- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #4.041
ana aynılarmı tıpatıpOldu oldu :) ikizlerim var tek yumurta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ana aynılarmı tıpatıpOldu oldu :) ikizlerim var tek yumurta.
Sende ikiz istiyodun dimiana aynılarmı tıpatıp
Kendi duzenimi kurmustum aslinda isim de vardi iste kadin olmanin zorlugu dul olunca aile haliyle rahat birakmadi.O yuzden istemeyerek geldim ailemin yanina.Keske gelmeseydim olmuyo sigamiyosun cocuklarla.Buraya geldim geleli isim gucum rast gitmedi is bulamadim bulsamda bozuldu hep.Annemle hic anlasamiyoruz annem erkek kardesim ugrastilar benimle.Duymadigim agir laf kalmadi herseye kulak tikadim icim acisada.Bir tek Allaha guveniyorum ona dayaniyorum gerisi bosmus aile bile.Ailen mi kabul etmiyor bebeleri? Ne zordur senin icin...hayatin zaten zor evlat da yaninda olmayinca...
Malesef...bazen an geliyor aile 7 kat yabancidan farksiz...Kendi duzenimi kurmustum aslinda isim de vardi iste kadin olmanin zorlugu dul olunca aile haliyle rahat birakmadi.O yuzden istemeyerek geldim ailemin yanina.Keske gelmeseydim olmuyo sigamiyosun cocuklarla.Buraya geldim geleli isim gucum rast gitmedi is bulamadim bulsamda bozuldu hep.Annemle hic anlasamiyoruz annem erkek kardesim ugrastilar benimle.Duymadigim agir laf kalmadi herseye kulak tikadim icim acisada.Bir tek Allaha guveniyorum ona dayaniyorum gerisi bosmus aile bile.
Aynen oyle ne yazikki kan bagim olsada gonul bagim yok aile sevgisini sevilmeyi ogrenemedim yasayamadim.İnsallah canim Allahin izniyle hayirlisiyla daha iyi olur.Malesef...bazen an geliyor aile 7 kat yabancidan farksiz...
Bu yil insallah butun islerini yerine koyarsin...guzel haberlerini duymak istiyorum
Aynenana aynılarmı tıpatıp
Salına salına geliyorummmmmSchonerDuft ben start aldım,piste çık da endamını görek
Dikişlerinde bir sorun hissetmezsen bence yapabilirsin ama yinede doktora danış,dikislerine bir zarar verir mi mesela 4 ve 5 haraketler? Kisaca köprü haraketi hakkinda bilgi al...Yaklaşık 3 ay önce sezaryen ile doğum yaptım. Çok merak ediyorum ne zaman başlayabilirim Tibete diye. Aranızda doğumdan sonra başlayan var mı acaba? Ne kadar süre sonra başladı varsa?
Londra harika bir tercih. Ben bebeklerden dolayı Almanya tercih ettim.bi arkadaşım barselonada yaşıyor 4 arkadaşım sırayla londraya yerleşti her ne kadar barselonayı istesem de iş imkanı ve tanıdıkların çok olması nedeniyle londra olacak galiba
evlenmeden olursa isterim valla :)Sende ikiz istiyodun dimi
yani gidenler çok memnun 6 yıldır orda olan arkadaşım buraya 1 kere geldi adam tatil için bile gelmek istemiyorLondra harika bir tercih. Ben bebeklerden dolayı Almanya tercih ettim.
:)yani bizim e vde koşu bandı bisiklet ve erkek kardeşimin ağırlıkları işte mekik çekme aparatları her bişe var aslında ağırlık makineleri için gidiyorum ben salona onlarıda eve alsak ben kendim spor salonu açarım :))))))))))
çok amin çookkkevlenmeden olursa isterim valla :)
:)
Harikasınız valla..
Bende çocuk odasını spora odasına çevirmeyi çok istiyorum
evlenmeden diyorumm kız ana doğuruyorum o haldeçok amin çookkk
Annen sacini başını....evlenmeden olursa isterim valla :)
Ooo yeaaa 5 himmm :)Kova hatunu dün 5 tekrar ile başladım