- 1 Ocak 2019
- 739
- 2.609
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #4.181
Ben kesin biraktin diye düşündüm :)Evet bu hafta sayi 5 : ) saka maka 3. Haftam.. sahi kizlar bi kez unutunca noluyoooooo?
yok 1 hafta 3 yaptim gecen hafta 4..bugunde iste 5 e basladim. yok birakmadim canim ya...sabah kalkinca ac karnina yapiyorum. kotu etkisi yok artik ilk gunku gibi degil sukur. yaparken sicakliyorum ama...menopoza mi giriyorum nedir : ))Ben kesin biraktin diye düşündüm :)
2 hafta 3 tekrar mi yaptin?
1 gun ara vermekten bisey olmaz tabi ama sonrasi basa donuluyor
iki iki miydi :) ya ciddi misin? ben tek tek diye tin tin gidiyorum hay Allah yaa : ( napacam yardim edin bana..kabul olmuyo mu simdiye kadar yaptiklarim : (tontriko sayıyı her hafta iki arttıracağız biliyorsun değil mi?yoksa bilerek mi birer birer arttırdın sen? ve hissedilir bi fark varmı sence fiziksel yada mental
28 aralik da basladin...:) bende sicakliyorum ben ona açılma diyorumyok 1 hafta 3 yaptim gecen hafta 4..bugunde iste 5 e basladim. yok birakmadim canim ya...sabah kalkinca ac karnina yapiyorum. kotu etkisi yok artik ilk gunku gibi degil sukur. yaparken sicakliyorum ama...menopoza mi giriyorum nedir : ))
sahi 3 hafta olmadi mi ben baslayali??
Olur kiz bisey olmaz haftaya 7 yaparsiniki iki miydi :) ya ciddi misin? ben tek tek diye tin tin gidiyorum hay Allah yaa : ( napacam yardim edin bana..kabul olmuyo mu simdiye kadar yaptiklarim : (
ay iki iki arttiriliyomus gurban bu ya : (28 aralik da basladin...:) bende sicakliyorum ben ona açılma diyorumbaya iyi geliyor o yarattigi sicaklik
sagol tibetten sorumlu bakanim : )Olur kiz bisey olmaz haftaya 7 yaparsin
son yazdigin mesajlardan gidebilirsin o yazdigin topiclereben kk da yeniyim ya. birşey danışacagım. takibr aldığım bi kaç konu vardı onlara direk ulaşacağım bi yer varmı?ve bildirimlerin hepsi açık uygulamada yüklü ama diğer takip ettiğim konu ile ilgili bildirm gelmiyor bana. vaktim de yok çık incelemeye.
hahaha : ) ben yillar evvel bunu zayiflamak icin yapmistim..balkon kapilarini aca aca : ) o zaman cocuklar yok tabii acele yok..ise gitmeden yapardim kalkinca..simdide mutfagin bi kosesinde cocuklar dalmadan iceri coraplari cikarip yere corekleniyom : )))offf ne güldüm ya kabul olmuyor mu deyişine kıyamam. zorlananlar tek tek de artırıyor ve etkileri azcık geç görüyorlarmış. ama iki iki dendiyse vardır bi hikmeti
sagol tibetten sorumlu bakanim : )
Aynen benimki de oyle :)evet benimkilere yakalanınca bende kaçıyorum bi yerlere yoksa tırtıl gibi sarılıyorlar altıma üstüme çıkıyorlar falan