● Tibet Kızları ●

bu arada sanırım tibet içimde ne varsa kusturacak önce. sonra tamirat sonra dekorasyona geçecek sanırım. migrenim var benim ve bugün üstümden bir bile değil üç tır geçmiş gibi uyandım migren de cabası birde hiç yaşamadım ama tariflere göre sanırım sinüzüt de yaşadaım. tepeden tırnağa ağrı vardı her yerimde normalde beklerim ama içtim artık ağrı kesici. bakalım neler olacak. belki 5. tekrarda rahatlarım umarım. beni gaza getirin yaaa. bu sefer tibet bi farklı işliyor bünyede. uöarım yazdıklarım heves kaçırmıyordur ama yaşadıklarım şu an bunlar.
ETKİLERİ YAŞIYORSUN ÇOK GÜZEL BİR ŞEY BENİ TEŞVİK EDİYOR BU ARADA HEVESİM KAÇMIYOR..

Ruyada yılbaşı agaci suslenmis olarak gormek ne demek acaba....annem evdekini bana getirmişti 2 parca halinde yarisi süslenmiş :)
AĞAÇ YEŞİLDİR MUHTEMELEN 2 YRI SEVNÇ YAŞAYACAKSIN BİRBİRİNE BAĞLANTILI OLCAK

schoner arkadas ne zaman gelir buraya? acil bilgilendirsin beni..6 pack diye topic actim anlasilan kimse baklava sevmiyo bu sitede : )

squat hmmm popom guzel diyosun : )
Baklava derken ben salon da çalışıyorum ağırlıklarla ama baklava istemiyorum kadın da hoş durmuyor o kadarı bacak çalışıyorum birde kollarımda da hafif kolda da çok kas sevmiyrum kadınsı hatlarımı kaybetmemeye çalışarak bölgesel yapıyorum squat da yapıyorum ayrıca geçen resim paylaştıydım burda kendi resmimi de yazın paylaşırım bronzlaşınca şuan süt beyazıyım da :KK43:

işte bele :KK53:

Eklentiler

• Screenshot_20190111-132652-1.jpg
    Screenshot_20190111-132652-1.jpg
    105 KB · Görüntüleme: 25
İLİK YESİN BOL BOL BİRŞEY OLMAZ ALLAHIN İZNİ İLE .
HASTANIZ GENÇMİYDİ
yapıyoruz cnm kemik paça filan hasta genç dğil 75 yaşlarında cnm 1 ay bile olmadı kanser teşhisi konulalı adam hemen çöktü akciğer kanseri zaten 2 haftadır hep oturarak uyuyordu nefes almakta zorluk çekiyordu işte birden yığılıp kalmış bilinç yok zaten ambulansla giderken kalbi durdu makineye bağlı şuan bakalım bekliyoruz iyi ya da kötü :KK43:

spor yapmasam nasıl iğrenç görüneceğimi artık tahmin edersin kemik torbası gibi vallahi kilo verin tabe ama böyle çok zayıflığa da kimse özenmesin kadın dediğin kıvrımlı olur hata ben erkek olsam balık etli hatun tercih ederim kesin :cool:

spor yapmasam nasıl iğrenç görüneceğimi artık tahmin edersin kemik torbası gibi vallahi kilo verin tabe ama böyle çok zayıflığa da kimse özenmesin kadın dediğin kıvrımlı olur hata ben erkek olsam balık etli hatun tercih ederim kesin :cool:
Daha fazla kas yapma ama ...tam kararinda su an :)

X