- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #4.101
Gunu gelince zaten burdayiz konusuruz :)Uuu bu da nesi ben de isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunu gelince zaten burdayiz konusuruz :)Uuu bu da nesi ben de isterim
Aaa neden amaaaaa.....Icine mi dogdu naptiii :) dun yapmadim bugun daha yapmadim
Bende squat yapacam bugün plank te ekleyecem.Ya sabah bende 5 le basliycam kac aydir 3 ile yapiyorum zaten aralikli da olsa
Daha squatimi da yapmadim gidip yapam bugun iyi halden iyice saldim ha
Kalk poudre kalk
Tibeti sabaha alcam ya...aksama kalinca bir zor geliyor gozume...squata ne hikmetse de hic usenmiyorum ha...Aaa neden amaaaaa.....
Ben de bu sefer zorluyorum kendimi halıda yapmak çok zor geliyor bana
Bende squat yapacam bugün plank te ekleyecem.
50 dk reformer 4.85 km yürüyüş yaptım birde tibet ile cila yapacam
squat a başlarken bayağı düşündün oysaki tibet değişik ya 1 ay yapmasan bile 2 gün yaptığında ruhun huzur buluyorTibeti sabaha alcam ya...aksama kalinca bir zor geliyor gozume...squata ne hikmetse de hic usenmiyorum ha...
Ya tibet cok farkli kesinlikle...baslamak icin ayri,devam etmek icin ayri bir enerji icinde olmalisin...bu yuzden zorluyorsquat a başlarken bayağı düşündün oysaki tibet değişik ya 1 ay yapmasan bile 2 gün yaptığında ruhun huzur buluyor
Alkol yok alkollll bu arada ben niye haftasonu girmicekmişim yea nasıl basiretimi bağlamış bundan sonra her an varım diyorumHayvansal gida aburcubur klasik seyler iste pek onerilmiyor ama ben ona pek uymuyorum
Sonuna kadar katılıyorum....Ya tibet cok farkli kesinlikle...baslamak icin ayri,devam etmek icin ayri bir enerji icinde olmalisin...bu yuzden zorluyor
Gözlerime inanamadım seni görünceAlkol yok alkollll bu arada ben niye haftasonu girmicekmişim yea nasıl basiretimi bağlamış bundan sonra her an varım diyorum
Bende akşam yapıyodum zor geliyodu 21 gözümde büyüyodu resmen.Ondan sil başa döndüm ya sabaha alismam lazım. Midem bulaniyodu bazen.Tibeti sabaha alcam ya...aksama kalinca bir zor geliyor gozume...squata ne hikmetse de hic usenmiyorum ha...
Oha gozlerime inanamiyorum gucci is here :))Alkol yok alkollll bu arada ben niye haftasonu girmicekmişim yea nasıl basiretimi bağlamış bundan sonra her an varım diyorum
Uyanir uyanmaz yapiyordum ben cok iyi geliyordu o zaman....tuvalete bile gitmedenBende akşam yapıyodum zor geliyodu 21 gözümde büyüyodu resmen.Ondan sil başa döndüm ya sabaha alismam lazım. Midem bulaniyodu bazen.
Valla nasıl alışmışım artık unuttum yane artık ıstediğim zaman girerim :)Sonuna kadar katılıyorum....
Ayrıca bende niye gündüz yapmıyorum hep son dk bekliyorum anlamam
Gözlerime inanamadım seni görünce
Yeahhh beybiOha gozlerime inanamiyorum gucci is here :))
Bu daha çok demek değildir demiValla nasıl alışmışım artık unuttum yane artık ıstediğim zaman girerim :)
Normal...birsey yiyip ictin mi oncesinde o da yapar boyleKızlar selam ben bugün başladım ama başım döndü felaket normal mi?
Yok kız annem hasta yanından ayrilamam 3 hafta yatacak stan taktirdik tam bir hemşire modundayim ev isleri filan isten izinalmam lazim bakalim nasil olcak islerde yogun çünküBu daha çok demek değildir demi