● Tibet Kızları ●

Çiğ köfte yaptım (etsiz) çok güzel oldu. Tibet tam gaz devam. Callan Teyzeye de başlasam tekrar iyi olacak diyorum diyorum bi türlü başlayamiyorum, hadi bu akşam inşallah :21:
5 6 tekrardan sonra ben de bıraktım üst üste misafir ağırlarken devam edememiştim. başlamak için 16 ekimi bekliyorum. dün başlayamadım. bari etkileri hızlı olsun dedim

bugün bir rüya gördüm. adamın biri bana tomarla para veriyordu ama tektek yanlız paraların çoğu yıpranmış. yırtık falan değil de çok kullanılmış. benim de yıpranmış paraya takıntım vardır, yeni para olmalı. yıpranmış gelen parayı hemen harcarım. bu ara rüyalarım hep gerçek gibi. sabah uyandığımda afallıyorum.

Ben de dört gözle 16 ekimi bekliyorum şimdi 7 video var her bir güne 1 video 26dk kadar onları yapıyorum muhteşem hissediyorum ama geğirme durumu beni çok rahatsız etmeye başladı tibeti bıraktıktan sonra olmaya başladı ilginç yanı bu . Bugün anti-depresan aldım artık kaçta uyur uyanırım allah bilir

Evet...cogumuz hissettik bunu
Basladin mi bugun listeye alayim

Dün başladım, alırsam sevinirim.

Bende öyle oldum vücut ısım arttı gibi hissediyordum ellerimin içi alev alevdi

Çok ilginç. Öncesinde çok fazla hissedilenlere bakmamaya çalıştım etkilenmiş gibi olmayayım diye.

Dün gece gördüğüm rüyalar çok gerçekti. Bütün gece yemek yedim resmen. Uyandığımda tok hissediyordum kendimi. Ne kadar Tibet ile alakası vardır bilmiyorum.

Dün başladım, alırsam sevinirim.

Çok ilginç. Öncesinde çok fazla hissedilenlere bakmamaya çalıştım etkilenmiş gibi olmayayım diye.

Dün gece gördüğüm rüyalar çok gerçekti. Bütün gece yemek yedim resmen. Uyandığımda tok hissediyordum kendimi. Ne kadar Tibet ile alakası vardır bilmiyorum.
Cuma takımlarından mezun olmuştun sen değil mi :) ya diyet modun bilinç altında ya da atalardan kalma genetik kodun temizlenmesi

X