- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #3.881
Aslinda gunduzden sporumu yapsam gece yatmadanda bunu yapmak daha mantikli.. bas agrisi olunca tum gun nasil gecer bilmemTibetin ilk etkisidir kendisibaya bi surundurur bu konuda zaman zaman
Tekrarlari artirinca yada birakirsan haber verirsin...onun haricinde sohbet muhabet doner katilmak istersen zaten katilirsinAslinda gunduzden sporumu yapsam gece yatmadanda bunu yapmak daha mantikli.. bas agrisi olunca tum gun nasil gecer bilmem
Tamam 1 hafta 3 defa yapiyorum haftaya kadar pes etmezsem 2 arttiririm soylerim sana.. migren sinuzut yok sukurki .. getirisi goturusunden cok olacaksa biraz bas agrisini cekebilirim sanirim:)Tekrarlari artirinca yada birakirsan haber verirsin...onun haricinde sohbet muhabet doner katilmak istersen zaten katilirsin
Sinuzitin migrenin varsa ilk haftalar azar cunkum tibet tedavi eder,ederken surundurur
16 tekrar da görüşelimTamam bende cok uzun zamanimi alacak sandim.. biraz basim agridi ama sanki:)
valla benim rüya netliği sıkıntım vardı asabiyet vardı ki hala var rüyalar bitti netlik açısından ama yane fark var mı bilmiyorum geçen hafta yıllardır hasta olmayan ben gripten kırıldım daha iyi bi etki göremedim bakalım hayırlısıTamam 1 hafta 3 defa yapiyorum haftaya kadar pes etmezsem 2 arttiririm soylerim sana.. migren sinuzut yok sukurki .. getirisi goturusunden cok olacaksa biraz bas agrisini cekebilirim sanirim:)
Haha tabii oyle ama zorlastikca guzellesir bence:))16 tekrar da görüşelimöle ilkbaş kolay gibi geliyor
Gorursun insallah tatlim.. illa bi kirilma noktasi olacaktir bencevalla benim rüya netliği sıkıntım vardı asabiyet vardı ki hala var rüyalar bitti netlik açısından ama yane fark var mı bilmiyorum geçen hafta yıllardır hasta olmayan ben gripten kırıldım daha iyi bi etki göremedim bakalım hayırlısı
Senin ruhsal duvarlarin sert de ondanvalla benim rüya netliği sıkıntım vardı asabiyet vardı ki hala var rüyalar bitti netlik açısından ama yane fark var mı bilmiyorum geçen hafta yıllardır hasta olmayan ben gripten kırıldım daha iyi bi etki göremedim bakalım hayırlısı
bana yoğo tibet neyin işlemez dediydim ama en başta inanmadınız kiSenin ruhsal duvarlarin sert de ondan
Garibim tibet giris yapamiyor
Saka bi yana da,tibet her zaman olumlu donmuyor bilincaltindan baya yoruyor insanı...cogu hastalik da ruhsal kaynakli zaten
tibet,tibet olali oyle zulum gormemistirbana yoğo tibet neyin işlemez dediydim ama en başta inanmadınız ki
Zulüm görmüyor ya önyargısız istikrarla yapıyorum beklentim yok ama iyi bişeyler olsa fena olmaz yane :) Ayıgillerdenim demiştim yıllar önce buluşmada bana gül alan çocuğun karşısında o gülü çatır çutur yemiş biriyim ben peheyyytibet,tibet olali oyle zulum gormemistir
Zulüm görmüyor ya önyargısız istikrarla yapıyorum beklentim yok ama iyi bişeyler olsa fena olmaz yane :) Ayıgillerdenim demiştim yıllar önce buluşmada bana gül alan çocuğun karşısında o gülü çatır çutur yemiş biriyim ben peheyyy
Ya o cakralarida iranli bi kadin anlatiyodu tv de dinlemistim:)) sacma sapan bursey gelmisti bana:))) insallah bu dedigim yuzunden ise yaramamazlik yapmaz:))
Yediğin içtiğin dokunmadıysa...muhtemelen tibet etkisi :)Ay kizlar midem bulaniyo basim agriyo.. hamile degilim o kesin.. sabahki ysptigim tibetin etkisi mi bu? Surundurur dediginiz bumuydu yoksam : (
Emin olamiyorumki: ( bugun 1 tane arttirayim diyorum: ) hizli mi olur sence: )Yediğin içtiğin dokunmadıysa...muhtemelen tibet etkisi :)
Evet ya :) 1 haftayi tamamla bence :)))Emin olamiyorumki: ( bugun 1 tane arttirayim diyorum: ) hizli mi olur sence: )
Nasil gidiyo ? Iyi kotu etki var mi hic gozlemledigin?Canlarım 15 tekrardayım