● Tibet Kızları ●

Ay benim ki yazıyor dünden beri yine annem hasta dedim geleyim göreyim seni iki dakka diyor napim ya offf ((((

cevap vermemek en iyisi kafanı birşeyler ile meşgul et
zati acayip meşkulüm dün yine gece 2 de bulaşık yıkıyordum bi gidiyrum bir dünya misafir yakın bir akrabamız yoğun bakım da akşam hastahaneye gitttim filan annem zaten malum nereye yetişcemi bilmiyorum iş yerime gelip dinleniyorum yeminle ev hanımı olmak hiç bana göre deilmiş bundan artık kesinlikle eminim

allah korusun ev hanımı olsam kafayı yerim sanırım
geçmiş olsun durumu ağır mı hastanızın ?

bu arada sanırım tibet içimde ne varsa kusturacak önce. sonra tamirat sonra dekorasyona geçecek sanırım. migrenim var benim ve bugün üstümden bir bile değil üç tır geçmiş gibi uyandım migren de cabası birde hiç yaşamadım ama tariflere göre sanırım sinüzüt de yaşadaım. tepeden tırnağa ağrı vardı her yerimde normalde beklerim ama içtim artık ağrı kesici. bakalım neler olacak. belki 5. tekrarda rahatlarım umarım. beni gaza getirin yaaa. bu sefer tibet bi farklı işliyor bünyede. uöarım yazdıklarım heves kaçırmıyordur ama yaşadıklarım şu an bunlar.

Yok heves kacirici degil,aksine iyiye isaret böyle duble geldigi zaman ic tabi ki ağrı kesici,merak etme 1 ay daha belki arada yoklar

sadece bir gün ise birşey olmuyor ama verdiğin ara 48 saati geçmişse baştan alınıyor şayet çok ileri sayılardaysan bi kaç tekrar geriye dönülmesi tavsiye ediliyor. örn. 19 tekrardasın diyelim 13 yada 15.tekrara dönülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…