- 12 Aralık 2017
- 886
- 1.090
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #3.561
Benim hayvan fobim olduğu için çok sevemiyorum öyle yerleri işkence oluyor bana resmenBen gittim çok fındık toplamışlığım bile var :) çok severim doğayı ve Trabzon mükemmel ötesi bir yer biz Uzungöle çok yakınız bide orda köyde yayla da ve şehir merkezinde evlerimiz var teyzem dayımlar filan orda hep
heee sen gitme o zaman oraya ayı var ordaBenim hayvan fobim olduğu için çok sevemiyorum öyle yerleri işkence oluyor bana resmen
Ne ayısı ben kelebeğin olduğu yerde duramıyorum durumum çok vahim...Keşke yenebilsem çok üzüyor bu durum beniheee sen gitme o zaman oraya ayı var orda
o çok fena ya karınca böcek korkusu daha çoktur o zaman sen deNe ayısı ben kelebeğin olduğu yerde duramıyorum durumum çok vahim...Keşke yenebilsem çok üzüyor bu durum beni
Evet ama evi ev yapımı temizlik sirkesi yle sildiğim için öyle bi sorunum yok çok şükür komşular da var ama bize gelmiyorlar yaşasın organik takıntımmmmmo çok fena ya karınca böcek korkusu daha çoktur o zaman sen de
Ev de bende yapmak istiyorum ama sirke çok sabırsızım ya ben bide mayası lazım galiba hergün çalkalamak filan kesin unuturum benEvet ama evi ev yapımı temizlik sirkesi yle sildiğim için öyle bi sorunum yok çok şükür komşular da var ama bize gelmiyorlar yaşasın organik takıntımmmmm
O yenen sirke ler için geçerli bunda gerek yok canımEv de bende yapmak istiyorum ama sirke çok sabırsızım ya ben bide mayası lazım galiba hergün çalkalamak filan kesin unuturum ben
yok yemiycem tonik yapcam yüzüme ben de sirkedenO yenen sirke ler için geçerli bunda gerek yok canım
organik takılıyorum desene .nasıl yapıyorsun..Evet ama evi ev yapımı temizlik sirkesi yle sildiğim için öyle bi sorunum yok çok şükür komşular da var ama bize gelmiyorlar yaşasın organik takıntımmmmm
nasılsın kuzumyok yemiycem tonik yapcam yüzüme ben de sirkeden
Teşekkürler iyiyim, portakal, mandalina, limon kabuklarını buzlukta poşet içinde birktiriyorum. Cam kavanoza koyuyorum üstünü kapliycak kadar su koyuyorum. Ağzını tülbetle örtüyorum. 15 gün bekletiyorum. Süzüp kaya tuzu ekliyorum. Ağzını kapatıp karanlık bi yerde bir bir buçuk ay bekletiyorum..Bu yenmiyor ama sadece temizlik içinorganik takılıyorum desene .nasıl yapıyorsun..
nasılsın :)
Sagol sen Nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor bi yaramazlık yoktur umarımnasılsın kuzum
tam mevsimi tuzu ne kadar koyuyorsun . ortalama ne kadar narenciye kabuğu gerekli bizim burda turunç var kimse kullanmıyor toplayım yaparım suyunu ekleyemiyoruz demi ..Teşekkürler iyiyim, portakal, mandalina, limon kabuklarını buzlukta poşet içinde birktiriyorum. Cam kavanoza koyuyorum üstünü kapliycak kadar su koyuyorum. Ağzını tülbetle örtüyorum. 15 gün bekletiyorum. Süzüp kaya tuzu ekliyorum. Ağzını kapatıp karanlık bi yerde bir bir buçuk ay bekletiyorum..Bu yenmiyor ama sadece temizlik için
Ölçüm üstünü kapliycak kadar su koymak istediğin kadar kabukla yapabilirsin canım. Tuzu da bir tepeleme yemek kaşığı koyuyorum ama mutlaka turşuluk kaya tuzu olacak. Yok meyvelerin suyu koyulmuyor sadece kabuktam mevsimi tuzu ne kadar koyuyorsun . ortalama ne kadar narenciye kabuğu gerekli bizim burda turunç var kimse kullanmıyor toplayım yaparım suyunu ekleyemiyoruz demi ..
yeneni nasıl yapıyor ve kullanıyorsun
yemeklik sirkeyi nasıl yapıyorsun peki .Ölçüm üstünü kapliycak kadar su koymak istediğin kadar kabukla yapabilirsin canım. Tuzu da bir tepeleme yemek kaşığı koyuyorum ama mutlaka turşuluk kaya tuzu olacak. Yok meyvelerin suyu koyulmuyor sadece kabuk
Yemeklik sirke internetten bak canım ölçülerini hatırlamıyorum malzemelerin ziyan olmasınyemeklik sirkeyi nasıl yapıyorsun peki .
karıştırmaya gerek yok 1 1,5 ayda olcak demi sonra cam kapı yer silebilirim yüzey temizleyici gibi
nasılsın kuzum[/QUOT
İyi cnm sen nasılsın iş yoğunluğun devam ediyor mu ?
ben krıştırdım aklım almadı sakn zamanda yazıklarını okurumYemeklik sirke internetten bak canım ölçülerini hatırlamıyorum malzemelerin ziyan olmasın
Temizlik sirkesini 15 gün su ve sirke karışımında bekletiyorsun agzini tulbentle kapatiyorsun, sonra süzüp tuzunu katıp agzini kapagiyla kapatıp karanlık bir yerde tekrar bir bir buçuk ay daha bekletiyorsun yani tamamı 2 ayda oluyor