- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #3.061
evet 16 ekimde de başlarsan etkisini hızlı görürsün demişti bende etkiyi hızlı görmek istiyorum devamlılıkta pek sıkıntı yok zaten
buraya takılırsan bırakmazsın .Ben kendime güvenemediğim için yavaş olsun ama istikrar olsun dedim bakalım.
buraya takılırsan bırakmazsın .
ilk defa mı başlıcaksın
Deneyimlerin nelerdi peki .Çook yıllar önce başlamıştım. 21 tekrara gelmeden bırakmıştım. Hep tekrar başlayacağım ama devamlılığına emin olup başlayamamıştım. Bu sefer yapabilmeyi umarak başladım.
Deneyimlerin nelerdi peki .
Hoşgeldin aramızaHiç hatırlayamıyorum. O nedenle geçtiğimiz günlerde tekrar araştırmaya başladım ama çok net etkiler gördüğümü düşünmüyorum. Öyle olsa etkilerini daha iyi hatırlayacağımı düşünüyorum.
bu da bir ihtimal tabi ki :)Hiç hatırlayamıyorum. O nedenle geçtiğimiz günlerde tekrar araştırmaya başladım ama çok net etkiler gördüğümü düşünmüyorum. Öyle olsa etkilerini daha iyi hatırlayacağımı düşünüyorum.
Bende not alcam bu sefer :) hepsini unuttumbu da bir ihtimal tabi ki :)
seabahar i biliyor musun o topikte madde madde yazmış etkileri dur bende öyle yapayım günlüğüme not alayım. Bugün yaşlı kadınların yoga ile röportajlarını dinledim beni buldum diyor yoga da bir şevk geldi zaten vardı coştum iyice birazdan yapacam .Bende not alcam bu sefer :) hepsini unuttum
Biliyorum epey zayifladigini söylemişti tibetle....yogaya merakliyim ama çok karışık geliyor...turlu turlu cesidi var...bir hocadan ders almak isterdim püf noktalarıylaseabahar i biliyor musun o topikte madde madde yazmış etkileri dur bende öyle yapayım günlüğüme not alayım. Bugün yaşlı kadınların yoga ile röportajlarını dinledim beni buldum diyor yoga da bir şevk geldi zaten vardı coştum iyice birazdan yapacam .
Dediydim kotu degil diyeÇok güvendiğim birine sordum aydınlığa ulaşacaksınız dedi. Çok mutlu oldum, kafam baya karışmıştı. Icim rahat şimdi, tam gaz çalışmalara devam
Beni zayıflatmadı aynı kaldı kilom ama bazı hareketleri yanlış yaptığımı düşünüyorum en önemlisi nefesler.Biliyorum epey zayifladigini söylemişti tibetle....yogaya merakliyim ama çok karışık geliyor...turlu turlu cesidi var...bir hocadan ders almak isterdim püf noktalarıyla
Gözün aydın canımÇok güvendiğim birine sordum aydınlığa ulaşacaksınız dedi. Çok mutlu oldum, kafam baya karışmıştı. Icim rahat şimdi, tam gaz çalışmalara devam
Allah rahmet eylesin ...duymamıstımBeni zayıflatmadı aynı kaldı kilom ama bazı hareketleri yanlış yaptığımı düşünüyorum en önemlisi nefesler.
Onunda eşi vefat etti duydun mu
Istanbulda mi ?Kova hatunu burda ekim sonunda başlayıp mayıs 2019 da kadar süren bir eğitim var sertifikalı imiş ama ben gebelik olursa diye kayit olmayı düşünmedim . Senin bilgilerin benden kat kat çok böyle bir imkâna sahip olmanı isterdim
Bende cuma takım paylaşım alanında duydum. Evet bayağı yapmış topige baktım biraz yapanda varmış o zamanlar.Allah rahmet eylesin ...duymamıstım
O baya yaptı tibeti ama...sonuc aldı
Mersinde ama istanbul da daha sık oluyor çetin çetintaş ın sitesinde gördüm sanki bugün .Istanbulda mi ?
hmmm ben Antalyadayım ama...Bende cuma takım paylaşım alanında duydum. Evet bayağı yapmış topige baktım biraz yapanda varmış o zamanlar.
Mersinde ama istanbul da daha sık oluyor çetin çetintaş ın sitesinde gördüm sanki bugün .
Onunda sesi hoşuma gidiyor etkileyici bir ses tonu var
Antalya merkezde isen mutlaka vardır diye tahmin ediyorumhmmm ben Antalyadayım ama...