-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #3.961
Hakkında o kadar güzel yorumlar okudum ki vazgeçmemeliyimEmin adimlarla ilerliyordu :)
Başla kiz durduğun kabahat....cok zevkli meret
Çay seviyom benOlmaz tabikiyalnız muhabbet çok eski ama şimdi gördüm
Senmisin kiz bu :)Şuan bu durumdayım yaza kadar daha iyi olucak tibetin etkisi varmıdır bilmiyorum ama cidden çok çalışıyorum bakalım nolcek
Ben,birakildiginda hep başa dönme taraftariyim ama 3 cok az dersen 5 veya 7 ile baslaTibette 21 e ulaştım 3 haftadır 21 ile devam ettim yılbaşında iki gün yapmadım.3 ile başa döneyim mi bilmiyorum emin olamadım.
Etkileri kilom vardı kilo veremedim ne yazıkki.Saclarim kisacikti kolay uzamazdi şimdi uzadı ve saclarim pek dokulmuyo.Cildimde etki farkedemedim.Sağlık açısından iyi geldi.Hava sogudugunda hemen hasta olur sinuzitim artar kolay geçmezdi.Çok şükür iyiyim nefesim rahat ve hasta olmadım.Kalça biraz diklesti o iyi oldu.Istikrarlı devam etmek gerek.
Cay hastasi da benim :) kışın ozellikleÇay seviyom ben
Tesekkur ederimBen,birakildiginda hep başa dönme taraftariyim ama 3 cok az dersen 5 veya 7 ile basla
Ben seni listeye alayim mi :)Tesekkur ederim3 ile devam ediyorum iki gundur ayni turdan devam edeyim o zaman.
yok yok ben değilim bembeyazım ben şuan kendşmi de çekerim tabe ama beyaz tende belli olmuyor kaslarSenmisin kiz bu :)
yok yok ben değilim bembeyazım ben şuan kendşmi de çekerim tabe ama beyaz tende belli olmuyor kaslarsevmiyom yazın güzel oluyor gerçi buraya rugan pantolonla foto atmışlığım var herşey beklenir benden
Biz de yaz kış çay içilir hemi de kaçak çay :)))))))))Cay hastasi da benim :) kışın ozellikle
Demlik bitiyor gunluk :)
Ben de vücut kötüyse denize gitmeme gitse bile bikini giymeme takıntısı var kimse için deil kendim için plaj vücudum olmadan bi yere gitmem Yaşlanınca burçtaşım Ajda Pekkan gibi olmaktan korkuyorumdeli kizz ya...her halin fisttik senin bosversene
:))) kova olmak bunu gerektirirBen de vücut kötüyse denize gitmeme gitse bile bikini giymeme takıntısı var kimse için deil kendim için plaj vücudum olmadan bi yere gitmem Yaşlanınca burçtaşım Ajda Pekkan gibi olmaktan korkuyorum(((((((
Tabiki sevinirim hemde istikrar acisindan tembellige yenik dusmemis olurumBen seni listeye alayim mi :)
çok mükemmelliyetçiyiz ama ya yoruldum artık her sene küçük bir not defteri tutuyorum hergün yapmam gerekenleri sabah kalk ılık limonlu elma sirkeli suyunu iç duş al elma ye yok spora git günde 4 lt su iç akşam maske yap bi gün çinkolu bir gün kil yok bıldırcın yumurtalı maske yap binlerce işim var birde iş yerinde yüz yogası yapıyorum biri görse deli var sanır annemin dediği doğru hep kendinle uğraşıyorsun kendine aşıksın sen ölemiyim ya hakketen:))) kova olmak bunu gerektirir
Ne zaman basladin tarih olarak ?Tabiki sevinirim hemde istikrar acisindan tembellige yenik dusmemis olurum☺
Pazar pazartesi 21 yapmadim yilbasindan dolayi , salidan itibaren 3 yaptim.Her sali artmis olucak.Ne zaman basladin tarih olarak ?
Ya evet meşakatli ama cok guzel degil mi ya ...kendine aşık olmak en guzeli zaten kimseye zarari yok aksine yarari cokçok mükemmelliyetçiyiz ama ya yoruldum artık her sene küçük bir not defteri tutuyorum hergün yapmam gerekenleri sabah kalk ılık limonlu elma sirkeli suyunu iç duş al elma ye yok spora git günde 4 lt su iç akşam maske yap bi gün çikolu bir gün kil yok bıldırcın yumurtalı maska ya binlerce işim var birde iş yerinde yüz yogası yapıyorum biri görse deli var sanır annemin dediği doğru hep kendinle uğraşıyorsun kendine aşıksın sen ölemiyim ya hakketen