● Tibet Kızları ●

oo baya meraklısı varmış kaçak çayın :) herkes içemez ağır çay çünkü
Evet ama bence çay budur :)
Bu arada ben oğlak burcuyum ay burcum akrep senin gibi. ben de 2014 sonunda babamı ve 7 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim. Yıllardır toparlanmaya çalışıyorum hep bir sıkıntılı süreç. Çareyi yurtdışına taşınmakta buldum bu sene yani artık geçen sene 2018 de.

yok ya gördüm ben senin resmini şişko deilsin ama önlem alıp önünü kesmezsen evet üzgünüm şişko olabilme tehliken var ama akşam 6 da sonra bişey yemez en azında her gün 1 saat yürüüş yapsan bile 2 ayda öyle bir farkeder ki ben kız kardeşimi öyle zaıflatım gitmiş bide bionerji bilmem neyine bir çuval para vermiş hiç bi işe yaramadı benim yöntem işe yaradı ama :)

başın sağolsun işte ben de yurtdışına bi kapağı atsam ferahlıycam sanki öle hissediyorum

Allah rahmet eylesin ..
Bebeğin için çok üzüldüm bende 2 bebeğimi kaybettim ama erken kayıplardı. Seninki çok daha zor .
Ben yoga yaparak biraz.toparlayabildim kendimi

O benim zayıflamış halimdi ben 6162 arası olmak istiyorum .
Sppr yapıyorum ama uzun süreli bir uygulama değil . Çok pahalı çünkü evde de bu kadar olmuyor belimi bir ayda 8 cm incelttim mesela
Bugun mola gunum bananeee hic kıçımı kaldiramam su an
Kalk tibet yap o zaman ben ter atacam.seninde atman lazım

başın sağolsun işte ben de yurtdışına bi kapağı atsam ferahlıycam sanki öle hissediyorum
Sağolasın. Ben Kadıköylüyüm ah ah bırakıp geldim Berline. Ama pişman mıyım şimdilik hayır. İmkanın varsa denemelisin. Değişiklik iyidir.

Allah rahmet eylesin
Umarim vakti gelincede hayirli saglikli bir bebegin olur insallah

Tibet yaparim bak ....hadi sende arkamdan gel :) yapiyorum bak

Sağolasın. Ben Kadıköylüyüm ah ah bırakıp geldim Berline. Ama pişman mıyım şimdilik hayır. İmkanın varsa denemelisin. Değişiklik iyidir.
bi arkadaşım barselonada yaşıyor 4 arkadaşım sırayla londraya yerleşti her ne kadar barselonayı istesem de iş imkanı ve tanıdıkların çok olması nedeniyle londra olacak galiba

yani bizim e vde koşu bandı bisiklet ve erkek kardeşimin ağırlıkları işte mekik çekme aparatları her bişe var aslında ağırlık makineleri için gidiyorum ben salona onlarıda eve alsak ben kendim spor salonu açarım :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…