● Tibet Kızları ●

Hayır canım gecikmezdi böyle ilk defa oluyor
Evet okumustum bazlarin reglini etkiliyor sebebi bilinmiyor
Benim reglimi etkileseydi ben birakmazdim orijinal ile de devan ederdim cunku muhtemelen vardir bir sebebi diye dusunurdum ...ama sana bunu tavsiye edemem o yuzden alternatif ile devam et regl gunlerinde

Demin burnum aka aka yaptum egzersizleri bir taraf kapaniyordu diger taraf aciliyordu falan...5 egzersiz bitince burun akintisi kesildi ama oyle bir yerde kesildi ki resmen sinuzit agrisi cekmeye basladim dakikalar sonra...simdi bu zararli oldugu anlamina gelmiyor ne kadar agrili olsada cunku zamanla ic akintiyi ve dolayisiya kronik sinuzit ağrısını yok ettigini bizzat deneyimlemistim zaten onceden...ama iste ilk basta sıkıntılı oluyor

Bir sıkıntıyı da gideriyor olabilir dediğin gibi sana da çok geçmiş olsun canım hepimize şifa olsun tibet

Ben de alternatif hareketlerle yaptım bugün reglimi bekliyorum gelmedi vicdansız
O yüzden hormonlar altüst huzursuz ve gerginim hadi hayırlısı
Doktora gitsen mi? Bazen kucuk kistler de bunu yapabilir...belki su ana kadar farkinda olmadigin seyleri tibet ortaya cikariyor...bence baktir

Günaydn geldim ben ama çok hastayım haftasonu yattım hep çok ateşim var doktora gittik antibiotik kullanıyorum ateşim düştü gibi ama ağzımdan alev çıkıyor ejderha gibi hala herkes donuyor ben yanıyorum şuan

Donanlardan biri de benim...bende yerle yeksan dogrusu hosgeldin bu arada :)

Geçmiş olsun, ben de dün bardak yikarken elimi kestim fazla derin değil ama ağrısı var hala, kuzenimin doğum günüydü makineye koyulmayan bardakları elde yikayayim yardimci olayım dedim takımını bozdum kızın, 2 tanesi gitti..

Sağol cnm sana da geçmiş olsun giden bardak olsun canına bişey olmamış Allah korumuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…