● Tibet Kızları ●

Tibetin uzatip incelttigini gormedim kendimde.Kalcam dolgunlasti hatta.Bacaklarim kalin ah keske inceltse 13-14 yaslarimda ergenlikten bu yasima kadar sporla ugrasiyorum bi inceldigini goremedim.Zayifladigim zaman inceldi ama kilo aldim yine kalinlasti.:KK43:
Evet kalçayı bir zaman sonra bicimlestiriyor
geçmiş olsun gucci gucci acil şifalar dilerim. bol kemik suyu yada onunla yapılmış çorbalar içmeli
baslamadin mi daha tibete:)

pazartesi sabah başladım tibete. daha önce kolay yapıyordum. 3 te böyleyse. demekki hamlamış beden o kadar da aktifim ama. neyse önemli olan başlamak ve istikrarrr umarımmm

2. gün de tamamm. daha önce yaptığımda reglim hep bir kaç gün erken gelmişti sonraki aylarda. bugün daha ikinci gün sanmıyorum tibetcoo 2. günde böyle bişey yapsın ama regl olmama daha 4 gün vardı. ve hareketler biraz kasıyor bu ara ama açılırım sanırım zamanla.

2. gün de tamamm. daha önce yaptığımda reglim hep bir kaç gün erken gelmişti sonraki aylarda. bugün daha ikinci gün sanmıyorum tibetcoo 2. günde böyle bişey yapsın ama regl olmama daha 4 gün vardı. ve hareketler biraz kasıyor bu ara ama açılırım sanırım zamanla.
Ooo regl oncesi baslamissin tam,normal kasmasi...

X