluk falan. Yurtdışında ilk işim biraz da çetrefilli bakalım.
Tibete 3 gün ara verince dün tekrardan 2 den başladım. Niye ara verdim? Çünkü bir hafta önce biten reglim gene başladı daha koyu akıntılı üç gün öyle sürdü ben şok. Daha önce hiç böyle bişey olmamıştı. Hatta dün başlayınca Tibete gene biraz koyu akıntı geldi ama bu sefer damla kadar o yüzden aldırmadım. Size hiç böyle bişey oldu mu merak ettim. Neden olabilir bilen var mı?
2 den mi 3'ten mi basladin?
Hic oyle birsey yasamadim yani ne desem bilemedim...

X