- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #3.541
Belimi korumanın tek yolu gerçi bu şekilde bile indirirken ağrıyo biraz ay bu tibet eskiden bukadar zor değildi sanki :))
Renge baktım da yazamadım renkler birbirine zıt arada değişiklik güç verir insana kullanabilirim dersen düşün derimKüllu doerli bir kumral kendi saçim
Pilatese devam ediyor musun ?Gülün gülün. Bende aynada hareketleri yapmaya çabalarken kendime gülüyordumpatetes misali bi oyana bi bu yana yuvarlanıyordum
Evet tabiki :)) Klasik türk kadını işte basenlerim var. Ama çok şükür ellerini popomun altına koyarak yapmaya başladığımda daha rahat yapmaya başladımSorması ayıp basen kısmınız diğer bölümlere göre daha mı geniş?
Ben armut tipiyim. O mu etkiliyor dedim. Eşim de karın kaslarının zayıflığı ile alakalı dedi. Bilemedim.
Callanetics devam mı :)21 i ite kaka götürüyorum bugün 2. ayım bitti. Yarısını orjinal yarısını alternatifle tamamlıyorum 4. ve 5. hareketleri. Ya da havamda değilsem hiç orjinale bulasmiyorum. Keşke hepsini orjinal yapabilsem. 2. harekette çok zorluyor onu da dinlene dinlene tamamlıyorum.
Callanetics i bir türlü devam ettiremiyorum. Başlıyorum yarım kalıyor hep.Callanetics devam mı :)
Tibetin etkileri ne alemde canım?
Mapustaydım cnm anca yazabiliyorum anem trabzon çaykara şuan da orda hatta :)Ben de 4. ve 5. Hareketlerde 15 e kadar orjinal gerisini alternatiflerle tamamlıyorum şimdilik. Beyaz saçın dönüşümünü görmeyi çok istiyorum. Naapcam bilmem
Annem laz derken? Benim de babam laz. Rize Ardeşenliyiz. Annen?
nasıl fitim anlatamam
sağol cnm annemle oturduğum yer İstanbulun belalı mahallerinden biri orda bu olay deve de kulak kalır hatta çocukluğumdan beri o tarz bir ortam da yetiştiğim için kendimi koruma mekanizmam çok güçlü mecburen işteSalgına yakalandım ağır atlattım ateş mide bulantısı hastanede açtım gözlerimi şimdi iyiyim çok şükür tekrar başlayacağım Venüs retrosunun bitmesini bekliyorum 8 aralıktı sanırım ondan sonraki uygun tarihte başlarım
Geçmiş olsun güzel bir ders vermişsin daha da kimseye yaklaşamaz
Benim de annem Trabzon Of luMapustaydım cnm anca yazabiliyorum anem trabzon çaykara şuan da orda hatta :)
Sivilcelerine muz kabuğunun iç kısmını sür kurusun çok germiyorsa öyle uyu rahatsız edecek kadar gererse yarım saat sonra yıka. Bir de bal ve tarçın karışımı yapıp Sivilcelerin üzerine sür canım. Ikisi de gerçekten etkili ben faydasını görmüştüm.valla arkadaşlar 14 tekrar da takıldım kaldım arada 1 gün yapmıyorum oda cuma akşamları ben gece yapıorum hep genel de ben de sinir harbi devam rüyalar eski haline döndü sivilce sorunum var hala iyileşme süresi de uzun sürüyor artık eskiden yaralarım hemen iyileşirdi
Sivilcelerine muz kabuğunun iç kısmını sür kurusun çok germiyorsa öyle uyu rahatsız edecek kadar gererse yarım saat sonra yıka. Bir de bal ve tarçın karışımı yapıp Sivilcelerin üzerine sür canım. Ikisi de gerçekten etkili ben faydasını görmüştüm.
çok komikler ya köyden münibüsleri geçtiği yola inip beklemiştik dayımla bi gün bir sürü minübüs önümüzden geçti boş olduğu halde durmadılar kendimi paraladım el kol sallayarak en son dayım boşuna uğraşma onlarBenim de annem Trabzon Of lu
Evet canım sadece sivilce üstüne sür ölçüsünü tam hatırlamıyorum ben macun kıvamında olacak şekilde az az katarak ayarlıyorumYapayım hemen akşam tarçın toz tarçın dimi ?
Evet tabiki :)) Klasik türk kadını işte basenlerim var. Ama çok şükür ellerini popomun altına koyarak yapmaya başladığımda daha rahat yapmaya başladım
Sizde durumlar nasıl? Etkileri nasıl kaç tekrardasınız? Ben salı günü 7 tekrara geçiyorum
Öyle miii bak bunu bilmiyordum, ben hiç gitmedim ne annemin ne de babamın köyüne. Sadece bir kere Karadeniz turuna gittim...çok komikler ya köyden münibüsleri geçtiği yola inip beklemiştik dayımla bi gün bir sürü minübüs önümüzden geçti boş olduğu halde durmadılar kendimi paraladım el kol sallayarak en son dayım boşuna uğraşma onlar
ofun minübüsü seni almazlar2 saat noliyea yea modunda düşünüp durmuştum çaykaradakiler oftakileri oftakiler de çaykaralıları almıyormuş orda oksijen fena çarpıyo gibime geliyor DDDDDDDD
Ben gittim çok fındık toplamışlığım bile var :) çok severim doğayı ve Trabzon mükemmel ötesi bir yer biz Uzungöle çok yakınız bide orda köyde yayla da ve şehir merkezinde evlerimiz var teyzem dayımlar filan orda hepÖyle miii bak bunu bilmiyordum, ben hiç gitmedim ne annemin ne de babamın köyüne. Sadece bir kere Karadeniz turuna gittim...