- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #3.821
Allah allah cok ilginc buram buram kokar oysa...atesi hic sondurme boyle kaynat dakikalarca arada karistir falanöyle yapayım almıştım zaten iş yerinde denedim ama kokusu çıkmadı evde yaparken azcık ezeyim olmazsa
top şeklinde aldım kahve rengi doğru demi.Allah allah cok ilginc buram buram kokar oysa...atesi hic sondurme boyle kaynat dakikalarca arada karistir falan
Ben kapının dışında kırdım anaa yanlış mı oldu ?Oh iyi iyi
geldim geldim :)kız yine dayanamadı gitti
hoş geldin banların kraliçesiBen kapının dışında kırdım anaa yanlış mı oldu ?
ama dün maaşıma zam geldi hem de baya çok bir miktar bence dileğim oldu :)Ben kapının dışında kırdım anaa yanlış mı oldu ?
aaa ölemi yazıyordu ya ? ben de dışarda kırdım ki biran önce gideyim :)hoş geldin banların kraliçesi
içerde kırılacak yazıyordu
Ben tam esikte kirdimBen kapının dışında kırdım anaa yanlış mı oldu ?
cidden mi çok sevindim bereketli olsun bende bebek diledim bereket diledim inşallah benimki de olurama dün maaşıma zam geldi hem de baya çok bir miktar bence dileğim oldu :)
ahahaha bir an önce gideyim demene istemsiz sesli güldüm çok aminaaa ölemi yazıyordu ya ? ben de dışarda kırdım ki biran önce gideyim :)
valla napolyon gibi para para para :) oldu şükürler olsun :) evde nar var yılbaşında da içerde kırarımcidden mi çok sevindim bereketli olsun bende bebek diledim bereket diledim inşallah benimki de olur
öle deil ya yurtdışı hayalimi kastediyorumahahaha bir an önce gideyim demene istemsiz sesli güldüm çok amin
Dogru dogru tozu da var hatta...o zaman ez ki yiyce yayilsin kokusu :)top şeklinde aldım kahve rengi doğru demi.
öyle yapayım yarın bakalım nasıl olcak
Amin cnm inşallah hepinizin dilekleri olur dua edicem bebişler içincidden mi çok sevindim bereketli olsun bende bebek diledim bereket diledim inşallah benimki de olur
he iyi o zaman sonra annemle yedik hepsini zaten yararı oldu cnm valla :)Ben tam esikte kirdim
Gecen sene bende dış kapida kirdim yinede yarari oldu merak etme
ahahah inşallah olur kuzum ben başka birşey anladım valla ama olsun ona da çok aminöle deil ya yurtdışı hayalimi kastediyorum
bir daha tozunu alırım . adaçayı tütsüsü de alacam kendini yakmak biraz zor olabilir diyeDogru dogru tozu da var hatta...o zaman ez ki yiyce yayilsin kokusu :)
sağol kuzumAmin cnm inşallah hepinizin dilekleri olur dua edicem bebişler için
hangisi hayırlıysa o olsun bebiş ben de istiyorum da önce başka bişe yapmam lazım tabe :)ahahah inşallah olur kuzum ben başka birşey anladım valla ama olsun ona da çok amin
bir daha tozunu alırım . adaçayı tütsüsü de alacam kendini yakmak biraz zor olabilir diye
sağol kuzum
Bence kendisini yak...tütsüler şaibeli olabilir...ahahah inşallah olur kuzum ben başka birşey anladım valla ama olsun ona da çok amin
bir daha tozunu alırım . adaçayı tütsüsü de alacam kendini yakmak biraz zor olabilir diye
sağol kuzum
Hmmm o zaman ne dediysen o öyle yapayımBence kendisini yak...tütsüler şaibeli olabilir...