● Tibet Kızları ●

Benimde ay burcum kova etkileri bende de var.Cok farkediliyoruz aykiriyim diger insanlara gore hep farkli ve siradisi buluyolar cozemiyolar beni.Kendi burcum aslan yukselenimde aslan.Tutulma aslan ve kovada oldu ve bayagi sarsti yani.Bende yoruldum hakikaten kolay begenmiyoruz kendimize asigiz kendimizle mutluyuz.

Yukselenin neeeee

Yukselenim aslan gunes burcumda aslan 14 agustosum
Cok iyi ya...simdi haritani bilemeyiz tabi ama kuş bakışı olarak bakinca super...gerek icsel gerek dışsal cok guzel bir insansin ve bu ttutulmalarda gecirdigin degisimin ekmegini bu yil yersin...harika bir yil bekliyor seni haberin olsun

Benim yükselen oğlak ay burcum akrepmiş ben 2015 den beri bi düzelemedim evlilikten son anda döndüm babam öldü sonra hep bir şanssızlık etrafıma bakıyorum bütün insanlar aynı burçla alakası varmı bilmem ama dünya çok kötü bir hale geldi artık

kova içinde aşklı meşkli bi yıl olcak diolar artık olsun ya bişe valla

Ya evet meşakatli ama cok guzel degil mi ya ...kendine aşık olmak en guzeli zaten kimseye zarari yok aksine yarari cok
Kendini seven insanin hayati daha huzurlu daha bereketli olur zira enerji alani sevgi doludur...aynen devam
ya öle de bana bir faydası yok artık sanki yaş aldıkça güzelleşme çabam sevilmeyince ne işe yarıcak ki güzel olsam ne olur yalnızım

ya öle de bana bir faydası yok artık sanki yaş aldıkça güzelleşme çabam sevilmeyince ne işe yarıcak ki güzel olsam ne olur yalnızım
Kiz delirmeee beee bir erkekle ne alakasi var...o aynaya bakinca icin açılacak,bu ister sevdiğin olsun olmasin

Sozlerin beni cok mutlu ettiayni dedigin gibi cok zorladi icsel yolculuktan sonra umarim dis dunyam da degisir.Zira surecler zorladikca icten guclu ve daha cesur oldum kendimi buldum.Zoru severim hayatim hep zorluk ve mucadele ile gectigi icin kolaya kacmadim.Pes etmeyen vazgecmeyen yapim sayesinde dibe defalarca batsamda o gucu bulup kendim ayaga kalktim.Allahin takdiri kimse bana yardim etmedi tek basima ustesinden geldim cok sukur.Ne kadar cok kazik yesemde yine iyilikten vazgecmedim.Haritama baktirdim hepsi hem fikir olarak haritaminda guclu oldugunu zor biri oldugumu zeki inancli ogrenmeye arastirmaya kesfetmeye merakli oldugumu kulturumun bile farkli oldugunu soylediler.Hepsi dogru tam oldum simdi inanin bulundugum cevrem aile hep dar ve tutucu olmalarina ragmen kendimi gelistirdim ilerlemeye calistim.Sukur meyvelerimi toplarim simdide.İnsallah hepimiz icin mucizeler gerceklessin harika bi yil olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…