- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #4.081
evette senin bebek diye kalmış aklım daKiz gecen beraber yazmıştık hatirliyormusun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evette senin bebek diye kalmış aklım daKiz gecen beraber yazmıştık hatirliyormusun?
Ahahahaha SchonerDuft o
Ben almiyim
ydinlama biraz sey olmuş dimi haha
Şöyle soyliyim...kendimle ilgili surekli tekrarlayan bir sorunumun cevabi...hani neden hep ayni tip insanlarla tanisiyorum diye Meger ben o bir konuda oyle bir guvensizlik duyuyormusum ki her gelen bana ayni mesajla geliyormuş...
Üşenmedim geri gittim bu mu burda da bişey anlatmamışsın ki zaten aklımda bebeler kalır tabe yane
Kiz bu mesaji geceen gun attim tibet yaparken cakralarim aydinlandi resmen
Ben nerdeyse 3 ay oncesinden bahsediyorum burda beraber yazmistik dilekleri kagada sen ben schoner
Hani kagidi suya mi ne attin sen ...tabi ben dilegimi soylememistim...gerci birden cok vardi
25 ocakti sanirim o ya ...tarihleri vardi dincer gunerin twittinde bakinayim biay o kadar çok dilek diledik ki burda ne bileyim onu unutmuşum ama yazmamışsın zaten neyse iyice olsun da anlatırsın şimdi dilek mi yazalım kağıda bugün yarın yane nasıl yapalım onu soruyorum ?
daha varmış o zaman 30 ocaktamı başlanıcak buna _?Al tarihler...saati onemli ama
Gunu gelince saatleri verecekmisEki Görüntüle 2221946
Yes ...saatine gore yapariz konusuruz burda zaten...:)daha varmış o zaman 30 ocaktamı başlanıcak buna _?
tmm cnm hadi bacılar ben kaçtım pazartesi görüşürüz beni özleyin öptümmmmYes ...saatine gore yapariz konusuruz burda zaten...:)
See yuuutmm cnm hadi bacılar ben kaçtım pazartesi görüşürüz beni özleyin öptümmmm
Ben yazdım sakladım ama nerede bilmiyorum dileğin mi oldu kuzuYalniz sunu soyliyim...su merkur gunesin kalbinde olan gunlerinde mutlaka dileginizi yazin yazin yazin ay deliricem mutluluktan
Evet yaptık dileğimi çizmiştim hatta eve gidince bakayım bi nerde diyeKiz bu mesaji geceen gun attim tibet yaparken cakralarim aydinlandi resmen
Ben nerdeyse 3 ay oncesinden bahsediyorum burda beraber yazmistik dilekleri kagada sen ben schoner
Hani kagidi suya mi ne attin sen ...tabi ben dilegimi soylememistim...gerci birden cok vardi
Ya çok merak ettim 97.7 kiloya düştüm bu arada 20 kilo oldu nerdeyseYalniz sunu soyliyim...su merkur gunesin kalbinde olan gunlerinde mutlaka dileginizi yazin yazin yazin ay deliricem mutluluktan
Dedim ne oliyiKiza ulvi mesaj mi gonderdin naptin Bibibella
Tesadufun böylesi...spor yapiyormusun ...evren sana tibet yap diyor cok sevindim ya..foti at bi ara :)Ya çok merak ettim 97.7 kiloya düştüm bu arada 20 kilo oldu nerdeyse
Dedim ne oliyi
Uuu bu da nesi ben de isterimYes ...saatine gore yapariz konusuruz burda zaten...:)
Icine mi dogdu naptiii :) dun yapmadim bugun daha yapmadimKova hatunu tibete devam mı
Hayvansal gida aburcubur klasik seyler iste pek onerilmiyor ama ben ona pek uymuyorumKızlar tibeti yaparken yemesi içmesi yasak şeyler var mı?