● Tibet Kızları ●

Bugün itibari ile cesaretimi toplayıp 13 tekrara geçtim. Bir de sabah kalktığım gibi yapmak diğer zamanlara göre daha kolay oluyor.

Gecmis olsun kırık çıkık yok dimi
Apartopar acile gittim röntgen çekildi. Ama düştüğümden mi desem korkudan mi desem bacaklarım kollarım yaprak misali titriyordu.Kırık olunca ilk anki şokla anlaşılmaz, biraz zaman geçince dayanılmaz ağrılar başlayınca kırık olduğu anlaşılırmış. Doktor sonuca bakıp kırık yok diyince şükür duasıyla boynuna sarılasım geldi o an. Kırık çıkık yok dedi ama kalçamın üzerine uzanamıyorum. Plates hareketleri yapayım diyorum canım çok fena yanıyor.

[QUOTE

çok geçmiş olsun kırık çıkık çatlama falan yoktur umarım[/QUOTE]
Sonuçlara göre yok ama canım çok yanıyor. Düşmeden önce hiç böyle bi şikateyim yoktu. Yağmurluydu hava ayağım kaydı ve kendimi birden 5-6 basamak aşağı buldum kalçamın üzerine düşerek üstelik

çok geçmiş olsun kırık anlaşılmıyor ben kırık ayakla eve yürüyüp yatıp uyumuştum sabah öle bi şişmişti ki anaa kırıldı bu diye hastahaneye gittik sonuç 3 ay alçı koltuk değneği vs. :)

Benim de dun canim bira cekti ya ki hic aram yoktur içkiyle SchonerDuft hep senden ötürü
Mahpus halin ile iyi gider şimdi bir icesim var dibini görene kadar şişenin. Tibeti bırakalı günler oldu ama hisler devam ediyor bugün sabah amcalarımı düşündüm en çok sabahattin amcam rahat dedim çocuklar torunlar demez olaydım. Kızı ölmüş ceset yok ortada parcalar var hepimizin kanı dondu . Yapan da şerefsiz eşi.... tibet yarar mı işe alır mı şu içimdeki acıyı

Ah canım asıl sana geçmişler olsun yahu. 3ay ne demek ya Allah bi daha yaşatmasın. Yarın plates dersim var. Ne yapacağımı bilemiyorum.

Ah canım asıl sana geçmişler olsun yahu. 3ay ne demek ya Allah bi daha yaşatmasın. Yarın plates dersim var. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Amin zor iş kırık kaç yıl geçti hala ara ara ağrıyor sağ tarafıma yatmıyorum fazla ağırlık gelince de ağrıyor falan Allah kolaylık versin jel sürüp sıcak soğuk su şoklaması yapabilirsen çok iyi geliyor dayanabildiğin kadar sıcak ve soğuk sonra jel

o nasıl birşey ya parçalamışlar mı kadını aaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…