- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #4.141
Evet kalçayı bir zaman sonra bicimlestiriyorTibetin uzatip incelttigini gormedim kendimde.Kalcam dolgunlasti hatta.Bacaklarim kalin ah keske inceltse 13-14 yaslarimda ergenlikten bu yasima kadar sporla ugrasiyorum bi inceldigini goremedim.Zayifladigim zaman inceldi ama kilo aldim yine kalinlasti.
baslamadin mi daha tibete:)geçmiş olsungucci acil şifalar dilerim. bol kemik suyu yada onunla yapılmış çorbalar içmeli
Benim annemde de aynı sıkıntı var geçmiş olsun ilik yesin doğru iyi gelir.valla kemik ilik ne duyduysak yaptık kemik erimesi de var yaştan dolyı calsiyum b ve d vitaminleri verdi doktor inşallah iyi olucak
Sağol annene acil şifalar versin Allah'ım valla çok zorBenim annemde de aynı sıkıntı var geçmiş olsun ilik yesin doğru iyi gelir.
Devam edecek gibimisin ?pazartesi sabah başladım tibete. daha önce kolay yapıyordum. 3 te böyleyse. demekki hamlamış beden o kadar da aktifim ama. neyse önemli olan başlamak ve istikrarrr umarımmm
Annene de geçmiş olsun mavimliBenim annemde de aynı sıkıntı var geçmiş olsun ilik yesin doğru iyi gelir.
tamam dedim sanırımgitmiyor ya 3 günden sonra
BELİM çok ağrıyor ya 4 ve 5 i yapamıyorum kollarımda öyle.sen yapıyormusun
bana beş kolay geldi en çok onu sevdim desem :) 4 zor ama.BELİM çok ağrıyor ya 4 ve 5 i yapamıyorum kollarımda öyle.sen yapıyormusun
sağolasın.Annene de geçmiş olsun mavimli
Sindilik evetBELİM çok ağrıyor ya 4 ve 5 i yapamıyorum kollarımda öyle.sen yapıyormusun
Benim de onceden 5 favorimdibana beş kolay geldi en çok onu sevdim desem :) 4 zor ama.
normal şartlarda bana hepsi çok çok kolay ama bu ara yapamıyorumbana beş kolay geldi en çok onu sevdim desem :) 4 zor ama.
hadi bakalımSindilik evet
Cok kararliyim bak gornormal şartlarda bana hepsi çok çok kolay ama bu ara yapamıyorum
hadi bakalım
hadi bakalım bu kararlılıkta devam o zamanCok kararliyim bak gor
evet devamDevam edecek gibimisin ?
Ooo regl oncesi baslamissin tam,normal kasmasi...2. gün de tamamm. daha önce yaptığımda reglim hep bir kaç gün erken gelmişti sonraki aylarda. bugün daha ikinci gün sanmıyorum tibetcoo 2. günde böyle bişey yapsın ama regl olmama daha 4 gün vardı. ve hareketler biraz kasıyor bu ara ama açılırım sanırım zamanla.