● Tibet Kızları ●

Günaydın kızlar çok acil yorumlarınıza ihtiyacım var. Rüyamda çalıştığım tiyatro sahibini gördüm. Birlikte zifiri karanlık bi yere girdik, yürüdük, o yanımdan ayrıldı bi kapıdan lavaboya girdi, ben yapayalnız kaldım o karanlığın içinde...ayrılmayı düşünüyorum, hayırlı olmadığını düşünüyorum...siz ne diyorsunuz?

rüyalara inanırım .. acaba seni yarı yolda mı bırakacak ?

Isten ayrilmayi duşundukten sonra mi bu ruyayi gordun

Hayır, aksine her şey yolunda giderken, işle ilgili güzel haberler aldıktan hemen sonra gördüm ve uyumuyordum daha gözümü kapatır kapatmaz gözümün önüne geldi
Hayir olsun insallah...ben kotuye yormadim...ışığıni kendin acman icin bir fırsat olarak algıladim...patronun da vesileymis... tabi sen bilirsin

HMMM yogaya da başladım ne olcak şimdi hayır vitamin takviyesinede başladım kafama takar dururum artık

Merhabalar.
Gün itibari ile tibete başladım.
Yalnız bir sorum olacak. Kalkınca değil de gün içerisinde yapılsa uygun olur mu?
Kısa sürede kitabı okuyacağım ama artık ertelemek istemedim.

Sanki gece yapılırsa uykuyu kaçırır gibi bir şey okumuştum ama böyle bir etkisi olmadı mı?
İLK Haftalarda olmuştu gece 2 3 e kadar uyuyamamıştım.... fakat şöyle ki ilk başladığımda sabah yapıyorum 4 5 gün sonrasında akşama geçtim etki aynıydı bende enerjim çok geliyordu uyku tutumuyordu sonra düzene girdi

Ben de kozmik bakım 10-11 Ekim'de başlarsanız devamlılık olur dediği için bugün başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…