- 12 Aralık 2017
- 886
- 1.090
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #3.081
İvit bildin oniDediydim kotu degil diye
Tişikkir ifinimGözün aydın canım
Ünlü olunca artık yuzumuze bakmazsinİvit bildin oni
Heee olabülüüüüÜnlü olunca artık yuzumuze bakmazsin
Sosyeting arkideşlerinle tibete gider yaparsin
5 6 tekrardan sonra ben de bıraktım üst üste misafir ağırlarken devam edememiştim. başlamak için 16 ekimi bekliyorum. dün başlayamadım. bari etkileri hızlı olsun dedimÇiğ köfte yaptım (etsiz) çok güzel oldu. Tibet tam gaz devam. Callan Teyzeye de başlasam tekrar iyi olacak diyorum diyorum bi türlü başlayamiyorum, hadi bu akşam inşallah
Aa bugün başlamayayim mı, 16 sını mı bekleyeyim ben de ?5 6 tekrardan sonra ben de bıraktım üst üste misafir ağırlarken devam edememiştim. başlamak için 16 ekimi bekliyorum. dün başlayamadım. bari etkileri hızlı olsun dedim
Evet...cogumuz hissettik bunuTibet sonrasında vücudumun bir anda çok ısındığını hissediyorum. Bu etkiyi hisseden var mı aranızda?
Çiğ köfte favorimdir evde hiç yapmadım amaÇiğ köfte yaptım (etsiz) çok güzel oldu. Tibet tam gaz devam. Callan Teyzeye de başlasam tekrar iyi olacak diyorum diyorum bi türlü başlayamiyorum, hadi bu akşam inşallah
Bende öyle olsam keşke tam tersi durumdayım. Cici bebe bisküvi yesene sabahları en azından kilo aldıran birşeyBen bi istahsizim anlatamam 1 haftadır...
Tibete baslamam lazimfarklar 1500
Bende öyle oldum vücut ısım arttı gibi hissediyordum ellerimin içi alev alevdiTibet sonrasında vücudumun bir anda çok ısındığını hissediyorum. Bu etkiyi hisseden var mı aranızda?
Bende 16 ekimde başlıyorum bu sefer sabah başlama planım var .5 6 tekrardan sonra ben de bıraktım üst üste misafir ağırlarken devam edememiştim. başlamak için 16 ekimi bekliyorum. dün başlayamadım. bari etkileri hızlı olsun dedim
Evet...cogumuz hissettik bunu
Basladin mi bugun listeye alayim
Bende öyle oldum vücut ısım arttı gibi hissediyordum ellerimin içi alev alevdi
Cuma takımlarından mezun olmuştun sen değil mi :) ya diyet modun bilinç altında ya da atalardan kalma genetik kodun temizlenmesiDün başladım, alırsam sevinirim.
Çok ilginç. Öncesinde çok fazla hissedilenlere bakmamaya çalıştım etkilenmiş gibi olmayayım diye.
Dün gece gördüğüm rüyalar çok gerçekti. Bütün gece yemek yedim resmen. Uyandığımda tok hissediyordum kendimi. Ne kadar Tibet ile alakası vardır bilmiyorum.