- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #3.901
Ok 3 yaptim bugunde.. 1 hafta buna devam.. sahi sen isinma yapiyo musun?Evet ya :) 1 haftayi tamamla bence :)))
Hayir...gerek yok kiOk 3 yaptim bugunde.. 1 hafta buna devam.. sahi sen isinma yapiyo musun?
Sıkılaştım gibi hissediyorum . Ama 5. Hareketi doğru yaptığımdan emin olamıyorum bi türlüNasil gidiyo ? Iyi kotu etki var mi hic gozlemledigin?
Nasil yapiyorsun ki?Sıkılaştım gibi hissediyorum . Ama 5. Hareketi doğru yaptığımdan emin olamıyorum bi türlü
Nasil yapiyorsun ki?
Bazen oluyor ağrı...evet beli gericez kafayi da arkaya atabildigimiz kadar aticaz...burda puf nokta zorlamamak...Yere tamamen paralel durduğumuzda belimizi kırıp tamamen mi gerineceğiz bilemiyorum hep eksik yapıyormuşum gibi sonra da belimde biraz ağrı oluyo gibi yanlış bir şeyler yaptığımdan şüpheleniyorum sende ağrı oluyo mu hiç
ne zaman arttıracaksın ? bende başlamak istiyorum bedenim direniyorGünaydın 18 tekrar ne kadar gider bilmiyorum da 21 e çok yaklaştım tekrar artırınca 3 artırıcam ilk bir 3 yaptığım için sayıda karışıklık oldu mecbur bundan sonrakini de 3 artırmam gerekiyor
çok iyiymiş ya okudum şimdi :)5.cakrada bende bir kipirdanmalar oldu bugun egzersiz sirasinda...zaten 1 aydir falan 'konusma' mevzusunda sikintilar yasiyorum,yani bilerek kendimi susturuyorum...diyceklerimi 'aman ne ugrascam diyip' eziyet ediyormusum cakramaneyse iste egzersiz sirasinda bogazda bir acilma ve konusma istegi dogdu ama ne diycegimi bilemedim o an ve kendimi akisa koyu verdim ve kendime beste yaptim nakaratini da profilime yazdim ahahaa ritmikli olunca çok tatli oluyor...ama varya sozler kendinden akti
Birde yine kendimle bir konuda bir aydinlama diyelim yasadim...daha dogrusu sebebini anladim....o ozel biraz anlatmiyim...
Bu arada tibete basladigim gun disim fena apse yapti antibiyotik kullaniyorum hala
Ki ben hayatimda apse denen seyi ilk defa yasiyorum...5 cakra demismiydim :))))
Aydinlama biraz sey olmuş dimi hahaçok iyiymiş ya okudum şimdi :)
değişimler seninle diyorsun .direnmemek gerek rahat bırakmalısın .
aydınlanmanı merak ettim ne ylan söyleyim
Yok canim 3u birden artmak zorunda degilsin...birer birer artirabilirsin veya iki artirip sonra bir artirabilirsin...Günaydın 18 tekrar ne kadar gider bilmiyorum da 21 e çok yaklaştım tekrar artırınca 3 artırıcam ilk bir 3 yaptığım için sayıda karışıklık oldu mecbur bundan sonrakini de 3 artırmam gerekiyor
Bi de ayaklarımın arasını açarak deniyim sağol canımBazen oluyor ağrı...evet beli gericez kafayi da arkaya atabildigimiz kadar aticaz...burda puf nokta zorlamamak...
Eger ayaklarin araligi cok yakinsa da agri yapan o olabilir
yok yaparım zaten 18 en az 2 hafta sürer :) yani moralim iyi olursa yaparım sıkıntı olmaz akşam nar bulmam lazım geçen sefer ki işe yaradı benceYok canim 3u birden artmak zorunda degilsin...birer birer artirabilirsin veya iki artirip sonra bir artirabilirsin...
18in hayirli olsun :)
Ay evettt unuttum ben nar almayiyok yaparım zaten 18 en az 2 hafta sürer :) yani moralim iyi olursa yaparım sıkıntı olmaz akşam nar bulmam lazım geçen sefer ki işe yaradı bencebu sefer de dileğim olur inşallah :)
Dün yapmaya başladım 18 tekrar canım ben hazır olunca kendiliğinden yapıyorum ama bazen çok uzun sürüyor 16 da tıkanıp kalmıştım çok şükür açıldım :)ne zaman arttıracaksın ? bende başlamak istiyorum bedenim direniyor
Değişim hissediyor musun pekiDün yapmaya başladım 18 tekrar canım ben hazır olunca kendiliğinden yapıyorum ama bazen çok uzun sürüyor 16 da tıkanıp kalmıştım çok şükür açıldım :)
Hmmmm bu sanırım hepimizin hayatında var . Geçen bu soruyu bende sormuştum kendimeAydinlama biraz sey olmuş dimi haha
Şöyle soyliyim...kendimle ilgili surekli tekrarlayan bir sorunumun cevabi...hani neden hep ayni tip insanlarla tanisiyorum diye Meger ben o bir konuda oyle bir guvensizlik duyuyormusum ki her gelen bana ayni mesajla geliyormuş...
bugün aşırı bir pür neşeyim müdürlerden birisinin babası vefat etti ben de bir mutluluk bir neşe kırmızı oje kırmızı ruj sürdüm ki normalde sürmem yane bide gidip kendime kırmızı don aldım çok neşeliyim gülmemem lazım ama duramıyorum tibetten midir ki ?Değişim hissediyor musun peki
Yeni yil heycani kiz bubugün aşırı bir pür neşeyim müdürlerden birisinin babası vefat etti ben de bir mutluluk bir neşe kırmızı oje kırmızı ruj sürdüm ki normalde sürmem yane bide gidip kendime kırmızı don aldım çok neşeliyim gülmemem lazım ama duramıyorum tibetten midir ki ?