● Tibet Kızları ●

Başla kiz durduğun kabahat....cok zevkli meret

Akşam çalışmama ekledim 100 le başladım daha önce çok yaptığım için zorlanmadım tabi ilk başlayanlar 100 le başlamasın benim gibi six pack yapıcam diye ondan öncesinde baya yoğun çalışıyorum ben iki tane var yan karın kaslarım düz çizgi halinde iniyor çok güzel oldu ya

Şuan bu durumdayım yaza kadar daha iyi olucak tibetin etkisi varmıdır bilmiyorum ama cidden çok çalışıyorum bakalım nolcek

Eklentiler

• jz9GYD.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 36
Tibette 21 e ulaştım 3 haftadır 21 ile devam ettim yılbaşında iki gün yapmadım.3 ile başa döneyim mi bilmiyorum emin olamadım.
Etkileri kilom vardı kilo veremedim ne yazıkki.Saclarim kisacikti kolay uzamazdi şimdi uzadı ve saclarim pek dokulmuyo.Cildimde etki farkedemedim.Sağlık açısından iyi geldi.Hava sogudugunda hemen hasta olur sinuzitim artar kolay geçmezdi.Çok şükür iyiyim nefesim rahat ve hasta olmadım.Kalça biraz diklesti o iyi oldu.Istikrarlı devam etmek gerek.

Ben,birakildiginda hep başa dönme taraftariyim ama 3 cok az dersen 5 veya 7 ile basla

yok yok ben değilim bembeyazım ben şuan kendşmi de çekerim tabe ama beyaz tende belli olmuyor kaslar sevmiyom yazın güzel oluyor gerçi buraya rugan pantolonla foto atmışlığım var herşey beklenir benden
deli kizz ya...her halin fisttik senin bosversene

deli kizz ya...her halin fisttik senin bosversene
Ben de vücut kötüyse denize gitmeme gitse bile bikini giymeme takıntısı var kimse için deil kendim için plaj vücudum olmadan bi yere gitmem Yaşlanınca burçtaşım Ajda Pekkan gibi olmaktan korkuyorum (((((((

:))) kova olmak bunu gerektirir
çok mükemmelliyetçiyiz ama ya yoruldum artık her sene küçük bir not defteri tutuyorum hergün yapmam gerekenleri sabah kalk ılık limonlu elma sirkeli suyunu iç duş al elma ye yok spora git günde 4 lt su iç akşam maske yap bi gün çinkolu bir gün kil yok bıldırcın yumurtalı maske yap binlerce işim var birde iş yerinde yüz yogası yapıyorum biri görse deli var sanır annemin dediği doğru hep kendinle uğraşıyorsun kendine aşıksın sen ölemiyim ya hakketen her gün aldığım bir sürü ek vitamin takviyeleri saatli bide herşeyim

Ya evet meşakatli ama cok guzel degil mi ya ...kendine aşık olmak en guzeli zaten kimseye zarari yok aksine yarari cok
Kendini seven insanin hayati daha huzurlu daha bereketli olur zira enerji alani sevgi doludur...aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…