● Tibet Kızları ●

yüz yogası
attığın resme bayıldım bende onun kadar olur muyum acaba

çayın kaçağı güzeldir nokta

Kova hatunu sen tibeti naptın
cnm olursun da spor salonunda aletlerle ağırlık çalışman lazım sadece rejimle kilo vermeyle mümkün deil ben hep zayıftım ama vücudun bi güzelliği yoktu kemik torbasına benziyordum afrikalılar gibi şuan kas ve kıvrımlarım var ben onun peşindeyim yoksa zati hep zayıfım

annemden alıştım ben de o kaçak çaya

Canini sıkma sadece sen degil canim bende de cok zorlayici yipratici ve hayal kirikliklari sansizliklarla dolu geldi gecti.Cok canim yandi ve yandikca icten kullerimden yeniden dogdum.Bende 2015 te bosandim gec bile kalmistim.Ailemle herkesle mucadele ettim onca yilim mutsuz huzursuz gecmisken hayatimin kontrolunu elime almak ozgurluk icin ugrastim.Bizim ozgurlugumuz cok onemli aslanda da kovada da ozgurluk dogamizda var.İyi niyetlerim suistimal edildi.Hayallerim bombos hayal kirikligina donustu.Cocuklarim dan ayriyim gelip giderler sikinti yok sukur.Kararlarimda duygularimla hareket etmemeye calistim yoksa basaramazdim.Hala ailemle mucadele etsemde inancim var.Benimle ugrassalarda yildiramadilar.Hala eski kocaya gonderme pesindeler.Aşk acisini da en sancili ve aci bi sekilde yasadim.Onun yuzunden acimasiz biriyim simdi.İhanet yalanlar daha neler gozyaslarim oluk oluk akti oyle yakardim ki sukur ilahi adalet bana zarar veren insanlara hakettiklerini verdi.Bana zarar vermeye calisan arkadasimin oyununu zekamla kalbimin temizligi ile Rabbim hep farkettirdi.Cok tehlikeler atlattim evden kactim kimsenin haberi olmadan 20 gun boyunca dogu da yasadim hic bilmedigim sehirde sadece uzerimdeki kiyafetle.İstanbul da yasiyorum normalde.Yani hicbirimiz icin kolay olmadi elbet.Benim hayatim film olur belkide.Simdi goruyorumki kaybettiklerimden fazlasini kazanmisim Sukrediyorum hep insallah daha guzel mutlu huzurlu gunlerimize kavusuruz.

hahaa ben baslarim bu ara daha bekleyemem seni :) zateb
Senle haberli bir sekilde beraber yapiyoruz habersiz bir sekilde ayni anlarda birakiyoruz

başladım başlıcam 3 gün spora gidiyorum 3 günü orda yapsam 4 günü bir şekilde idare ederim bugün başlarım belkim
kuzum 1 aydan fazladır reforer a giiyorum evde dambılım var evde kolda çalışayım olmazsa artık diyeti 2 3 gün ypıyorum öyle denge kurdum ..
senin annene bayıldım ben valla

Aha İstanbulda olan birini buldum çay içelim hadi gel sağol inşallah ya ben bi evlenip boşanmadım çocuğum yok tabi ki çok zordur bazen diyorum işin gücün var ailen yanında aç değilsin açıkta değilsin herşei var kapa çeneni otur diyorum kendime ama olmuyor işte monoton hep aynı şeyler insan bi heyecan istiyor kalp atacak aga kalbi attırmak lazım

Ben bacak ve karın ağırlı çalışıyorum kollara pek yüklenmiyorum sevmiyorum kol kasını çünkü takviye kullanıyorum tavuk ve yumurta yemekten yakında gıdaklayacam o derece olsun çalış sen yavaştan zaten yavaş yavaş oturunca vücut daha iyi görünüyor bence öle yane :)

Çaya da her daim bekleriz cnm annem ve ben :)

Buna cok sevindim memnun olurum buranin eski uyelerindenim.Olur elbet gonlune gore.Akisa birakmak lazim ummadigin anda olur kimbilir.Monotonlugu bende sevmedigim icin maceraya kosmadim ama macera pesimi birakmadi hic.Hayirlisi olsunda herseyin insallah.

hey heyyyy benim koştuğum maceralarrr hey gidi bu k.k ne konular gördü sayem de ahahha burdakilerde biliyor birçoğunu arasan benden daha manyağı yok buralarda :) her daim beklerim iş yerim anadolu yakasında çok bilinen bir yer :) evim avrupa yakasında heryerdeyim yane :)

benim kollar bıngıl bıngıl az yapayım toparlanır .
karın bacakta aynı durumda
kısaca ben şişkoyum
tavuk hiç sağlıklı değl ya hormonlu evde yapıyorsan haşla sonra pişir bana doktor yasaklamıştı tedavi sürecinde üremeyi etkiliyor
Çaya da her daim bekleriz cnm annem ve ben :)

Bende diyodum bi ben mi deliyim diye ruh ikizimi buldum yanliz olmadigima sevindim.Ben 3 senedir Pendik teyim ailemin yanindayim kurtulurum insallah burdan da.Ondan oncesi Eyup,Maslak civarinda oturdum ozledim oralari kalbim o tarafta hep.Mecidiyekoyde de oturdum.Bilirim oralari tanisiriz insallah musait zamanda.

Ailen mi kabul etmiyor bebeleri? Ne zordur senin icin...hayatin zaten zor evlat da yaninda olmayinca...

Ok haber ver...beraber iradesizligin kitabini yazalim

Tabi bura manyak kayniyor zaten
Iyi anlamda ama iyi manyaklariz biz

Marinaya çok geldim ordaki bi dalga geçtiğim çocuk vardı oda tv den dizi oyuncusu kartalda arkadaşımda kalınca bazen haftasonu gidiyorduk pendik tarafına ama çok uzak tabe işyerim ümraniye de benim ev bakırköyde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…