- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #4.021
oo baya meraklısı varmış kaçak çayın :) herkes içemez ağır çay çünküTabi ki de kaçak çay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oo baya meraklısı varmış kaçak çayın :) herkes içemez ağır çay çünküTabi ki de kaçak çay
Kararlarin arkasinda durursan olursun gibime geliyor...yok mutlu olsun da ben de olayım yane herkes mutlu olsun
Evet ama bence çay budur :)oo baya meraklısı varmış kaçak çayın :) herkes içemez ağır çay çünkü
Son sayfalarını yazalım iradesizligin şimdi reformer zamanı hadi totoyu kaldır squat yap sendeOk haber ver...beraber iradesizligin kitabini yazalim
yok ya gördüm ben senin resmini şişko deilsin ama önlem alıp önünü kesmezsen evet üzgünüm şişko olabilme tehliken var ama akşam 6 da sonra bişey yemez en azında her gün 1 saat yürüüş yapsan bile 2 ayda öyle bir farkeder ki ben kız kardeşimi öyle zaıflatım gitmiş bide bionerji bilmem neyine bir çuval para vermiş hiç bi işe yaramadı benim yöntem işe yaradı ama :)benim kollar bıngıl bıngıl az yapayım toparlanır .
karın bacakta aynı durumda
kısaca ben şişkoyum
tavuk hiç sağlıklı değl ya hormonlu evde yapıyorsan haşla sonra pişir bana doktor yasaklamıştı tedavi sürecinde üremeyi etkiliyor
Bugun mola gunum bananeee hic kıçımı kaldiramam su anSon sayfalarını yazalım iradesizligin şimdi reformer zamanı hadi totoyu kaldır squat yap sende
başın sağolsun işte ben de yurtdışına bi kapağı atsam ferahlıycam sanki öle hissediyorumEvet ama bence çay budur :)
Bu arada ben oğlak burcuyum ay burcum akrep senin gibi. ben de 2014 sonunda babamı ve 7 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim. Yıllardır toparlanmaya çalışıyorum hep bir sıkıntılı süreç. Çareyi yurtdışına taşınmakta buldum bu sene yani artık geçen sene 2018 de.
Allah rahmet eylesin ..Evet ama bence çay budur :)
Bu arada ben oğlak burcuyum ay burcum akrep senin gibi ben de 2014 sonunda babamı ve 7 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim. Yıllardır toparlanmaya çalışıyorum hep bir sıkıntılı süreç. Çareyi yurtdışına taşınmakta buldum bu sene yani artık geçen sene 2018 de.
Sağolasın bana da Tibet iyi gelecek hissediyorum.Allah rahmet eylesin ..
Bebeğin için çok üzüldüm bende 2 bebeğimi kaybettim ama erken kayıplardı. Seninki çok daha zor .
Ben yoga yaparak biraz.toparlayabildim kendimi
o pis moruktan bahsediyorsan asla barışmıycam aslaKararlarin arkasinda durursan olursun gibime geliyor...
O benim zayıflamış halimdi ben 6162 arası olmak istiyorum .yok ya gördüm ben senin resmini şişko deilsin ama önlem alıp önünü kesmezsen evet üzgünüm şişko olabilme tehliken var ama akşam 6 da sonra bişey yemez en azında her gün 1 saat yürüüş yapsan bile 2 ayda öyle bir farkeder ki ben kız kardeşimi öyle zaıflatım gitmiş bide bionerji bilmem neyine bir çuval para vermiş hiç bi işe yaramadı benim yöntem işe yaradı ama :)
Kalk tibet yap o zaman ben ter atacam.seninde atman lazımBugun mola gunum bananeee hic kıçımı kaldiramam su an
Sağolasın. Ben Kadıköylüyüm ah ah bırakıp geldim Berline. Ama pişman mıyım şimdilik hayır. İmkanın varsa denemelisin. Değişiklik iyidir.başın sağolsun işte ben de yurtdışına bi kapağı atsam ferahlıycam sanki öle hissediyorum
Allah rahmet eylesinEvet ama bence çay budur :)
Bu arada ben oğlak burcuyum ay burcum akrep senin gibi. ben de 2014 sonunda babamı ve 7 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim. Yıllardır toparlanmaya çalışıyorum hep bir sıkıntılı süreç. Çareyi yurtdışına taşınmakta buldum bu sene yani artık geçen sene 2018 de.
Oldu oldu :) ikizlerim var tek yumurta.Allah rahmet eylesin
Umarim vakti gelincede hayirli saglikli bir bebegin olur insallah
o pis moruktan bahsediyorsan asla barışmıycam asla
Tibet yaparim bak ....hadi sende arkamdan gel :) yapiyorum bakO benim zayıflamış halimdi ben 6162 arası olmak istiyorum .
Sppr yapıyorum ama uzun süreli bir uygulama değil . Çok pahalı çünkü evde de bu kadar olmuyor belimi bir ayda 8 cm incelttim mesela
Kalk tibet yap o zaman ben ter atacam.seninde atman lazım
bi arkadaşım barselonada yaşıyor 4 arkadaşım sırayla londraya yerleşti her ne kadar barselonayı istesem de iş imkanı ve tanıdıkların çok olması nedeniyle londra olacak galibaSağolasın. Ben Kadıköylüyüm ah ah bırakıp geldim Berline. Ama pişman mıyım şimdilik hayır. İmkanın varsa denemelisin. Değişiklik iyidir.
Harbi miii ikizzzz cok tatli yaOldu oldu :) ikizlerim var tek yumurta.
O benim zayıflamış halimdi ben 6162 arası olmak istiyorum .
Sppr yapıyorum ama uzun süreli bir uygulama değil . Çok pahalı çünkü evde de bu kadar olmuyor belimi bir ayda 8 cm incelttim mesela
Kalk tibet yap o zaman ben ter atacam.seninde atman lazım
He valla hem de ne zor hiç sormaHarbi miii ikizzzz cok tatli ya
Ne zorlanmissindir ama...