● Tibet Kızları ●

Merhaba arkadaşlar yazamıyorum bir türlü buraya ama 1 aydir tibete 21 tekrarla devam ediyorum. Akşamları yapıyorum bazen 21 tekrar gözümde öyle büyüyor ki :KK43: ve arkadaşlar ilk başladığımda ki olumlu olumsuz etkileri artık göremiyorum sizlerde ne var ne yok? Herşey yolundadır umarım herkese iyi akşamlar sağlıklı günler dilerim

Merhaba arkadaşlar yazamıyorum bir türlü buraya ama 1 aydir tibete 21 tekrarla devam ediyorum. Akşamları yapıyorum bazen 21 tekrar gözümde öyle büyüyor ki :KK43: ve arkadaşlar ilk başladığımda ki olumlu olumsuz etkileri artık göremiyorum sizlerde ne var ne yok? Herşey yolundadır umarım herkese iyi akşamlar sağlıklı günler dilerim
Cunku gozunde buyuyor ondan :) yani bedenin bilincaltin direniyor...o zaman tibet etkisi cok azaliyor

Merhaba ben de 2 aydır 21 tekrardayım 2, 4 ve 5 de çok zorlanıyorum orjinal başlayıp yorulunca alternatiflerle devam ediyorum. Fiziki olarak bir sey farketmedim kilom aynı hatta daha bile aldım...ama ruhen çok farklıyım hayatımdan çıkarmayı istedigim kişileri hiç ummadığım bir şekilde hem de daha da içiçe geçmişken ilişkimiz bir anda işler tersine döndü ve tamamen hayatımdan çıkardım. Daha öncede başkalarını çıkarmıştım güzel bi temizlik oldu benim için. Bir de sabırsızım daha tez canlıyım eskisine göre...şimdilik farkında olduğum bunlar

hatunun ediği gibi direnme göstergesi bir süre sonra olumlu etkileri alacağını düşünüyorum
Sabret yılbaşına az kaldı bahanen olur :KK71:
ay ben hergün içmek istiyorum ki :KK70: onu ne yapcaz :KK70:
Geçen haftaya kadar hareketleri yapabiliyordum.Talihsiz bi şekilde merdivenlerden düştüm. Kalçamın üzerine uzanamıyorum. Hareketlerimi çok kısıtlıyor. Acı içinde zıplıyorum.
çok geçmiş olsun kırık çıkık çatlama falan yoktur umarım

gucci gucci iyiyim bende evet artık mayısa kadar bu tempoda devam eder işlerim kuzum
ya beni biri durdursun millete saydırıp saydırıp duruyorum bi de hep yalnız kalmak istiyorum bide cinsel dürtü diye bişey kalmadı ben de hiç istek yok 2 haftadır en ufak yok yani böle eve gidip yemek yiyerek sevgili angelimi izliyim başka bişey istemiyorum benim işler biraz duruldu ama şubata tekrar atağa geçicez

X