● Tibet Kızları ●

Valla erkek kardeşimde tekvandocu çocukluktan basket filan derken vücut geliştirmeyle uğraşıyor yıllardır artık onun aletleri yüzünden annem cinnet geçiriyor :KK70: bi ara ayrı eve taşınmıştı rahat etmiştik ama kardeşim yengeç burcu tam bir ana kuzusu emzirse emer yane o derece öküz görünümlü tavşan ama Allahı var 300 ispartalı gibi dolaşıyr herif boy da var beğenilen bir erkek Tolga karelin gençliği çok benziyor ama biizm ki daha sarı tabe
vayyyy tolga karel heee kızlar peşinde dolanıyordur :KK70:
evlenmeden diyorumm kız :KK70: ana doğuruyorum o halde :KK70:
amannn ne olcak :KK70:
Ooo yeaaa 5 himmm :)
yes baby 5 iyidir

Işte tibet güzelleri :KK66:

:KK200:@gucci -》18.tekrar■[30.08.2018]
:KK200:@cranial -》17.tekrar■[13.11.2018]
:KK200:@tontriko -》3.tekrar■[28.12.2018]
:KK200:@Ozeci -》3.tekrar■[01.01.2019]
:KK200:@lion81 -》3.tekrar■[01.01.2019]
:KK200:@poudre -》3.tekrar■[03.01.2019]
:KK200:@SchonerDuft -》5.tekrar■[03.01.2019]

Faydaları saymakla bitmeyen Tibetin gençlik pınarı veya diger adıyla tibetin 5 haraketinin guncel topiğidir burası ..
Peki nedir bu?
Bu bir nevi yoga haraketleri çakraları dengelemede usta
Iyi etkilerden ziyade ilk başta negatif etkilerle de karşılaşabilirsiniz...zira içte ne varsa yüzeye getirir,gerek duygusal gerek bedensel...ama hepsi bir süreç ve geçici. Çünkü arınmak ve dengelenmek için bunlar olağan etkilerdir.

Kitaptan detaylı anlatım icin sayfa 148 e gelin

•öncelikle kesinlikle tok karna yapilmayacak ve ozellikle su icilmeyecek (BULANTI ve KuSma yapabilir)
•Her hareketi 3 tekrarla baslaniyor
•Her hafta 2 şer artırılıyor 21 e kadar
• burundan nefes alinip verilecek
•Haftada sadece 1 gun ara verebiliyoruz(zorunlu olmadikca tavsiye etmem) eğer ki 1 gunden fazla ara verildiyse kac tekrarda olursaniz olun yeni bastan 3 tekrarla basliyorsunuz...
•Ayni saatlerde yapmaya elinizden geldigince ozen gosterin
• Egzersizleri Çıplak ayakla yapın
•Egzersiz sonrası bir kac dakikka sağ ve sol olmak üzere cenin pozisiyonunda dinlenin..bu hem size hemde enerjinizin dengelenmesinde yardimcı olacaktır
•imkan varsa egzersiz sırasinda cam acik olsun ve egzersiz sonrasi duş alin (zorunlu degil)

◇Tekrarları arttırınca
◇ Etkileri yaşamaya başlayınca
◇Egzersizi bırakınca haberdar edin :)
◇2 haftanin sonunda sizden bir ses cikmazsa listeden siliyorum :)

21 tekrar yapan üye vardı sankim benden daha fazla yapan yokmuydu yaw

X