● Tibet Kızları ●

Buna bende baslicam tekrar.. lakinnn ac karnina olmasi gicik bi durum:) yqtmadan once yapsam olur mu? Isinmak gerekiyo mu sahi?

Birde cok yaziliyoda su etkileri bu etkileri var diye.. yapanlar burda ne etkisini gordunuz? Ben yazmistim daha once yillar evvel bi ara yapip biraktim, sorsaniz bana ne faydasi olmustu diye.. valla hatirlamiyorum

Birde cok yaziliyoda su etkileri bu etkileri var diye.. yapanlar burda ne etkisini gordunuz? Ben yazmistim daha once yillar evvel bi ara yapip birsktin, sorsaniz bana ne faydasi olmustu diye.. valla hatirlamiyorum
altıncı hislerim kuvvetlendirdi . rüyalarım netleşti . yanmaktan çok korkuyordum mesela tekrar sayım artınca elim yandı . kilom azaldı özel birşey yapmama rağmen . en önemlisi enerjim tavam yaptı . huyum olumlu şekilde değişti . vs vs vs diye gider

Hosgeldin tontriko :)
Yari ac olsan da olur...yemekten 1 saat sonra falan yapabilirsin
Etkilerin iyisi de kotusu yapina bagli aslinda ruh ve bedenin durumuna gore
Ben mesela hemen sıkılasırim durusum duzelir yuzum aydinlanir...ve ruhsal olarak hassaslasirim bir sure

Hosbulduk:) sporla beraber yapilmiyomus dimi? Valla ara vermekten bolunmekten nefret ediyorum. Firsat buldugum an yapiyorum spor yapacaksamda.. cocuklar konsantrasyonumu bozuyo.. acele acele oluyo hersey hic haz etmiyorum.

Ruh halim orta direk diyelim:)) isterim yani daha iyiye gitsin arinsin beynim kalbim, bu kadar fesat olmayim:))

Evet sporla arasi bir kac saat gerektiriyor ve aceleye gelmeyerek yani tam konsantrasyon olman lazim ki ise yarasin,neticede tibet daha ruhsal odakli...
Eger halin kalirsa gece cocuklar uyuduktan sonra yap...

Hepsine ok de.. yanmaktan korkuyodun sayi artinca elim yandi?!? Bu iyi bisey mi onu anlamadim:)

Evet sporla arasi bir kac saat gerektiriyor ve aceleye gelmeyerek yani tam konsantrasyon olman lazim ki ise yarasin,neticede tibet daha ruhsal odakli...
Eger halin kalirsa gece cocuklar uyuduktan sonra yap...
Aksam yapiyorum sporumu zaten: ( bi kac saat beklersen geceye denk gelir sanirim.. kac dakikani aliyor senin? Ya da kac gundur yapiyorsun bunu?

Aksam yapiyorum sporumu zaten: ( bi kac saat beklersen geceye denk gelir sanirim.. kac dakikani aliyor senin? Ya da kac gundur yapiyorsun bunu?
Yillardir yapip yapip birakiyorum ama 21 e bir kere anca gelebildim :) ilk tekrarlar basit 5 dk da bitiyor tabi biraz da yapis hizina bagli ben sindire sindire yapmayi sevdigim icin 10 15 dk suruyo :) 11 den sonra bi zorluyo...gece de yapabilirsin yeter ki halin olsun

Bi de sürekli mapusa düşüyoruz onu da anlatsana DDDDDD

Bugun baslicam bakalim vaktim olursa.. sureklilik zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…