● Tibet Kızları ●

SchonerDuft cicibebe sut muz ceviz findik blendr den gecirip iciyordum,2 gundur onu da istemiyor canim ...tibetsiz regl gecirince oyle oluyorum ben diplerdeyim...agrisi sancisi da bonusu
Hep derim tibetin ekmegini reglken yerim kuş gibi olurum cunku...

Son düzenleme:
Aldim canım :)

Bu arada tasinacagiz kesin kontratlar yapildi ...

Karışımı canım çekti cicibebesiz yapayım avokado da var.
Reglimisin . Tibet çok iyi denge kuruyor ama regli öncesi o herkesi boğma hissini geçirmiyor

Cuma takımlarından mezun olmuştun sen değil mi :) ya diyet modun bilinç altında ya da atalardan kalma genetik kodun temizlenmesi

Mezun olamadım daha
Diyet modunun bilinç altı olabilir sanırım.

Şimdi de yüzümde kocaman bir sivilce çıktı. Sanırım bu da Tibet'in temizlenme etkisi değil mi?

Aldim canım :)

Bu arada tasinacagiz kesin kontratlar yapildi ...

Çok teşekkür ederim.

Güle güle oturun yeni evinizde.

16 ekim daha doğru olur gibi. birlikte başlayalım birbirimizi güdüleriz daha iyi olur. ben callen ı sabah yapamam vaktim olmuyor. sabah tibet akşam callen devam edeceğim
Tm çok iyi olur birlikte başlamak, hedefim iki 21 in sonuçlarını görmek. Ben de sabah tibet akşam Callan yapıcam yine

Çiğ köfte favorimdir evde hiç yapmadım ama
Ben de yeni yeni başladım yapmaya, dışardan alıyorduk hep, acıya alışık olmadığımız için yiyemiyorduk istediğimiz gibi, gittikçe ustalasiyorum da, her hafta mutlaka yapıyorum..kısırıda çok severim bu arada...mmmmm ekşi ekşi harikaaaa

16 ekim daha doğru olur gibi. birlikte başlayalım birbirimizi güdüleriz daha iyi olur. ben callen ı sabah yapamam vaktim olmuyor. sabah tibet akşam callen devam edeceğim
Ben de sabah akşam yoga yapacam başlama seviyesinde yapıyorum 1 haftadır. Iyi hissettiriyor. Olur 16 ekim sabah 6.30 da başlıyorum. Üstüne kısa bir kahvaltı. 7.10 gibi de evden çıkarım bu düzene alışınca 11 tekrardan sonrası da zorlamaz.
Bende de çıkmıştı sivilce kesinlike arınma.
Ne kadar oldu bırakalı.
Sıkı diyet yapıyorsan yorar ya . Kaç kilo da başladın .
Tm çok iyi olur birlikte başlamak, hedefim iki 21 in sonuçlarını görmek. Ben de sabah tibet akşam Callan yapıcam yine
Sen ne ara bıraktın tibeti
Eşim sevmediği için hep dışardan yiyorum bende .
Kısır çekti canım şimdi misafir çağırıp kısır yapayım ya da misafirliğe gidiyim sipariş vereyim tek yeyince tadı olmuyor

Eşim sevmediği için hep dışardan yiyorum bende .
Kısır çekti canım şimdi misafir çağırıp kısır yapayım ya da misafirliğe gidiyim sipariş vereyim tek yeyince tadı olmuyor
Bizim komşular da bana siparis verdi, maydanoz dereotu ısmarladım markete giden komşumuza " alırım ama evde olduğun gün bize kısır yapacaksın " dedi. Borçlu çıktım yani

Bende de çıkmıştı sivilce kesinlike arınma.
Ne kadar oldu bırakalı.
Sıkı diyet yapıyorsan yorar ya . Kaç kilo da başladın .

Ne kadar sürede geçtiler? Bugün bir tane daha çıktı ama çok fena durumları.

Aslında diyeti bırakmadım ama biraz ara verdim.
89 civarında başlamıştım. Şimdi 70 altına düşüp biraz tartılmayı bıraktım.
Aslında sıkı diyet yapsam bu kadar yormayacak. Ben biraz yapıp biraz rahat takılınca süreç çok uzadı ve daha çok yordu.

Öyle yapınca uzuyor cidden bende 79 da başladım 8i kesin gördüm ilk hafta tartılmamıştım. Nasıl bir yol izliyordun . Bende mezun oldum ama tekrar 69a çıktım nasıl gidicek bu kilolar bilmiyorum

Öyle yapınca uzuyor cidden bende 79 da başladım 8i kesin gördüm ilk hafta tartılmamıştım. Nasıl bir yol izliyordun . Bende mezun oldum ama tekrar 69a çıktım nasıl gidicek bu kilolar bilmiyorum

Aslında çok net bir yolum olmadı ama son zamanlarda çözümü sporda buldum.
Yediklerime dikkat edip mümkün oldukça az yemeye çalışıyordum ama belli bir listeye uymadığım için birden çok kaçırabiliyordum. Eğer bir kaçamak yaptıysam mutlaka spor yapıyordum. Kaçırmadıysam da yapmaya çalışıyorum. Normal bisiklet ve eliptik bisikleti hayatıma çok fazla soktum. Mümkünse dışarıda bisiklete biniyorum. Öyle olunca süre rahatlıkla 2-3 saate çıkabiliyor. Dışarıda binemediğim zaman evde eliptik yapıyorum. O da yeterli oluyor.
Spor konusunda baya istikrar kazandım ama özellikle tatlı isteğime dur diyemiyorum.
Tibet'in kilo üzerinde etkisini gördün mü hiç?

Sivilce sorunu atlamışım 3 4 hafta sürdü sanırım sivilceler. Birde batık olmazdı batık olmaya başlamıştı.
Spor şart zaten günde 50 dk spor yapardım bazen 2 saate yakın özlüyorum o günleri o alışkanlığı tekrar kazanmak zor olcak.
Tibet bağırsak hareketlerimde düzen sağladı bende huzursuz bağırsak sendromu var .boşaltım sistemini düzenli çalıştırdığı için kilo almıyordum biraz dikkat ettiğimde hemen veriyordum 67. Ile mezun oldum tibeti bırakana kadar 68 ile konrol altına almıştım ve herşey yiyordum tatlı cikolata dahil bırakınca aynı besin düzeni ile 70i gördüm çünkü sistem çöktü.
Hafta da 1 gün kabak detoksu yapabilirsin aslında .

Günaydın geldim haftasonu nete girmiyorum cnm haftasonu kamp yaptık 2 gün güneş doğarken yaptım tibetimi 11 tekrardayım şimdilik aşırı bir sinir halim var devam eden sabah sabah servisteki bi kızla tartıştım gerçi tartıştım denilemez o söylendi durdu ben pis pis sırıttım sinir var ama değişik olarak tepki vermiyorum sinir gülmesimi karşımdakini delirtmek için mi yapıyorum belli değil ama kendimden hoşnut değilim bi vicdan azabı çekiyorum hafiften

Bu arada sabah tartıldım 46 kiloya düşmüşüm ayı gibi de yedim haftasonu tibette olaylar ters mi işliyor bir süre baya bi uğraşmıştım kilo almak için 49 u gördüğüm olmuştu yine en başa dönüyorum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…