● Tibet Kızları ●

Belimi korumanın tek yolu gerçi bu şekilde bile indirirken ağrıyo biraz ay bu tibet eskiden bukadar zor değildi sanki :))

Sorması ayıp basen kısmınız diğer bölümlere göre daha mı geniş?
Ben armut tipiyim. O mu etkiliyor dedim. Eşim de karın kaslarının zayıflığı ile alakalı dedi. Bilemedim.

Sorması ayıp basen kısmınız diğer bölümlere göre daha mı geniş?
Ben armut tipiyim. O mu etkiliyor dedim. Eşim de karın kaslarının zayıflığı ile alakalı dedi. Bilemedim.
Evet tabiki :)) Klasik türk kadını işte basenlerim var. Ama çok şükür ellerini popomun altına koyarak yapmaya başladığımda daha rahat yapmaya başladım
Sizde durumlar nasıl? Etkileri nasıl kaç tekrardasınız? Ben salı günü 7 tekrara geçiyorum

21 i ite kaka götürüyorum bugün 2. ayım bitti. Yarısını orjinal yarısını alternatifle tamamlıyorum 4. ve 5. hareketleri. Ya da havamda değilsem hiç orjinale bulasmiyorum. Keşke hepsini orjinal yapabilsem. 2. harekette çok zorluyor onu da dinlene dinlene tamamlıyorum.

Callanetics devam mı :)

Tibetin etkileri ne alemde canım?

Callanetics devam mı :)

Tibetin etkileri ne alemde canım?
Callanetics i bir türlü devam ettiremiyorum. Başlıyorum yarım kalıyor hep.
Tibetin etkisini fiziksel olarak farketmedim ama çok sabırsızım mıymıylığa tahammülüm yok ve daha cesurum artık hayatımda olmasını istemediğim kişilerin tamamını gönderdim. Artık çok daha huzurlu ve mutluyum

Mapustaydım cnm anca yazabiliyorum anem trabzon çaykara şuan da orda hatta :)

sağol cnm annemle oturduğum yer İstanbulun belalı mahallerinden biri orda bu olay deve de kulak kalır hatta çocukluğumdan beri o tarz bir ortam da yetiştiğim için kendimi koruma mekanizmam çok güçlü mecburen işte

valla arkadaşlar 14 tekrar da takıldım kaldım arada 1 gün yapmıyorum oda cuma akşamları ben gece yapıorum hep genel de ben de sinir harbi devam rüyalar eski haline döndü sivilce sorunum var hala iyileşme süresi de uzun sürüyor artık eskiden yaralarım hemen iyileşirdi

Sivilcelerine muz kabuğunun iç kısmını sür kurusun çok germiyorsa öyle uyu rahatsız edecek kadar gererse yarım saat sonra yıka. Bir de bal ve tarçın karışımı yapıp Sivilcelerin üzerine sür canım. Ikisi de gerçekten etkili ben faydasını görmüştüm.

Yapayım hemen akşam tarçın toz tarçın dimi ?

Benim de annem Trabzon Of lu
çok komikler ya köyden münibüsleri geçtiği yola inip beklemiştik dayımla bi gün bir sürü minübüs önümüzden geçti boş olduğu halde durmadılar kendimi paraladım el kol sallayarak en son dayım boşuna uğraşma onlar
ofun minübüsü seni almazlar 2 saat noliyea yea modunda düşünüp durmuştum çaykaradakiler oftakileri oftakiler de çaykaralıları almıyormuş orda oksijen fena çarpıyo gibime geliyor DDDDDDDD

Ben bir süredir 11'de takılıyorum. İlerletmiyorum. Hem zaman hem yorgunluk olarak sıkıntı olacak gibi ilerletince. Bırakmayayım diye 11'de takılıyorum.

Öyle miii bak bunu bilmiyordum, ben hiç gitmedim ne annemin ne de babamın köyüne. Sadece bir kere Karadeniz turuna gittim...

Öyle miii bak bunu bilmiyordum, ben hiç gitmedim ne annemin ne de babamın köyüne. Sadece bir kere Karadeniz turuna gittim...
Ben gittim çok fındık toplamışlığım bile var :) çok severim doğayı ve Trabzon mükemmel ötesi bir yer biz Uzungöle çok yakınız bide orda köyde yayla da ve şehir merkezinde evlerimiz var teyzem dayımlar filan orda hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…