- 12 Aralık 2017
- 886
- 1.090
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #3.581
İş bakıyorum şimdilik evdeyim canımben krıştırdım aklım almadı sakn zamanda yazıklarını okurum . ölçülere bakarım sağol cnım iş durumun ne oldu senin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İş bakıyorum şimdilik evdeyim canımben krıştırdım aklım almadı sakn zamanda yazıklarını okurum . ölçülere bakarım sağol cnım iş durumun ne oldu senin
halk eğitim ne oldu bir ara onla uğraşıyordunİş bakıyorum şimdilik evdeyim canım
Vazgeçtim ordan tiyatro istiyorumhalk eğitim ne oldu bir ara onla uğraşıyordun
hmm peki iş bulabilcek misin kuzumVazgeçtim ordan tiyatro istiyorum
Simdilik görünürde bir şey yok canım kısmethmm peki iş bulabilcek misin kuzum
yok kuzum 3te devam edecem ağrılarım var zorlamaycam geçtiğimde yazarım . sen geçecek misinSchonerDuft 5 e gecicekmisin bugun?
hyılısı olsun canımSimdilik görünürde bir şey yok canım kısmet
Yess :) bana da 3 zor geldi ama 5 kolay gecicek eminim ...3 zor geldiginde 5 ilac gibi geciyordu bendeyok kuzum 3te devam edecem ağrılarım var zorlamaycam geçtiğimde yazarım . sen geçecek misin
buna katılıyorum olduğun tekrarda nasılsan bir sonrakinde tersi oluyor. benim sıkıntı şu tibete başladım mı canım alkol ve sigara istiyor hep mi denk gelirYess :) bana da 3 zor geldi ama 5 kolay gecicek eminim ...3 zor geldiginde 5 ilac gibi geciyordu bende
Sabret yılbaşına az kaldı bahanen olurbuna katılıyorum olduğun tekrarda nasılsan bir sonrakinde tersi oluyor. benim sıkıntı şu tibete başladım mı canım alkol ve sigara istiyor hep mi denk gelir
Cunku gozunde buyuyor ondan :) yani bedenin bilincaltin direniyor...o zaman tibet etkisi cok azaliyorMerhaba arkadaşlar yazamıyorum bir türlü buraya ama 1 aydir tibete 21 tekrarla devam ediyorum. Akşamları yapıyorum bazen 21 tekrar gözümde öyle büyüyor ki ve arkadaşlar ilk başladığımda ki olumlu olumsuz etkileri artık göremiyorum sizlerde ne var ne yok? Herşey yolundadır umarım herkese iyi akşamlar sağlıklı günler dilerim
Merhaba ben de 2 aydır 21 tekrardayım 2, 4 ve 5 de çok zorlanıyorum orjinal başlayıp yorulunca alternatiflerle devam ediyorum. Fiziki olarak bir sey farketmedim kilom aynı hatta daha bile aldım...ama ruhen çok farklıyım hayatımdan çıkarmayı istedigim kişileri hiç ummadığım bir şekilde hem de daha da içiçe geçmişken ilişkimiz bir anda işler tersine döndü ve tamamen hayatımdan çıkardım. Daha öncede başkalarını çıkarmıştım güzel bi temizlik oldu benim için. Bir de sabırsızım daha tez canlıyım eskisine göre...şimdilik farkında olduğum bunlarMerhaba arkadaşlar yazamıyorum bir türlü buraya ama 1 aydir tibete 21 tekrarla devam ediyorum. Akşamları yapıyorum bazen 21 tekrar gözümde öyle büyüyor ki ve arkadaşlar ilk başladığımda ki olumlu olumsuz etkileri artık göremiyorum sizlerde ne var ne yok? Herşey yolundadır umarım herkese iyi akşamlar sağlıklı günler dilerim
Geçen haftaya kadar hareketleri yapabiliyordum.Talihsiz bi şekilde merdivenlerden düştüm. Kalçamın üzerine uzanamıyorum. Hareketlerimi çok kısıtlıyor. Acı içinde zıplıyorum.Pilatese devam ediyor musun ?
Bugün bende demo ders ile başladım ama sol taraf felç
Gecmis olsun kırık çıkık yok dimiGeçen haftaya kadar hareketleri yapabiliyordum.Talihsiz bi şekilde merdivenlerden düştüm. Kalçamın üzerine uzanamıyorum. Hareketlerimi çok kısıtlıyor. Acı içinde zıplıyorum.
hatunun ediği gibi direnme göstergesi bir süre sonra olumlu etkileri alacağını düşünüyorumMerhaba arkadaşlar yazamıyorum bir türlü buraya ama 1 aydir tibete 21 tekrarla devam ediyorum. Akşamları yapıyorum bazen 21 tekrar gözümde öyle büyüyor ki ve arkadaşlar ilk başladığımda ki olumlu olumsuz etkileri artık göremiyorum sizlerde ne var ne yok? Herşey yolundadır umarım herkese iyi akşamlar sağlıklı günler dilerim
ay ben hergün içmek istiyorum ki onu ne yapcazSabret yılbaşına az kaldı bahanen olur
çok geçmiş olsun kırık çıkık çatlama falan yoktur umarımGeçen haftaya kadar hareketleri yapabiliyordum.Talihsiz bi şekilde merdivenlerden düştüm. Kalçamın üzerine uzanamıyorum. Hareketlerimi çok kısıtlıyor. Acı içinde zıplıyorum.
Ben de şarabımı içmek istiyorum ama sabredicem yılbaşında patlaticam...sana uymazsam tabiay ben hergün içmek istiyorum
Geçmiş olsun. Acil şifa diliyorum..Geçen haftaya kadar hareketleri yapabiliyordum.Talihsiz bi şekilde merdivenlerden düştüm. Kalçamın üzerine uzanamıyorum. Hareketlerimi çok kısıtlıyor. Acı içinde zıplıyorum.
ya beni biri durdursun millete saydırıp saydırıp duruyorum bi de hep yalnız kalmak istiyorum bide cinsel dürtü diye bişey kalmadı ben de hiç istek yok 2 haftadır en ufak yok yani böle eve gidip yemek yiyerek sevgili angelimi izliyim başka bişey istemiyorum benim işler biraz duruldu ama şubata tekrar atağa geçicezgucci iyiyim bende evet artık mayısa kadar bu tempoda devam eder işlerim kuzum