- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #4.201
schoner arkadas ne zaman gelir buraya? acil bilgilendirsin beni..6 pack diye topic actim anlasilan kimse baklava sevmiyo bu sitede : )SchonerDuft bilgili bu konularda bende sadece squat var :)
Gelir bugun yarınschoner arkadas ne zaman gelir buraya? acil bilgilendirsin beni..6 pack diye topic actim anlasilan kimse baklava sevmiyo bu sitede : )
squat hmmm popom guzel diyosun : )
ben bi kac aydir yapiyorum gunde 3 carpi 15..keske ilk yaparken foto cekeydim sanirim az degisim var..Gelir bugun yarın
Daha degil olcak ama
Etiketle beni ben düzenli yapıyorum şimdilikschoner arkadas ne zaman gelir buraya? acil bilgilendirsin beni..6 pack diye topic actim anlasilan kimse baklava sevmiyo bu sitede : )
ETKİLERİ YAŞIYORSUN ÇOK GÜZEL BİR ŞEY BENİ TEŞVİK EDİYOR BU ARADA HEVESİM KAÇMIYOR..bu arada sanırım tibet içimde ne varsa kusturacak önce. sonra tamirat sonra dekorasyona geçecek sanırım. migrenim var benim ve bugün üstümden bir bile değil üç tır geçmiş gibi uyandım migren de cabası birde hiç yaşamadım ama tariflere göre sanırım sinüzüt de yaşadaım. tepeden tırnağa ağrı vardı her yerimde normalde beklerim ama içtim artık ağrı kesici. bakalım neler olacak. belki 5. tekrarda rahatlarım umarım. beni gaza getirin yaaa. bu sefer tibet bi farklı işliyor bünyede. uöarım yazdıklarım heves kaçırmıyordur ama yaşadıklarım şu an bunlar.
AĞAÇ YEŞİLDİR MUHTEMELEN 2 YRI SEVNÇ YAŞAYACAKSIN BİRBİRİNE BAĞLANTILI OLCAKRuyada yılbaşı agaci suslenmis olarak gormek ne demek acaba....annem evdekini bana getirmişti 2 parca halinde yarisi süslenmiş :)
Devam canım da benim şöyle bir sıkıntım var hergün ayrı saatte yapıyorum bir gün sabah bir gün akşam. Yani aynı saatte devamlılık yok henüz oturtamadım. Bebekler yüzünden mecburen ne zaman boşluk olursa öyle yapıyorum şimdilik.mavimli sen ne yaptın devam değil mi ?
Hasta hala yoğun bakım da uyutulmuyor ama kendinde değil annem yatıyor 2 hafta daha yatacak sonra konturole götürcez inşallah ameliyatlık bir durum olmazgucci HASTANIZ NASIL OLDU CANIM .ANNEN NASIL
Baklava derken ben salon da çalışıyorum ağırlıklarla ama baklava istemiyorum kadın da hoş durmuyor o kadarı bacak çalışıyorum birde kollarımda da hafif kolda da çok kas sevmiyrum kadınsı hatlarımı kaybetmemeye çalışarak bölgesel yapıyorum squat da yapıyorum ayrıca geçen resim paylaştıydım burda kendi resmimi de yazın paylaşırım bronzlaşınca şuan süt beyazıyım daschoner arkadas ne zaman gelir buraya? acil bilgilendirsin beni..6 pack diye topic actim anlasilan kimse baklava sevmiyo bu sitede : )
İLİK YESİN BOL BOL BİRŞEY OLMAZ ALLAHIN İZNİ İLE .Hasta hala yoğun bakım da uyutulmuyor ama kendinde değil annem yatıyor 2 hafta daha yatacak sonra konturole götürcez inşallah ameliyatlık bir durum olmaz
Wuhuuuişte bele
yapıyoruz cnm kemik paça filan hasta genç dğil 75 yaşlarında cnm 1 ay bile olmadı kanser teşhisi konulalı adam hemen çöktü akciğer kanseri zaten 2 haftadır hep oturarak uyuyordu nefes almakta zorluk çekiyordu işte birden yığılıp kalmış bilinç yok zaten ambulansla giderken kalbi durdu makineye bağlı şuan bakalım bekliyoruz iyi ya da kötüİLİK YESİN BOL BOL BİRŞEY OLMAZ ALLAHIN İZNİ İLE .
HASTANIZ GENÇMİYDİ
spor yapmasam nasıl iğrenç görüneceğimi artık tahmin edersin kemik torbası gibi vallahi kilo verin tabe ama böyle çok zayıflığa da kimse özenmesin kadın dediğin kıvrımlı olur hata ben erkek olsam balık etli hatun tercih ederim kesinWuhuuu
Daha fazla kas yapma ama ...tam kararinda su an :)spor yapmasam nasıl iğrenç görüneceğimi artık tahmin edersin kemik torbası gibi vallahi kilo verin tabe ama böyle çok zayıflığa da kimse özenmesin kadın dediğin kıvrımlı olur hata ben erkek olsam balık etli hatun tercih ederim kesin
biraz g.tümü büyütcem onda bi sıkıntı yaşıyomDaha fazla kas yapma ama ...tam kararinda su an :)
Ha tabi o kisimlara yuklen tabi ora serbestbiraz g.tümü büyütcem onda bi sıkıntı yaşıyom
jlo gibi olcemHa tabi o kisimlara yuklen tabi ora serbest
Ciks,shakiraydi o :)jlo gibi olcemoda kova burcuydu demi ?