- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #4.061
vayyyy tolga karel heee kızlar peşinde dolanıyordurValla erkek kardeşimde tekvandocu çocukluktan basket filan derken vücut geliştirmeyle uğraşıyor yıllardır artık onun aletleri yüzünden annem cinnet geçiriyorbi ara ayrı eve taşınmıştı rahat etmiştik ama kardeşim yengeç burcu tam bir ana kuzusu emzirse emer yane o derece öküz görünümlü tavşan ama Allahı var 300 ispartalı gibi dolaşıyr herif boy da var beğenilen bir erkek Tolga karelin gençliği çok benziyor ama biizm ki daha sarı tabe
amannn ne olcakevlenmeden diyorumm kızana doğuruyorum o halde
yes baby 5 iyidirOoo yeaaa 5 himmm :)
şöyle diyim dizide ki gibi iki kız kardeşle çıkmış kızlar bizim apartmanda saç baş birbirlerine girdiler huyuda dizi deki gibinvayyyy tolga karel heee kızlar peşinde dolanıyordur
amannn ne olcak
yes baby 5 iyidir
Işte tibet güzelleri
@gucci -》18.tekrar■[30.08.2018]
@cranial -》17.tekrar■[13.11.2018]
@tontriko -》3.tekrar■[28.12.2018]
@Ozeci -》3.tekrar■[01.01.2019]
@lion81 -》3.tekrar■[01.01.2019]
@poudre -》3.tekrar■[03.01.2019]
@SchonerDuft -》5.tekrar■[03.01.2019]
Faydaları saymakla bitmeyen Tibetin gençlik pınarı veya diger adıyla tibetin 5 haraketinin guncel topiğidir burası ..
Peki nedir bu?
Bu bir nevi yoga haraketleri çakraları dengelemede usta
Iyi etkilerden ziyade ilk başta negatif etkilerle de karşılaşabilirsiniz...zira içte ne varsa yüzeye getirir,gerek duygusal gerek bedensel...ama hepsi bir süreç ve geçici. Çünkü arınmak ve dengelenmek için bunlar olağan etkilerdir.
Kitaptan detaylı anlatım icin sayfa 148 e gelin
•öncelikle kesinlikle tok karna yapilmayacak ve ozellikle su icilmeyecek (BULANTI ve KuSma yapabilir)
•Her hareketi 3 tekrarla baslaniyor
•Her hafta 2 şer artırılıyor 21 e kadar
• burundan nefes alinip verilecek
•Haftada sadece 1 gun ara verebiliyoruz(zorunlu olmadikca tavsiye etmem) eğer ki 1 gunden fazla ara verildiyse kac tekrarda olursaniz olun yeni bastan 3 tekrarla basliyorsunuz...
•Ayni saatlerde yapmaya elinizden geldigince ozen gosterin
• Egzersizleri Çıplak ayakla yapın
•Egzersiz sonrası bir kac dakikka sağ ve sol olmak üzere cenin pozisiyonunda dinlenin..bu hem size hemde enerjinizin dengelenmesinde yardimcı olacaktır
•imkan varsa egzersiz sırasinda cam acik olsun ve egzersiz sonrasi duş alin (zorunlu degil)
◇Tekrarları arttırınca
◇ Etkileri yaşamaya başlayınca
◇Egzersizi bırakınca haberdar edin :)
◇2 haftanin sonunda sizden bir ses cikmazsa listeden siliyorum :)
onların alternatiflerine bak o şekilde yapabilirsin alışana kadarAllam pek kolay 4 ve 5 de zorlanırım sanırım bi tek :)
direk keser anındaAnnen sacini başını....
kızı gitmişim teee 1 sene önceden etiketlemişim Allam yaonların alternatiflerine bak o şekilde yapabilirsin alışana kadar
ikizlere bakmak çok zor evlenmesen de bir hayat partneri şartevlenmeden olursa isterim valla :)
Aylardir piyasada yok...sildim napim21 tekrar yapan üye vardı sankim benden daha fazla yapan yokmuydu yaw
nası yane bebek istiyodun temel derken ???Yaaa su an inanilmaz mutluyummm...
Hayalimin temeli atilmis durumda
he tmmAylardir piyasada yok...sildim napim
Ağzından yel alsin kiz bebe mebe istemiyorum bennnası yane bebek istiyodun temel derken ???
ben önce çocuk yapcak adam bulayım da gerisi koleyikizlere bakmak çok zor evlenmesen de bir hayat partneri şart
istemiyomusun aaa niye ? tmmm anlat tabe bize de oluncaAğzından yel alsin kiz bebe mebe istemiyorum benn
Iyicene olsun anlatirim
Var ya bidene neyime yetmiyoristemiyomusun aaa niye ? tmmm anlat tabe bize de olunca
Kiza ulvi mesaj mi gonderdin naptinkızı gitmişim teee 1 sene önceden etiketlemişim Allam ya
detaylı anlat kızzz ne zaman başlıyor ne zaman kadar nasıl yazalım anam sen kovasın sana olduysa bana da olabilerrrr çabuk detay isterizzzzzzzzzzzzzYalniz sunu soyliyim...su merkur gunesin kalbinde olan gunlerinde mutlaka dileginizi yazin yazin yazinay deliricem mutluluktan
Kiz gecen beraber yazmıştık hatirliyormusun?detaylı anlat kızzz ne zaman başlıyor ne zaman kadar nasıl yazalım anam sen kovasın sana olduysa bana da olabilerrrr çabuk detay isterizzzzzzzzzzzzz
Aday topluyom şenlensin buralar