- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #3.601
ben annemle çekirdek çitleyeceğim için o konu da sıkıntı yokBen de şarabımı içmek istiyorum ama sabredicem yılbaşında patlaticam...sana uymazsam tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben annemle çekirdek çitleyeceğim için o konu da sıkıntı yokBen de şarabımı içmek istiyorum ama sabredicem yılbaşında patlaticam...sana uymazsam tabi
Inanilacak sey degil :)ben annemle çekirdek çitleyeceğim için o konu da sıkıntı yok
Geçen haftaya kadar hareketleri yapabiliyordum.Talihsiz bi şekilde merdivenlerden düştüm. Kalçamın üzerine uzanamıyorum. Hareketlerimi çok kısıtlıyor. Acı içinde zıplıyorum.
Apartopar acile gittim röntgen çekildi. Ama düştüğümden mi desem korkudan mi desem bacaklarım kollarım yaprak misali titriyordu.Kırık olunca ilk anki şokla anlaşılmaz, biraz zaman geçince dayanılmaz ağrılar başlayınca kırık olduğu anlaşılırmış. Doktor sonuca bakıp kırık yok diyince şükür duasıyla boynuna sarılasım geldi o an. Kırık çıkık yok dedi ama kalçamın üzerine uzanamıyorum. Plates hareketleri yapayım diyorum canım çok fena yanıyor.Gecmis olsun kırık çıkık yok dimi
Çok teşekkür ederim. Allah kimsenin başına vermesin.Çok geçmiş olsun.
Çok teşekkürler. Rabbim acısı olan herkese şifa versin.Geçmiş olsun. Acil şifa diliyorum..
Evet sabah daha iyi mis...motivasyonun yerinde uyanıyorsan sabah en guzeliBugün itibari ile cesaretimi toplayıp 13 tekrara geçtim. Bir de sabah kalktığım gibi yapmak diğer zamanlara göre daha kolay oluyor.
eneeee mapusa gitmiş ben geliyorum sen gidiyosun olmuyo ama böleInanilacak sey degil :)
Yılbaşında evdesin hemde anneciğinin dizinin dibinde :)))
çok geçmiş olsun kırık anlaşılmıyor ben kırık ayakla eve yürüyüp yatıp uyumuştum sabah öle bi şişmişti ki anaa kırıldı bu diye hastahaneye gittik sonuç 3 ay alçı koltuk değneği vs. :)Apartopar acile gittim röntgen çekildi. Ama düştüğümden mi desem korkudan mi desem bacaklarım kollarım yaprak misali titriyordu.Kırık olunca ilk anki şokla anlaşılmaz, biraz zaman geçince dayanılmaz ağrılar başlayınca kırık olduğu anlaşılırmış. Doktor sonuca bakıp kırık yok diyince şükür duasıyla boynuna sarılasım geldi o an. Kırık çıkık yok dedi ama kalçamın üzerine uzanamıyorum. Plates hareketleri yapayım diyorum canım çok fena yanıyor.
Hoşgeldinn canımm :)Kızlar beni de aranıza alırmısınız.
çok ihtiyacım var gerçii topik sahibi banlanmış ama
olsun bana hoş geldin diyen olur belki
Mahpus halin ile iyi gider şimdi bir icesim var dibini görene kadar şişenin. Tibeti bırakalı günler oldu ama hisler devam ediyor bugün sabah amcalarımı düşündüm en çok sabahattin amcam rahat dedim çocuklar torunlar demez olaydım. Kızı ölmüş ceset yok ortada parcalar var hepimizin kanı dondu . Yapan da şerefsiz eşi.... tibet yarar mı işe alır mı şu içimdeki acıyıBenim de dun canim bira cekti ya ki hic aram yoktur içkiyle SchonerDuft hep senden ötürü
Hoş geldin kova gelince listeye alırKızlar beni de aranıza alırmısınız.
çok ihtiyacım var gerçii topik sahibi banlanmış ama
olsun bana hoş geldin diyen olur belki
Hoşbulduk canımHoşgeldinn canımm :)
Ah canım asıl sana geçmişler olsun yahu. 3ay ne demek ya Allah bi daha yaşatmasın. Yarın plates dersim var. Ne yapacağımı bilemiyorum.çok geçmiş olsun kırık anlaşılmıyor ben kırık ayakla eve yürüyüp yatıp uyumuştum sabah öle bi şişmişti ki anaa kırıldı bu diye hastahaneye gittik sonuç 3 ay alçı koltuk değneği vs. :)
Amin zor iş kırık kaç yıl geçti hala ara ara ağrıyor sağ tarafıma yatmıyorum fazla ağırlık gelince de ağrıyor falan Allah kolaylık versin jel sürüp sıcak soğuk su şoklaması yapabilirsen çok iyi geliyor dayanabildiğin kadar sıcak ve soğuk sonra jelAh canım asıl sana geçmişler olsun yahu. 3ay ne demek ya Allah bi daha yaşatmasın. Yarın plates dersim var. Ne yapacağımı bilemiyorum.
o nasıl birşey ya parçalamışlar mı kadını aaaMahpus halin ile iyi gider şimdi bir icesim var dibini görene kadar şişenin. Tibeti bırakalı günler oldu ama hisler devam ediyor bugün sabah amcalarımı düşündüm en çok sabahattin amcam rahat dedim çocuklar torunlar demez olaydım. Kızı ölmüş ceset yok ortada parcalar var hepimizin kanı dondu . Yapan da şerefsiz eşi.... tibet yarar mı işe alır mı şu içimdeki acıyı