● Tibet Kızları ●

5.cakrada bende bir kipirdanmalar oldu bugun egzersiz sirasinda...zaten 1 aydir falan 'konusma' mevzusunda sikintilar yasiyorum,yani bilerek kendimi susturuyorum...diyceklerimi 'aman ne ugrascam diyip' eziyet ediyormusum cakrama neyse iste egzersiz sirasinda bogazda bir acilma ve konusma istegi dogdu ama ne diycegimi bilemedim o an ve kendimi akisa koyu verdim ve kendime beste yaptim nakaratini da profilime yazdim ahahaa ritmikli olunca çok tatli oluyor...ama varya sozler kendinden akti

Birde yine kendimle bir konuda bir aydinlama diyelim yasadim...daha dogrusu sebebini anladim....o ozel biraz anlatmiyim...
Bu arada tibete basladigim gun disim fena apse yapti antibiyotik kullaniyorum hala
Ki ben hayatimda apse denen seyi ilk defa yasiyorum...5 cakra demismiydim :))))

Bazen oluyor ağrı...evet beli gericez kafayi da arkaya atabildigimiz kadar aticaz...burda puf nokta zorlamamak...
Eger ayaklarin araligi cok yakinsa da agri yapan o olabilir

Günaydın 18 tekrar ne kadar gider bilmiyorum da 21 e çok yaklaştım tekrar artırınca 3 artırıcam ilk bir 3 yaptığım için sayıda karışıklık oldu mecbur bundan sonrakini de 3 artırmam gerekiyor

Günaydın 18 tekrar ne kadar gider bilmiyorum da 21 e çok yaklaştım tekrar artırınca 3 artırıcam ilk bir 3 yaptığım için sayıda karışıklık oldu mecbur bundan sonrakini de 3 artırmam gerekiyor
ne zaman arttıracaksın ? bende başlamak istiyorum bedenim direniyor

çok iyiymiş ya okudum şimdi :)
değişimler seninle diyorsun .direnmemek gerek rahat bırakmalısın .
aydınlanmanı merak ettim ne ylan söyleyim

çok iyiymiş ya okudum şimdi :)
değişimler seninle diyorsun .direnmemek gerek rahat bırakmalısın .
aydınlanmanı merak ettim ne ylan söyleyim
Aydinlama biraz sey olmuş dimi haha
Şöyle soyliyim...kendimle ilgili surekli tekrarlayan bir sorunumun cevabi...hani neden hep ayni tip insanlarla tanisiyorum diye Meger ben o bir konuda oyle bir guvensizlik duyuyormusum ki her gelen bana ayni mesajla geliyormuş...

Yok canim 3u birden artmak zorunda degilsin...birer birer artirabilirsin veya iki artirip sonra bir artirabilirsin...
18in hayirli olsun :)

Yok canim 3u birden artmak zorunda degilsin...birer birer artirabilirsin veya iki artirip sonra bir artirabilirsin...
18in hayirli olsun :)
yok yaparım zaten 18 en az 2 hafta sürer :) yani moralim iyi olursa yaparım sıkıntı olmaz akşam nar bulmam lazım geçen sefer ki işe yaradı bence bu sefer de dileğim olur inşallah :)

Hmmmm bu sanırım hepimizin hayatında var . Geçen bu soruyu bende sormuştum kendime

Değişim hissediyor musun peki
bugün aşırı bir pür neşeyim müdürlerden birisinin babası vefat etti ben de bir mutluluk bir neşe kırmızı oje kırmızı ruj sürdüm ki normalde sürmem yane bide gidip kendime kırmızı don aldım çok neşeliyim gülmemem lazım ama duramıyorum tibetten midir ki ?

Yeni yil heycani kiz bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…