- 12 Aralık 2017
- 886
- 1.090
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #3.041
Gecen hafta basladi...kasıma kadar surecek...
O bitecek ertesi gun merkur gerilecek 6 aralik ta biter o da
topikte deneyimlerimiz var okuyabilirsin ya da merak ettiklerini sorabilirsin deneyim açısından yardımcı olmya çalışırızSelam Gencler bende baslayacgim bugun..biraz bilgi edindim ama bizzat deneyimleyenlerin oldugu bi sayfa link varsa alabilirim:)
rüyalara inanırım .. acaba seni yarı yolda mı bırakacak ?Günaydın kızlar çok acil yorumlarınıza ihtiyacım var. Rüyamda çalıştığım tiyatro sahibini gördüm. Birlikte zifiri karanlık bi yere girdik, yürüdük, o yanımdan ayrıldı bi kapıdan lavaboya girdi, ben yapayalnız kaldım o karanlığın içinde...ayrılmayı düşünüyorum, hayırlı olmadığını düşünüyorum...siz ne diyorsunuz?
Merkur gerilemesi neyse de venus fena...
Kalsın ben hiç başlamayım
Isten ayrilmayi duşundukten sonra mi bu ruyayi gordunGünaydın kızlar çok acil yorumlarınıza ihtiyacım var. Rüyamda çalıştığım tiyatro sahibini gördüm. Birlikte zifiri karanlık bi yere girdik, yürüdük, o yanımdan ayrıldı bi kapıdan lavaboya girdi, ben yapayalnız kaldım o karanlığın içinde...ayrılmayı düşünüyorum, hayırlı olmadığını düşünüyorum...siz ne diyorsunuz?
O sayfa bu sayfaSelam Gencler bende baslayacgim bugun..biraz bilgi edindim ama bizzat deneyimleyenlerin oldugu bi sayfa link varsa alabilirim:)
Hayır, aksine her şey yolunda giderken, işle ilgili güzel haberler aldıktan hemen sonra gördüm ve uyumuyordum daha gözümü kapatır kapatmaz gözümün önüne geldiIsten ayrilmayi duşundukten sonra mi bu ruyayi gordun
Sanmam çünkü beraber girdik o karanlık yola ve onun girdiği lavaboda karanlıkti kapı kapandı o orda karanlıkta kaldı ben de dışarda karanlıkta kaldım. Ama ne karanlık zerre ışık yokturüyalara inanırım .. acaba seni yarı yolda mı bırakacak ?
Hayir olsun insallah...ben kotuye yormadim...ışığıni kendin acman icin bir fırsat olarak algıladim...patronun da vesileymis... tabi sen bilirsinHayır, aksine her şey yolunda giderken, işle ilgili güzel haberler aldıktan hemen sonra gördüm ve uyumuyordum daha gözümü kapatır kapatmaz gözümün önüne geldi
HMMM yogaya da başladım ne olcak şimdi hayır vitamin takviyesinede başladım kafama takar dururum artıkMerkur gerilemesi neyse de venus fena...
Basladigin ilacin kremin egzersizin vs hep yan etkilerini gorursun....aslinda tibet icin daha mi hayirli ne :) butun yan etkileri bastan def ediyorsun...bu da bi bakiş acisiay ne bilim su regl bitsin ev isi hal olsun bakarim duruma
HaydaaaHMMM yogaya da başladım ne olcak şimdi hayır vitamin takviyesinede başladım kafama takar dururum artık
Haydaaayazmaz olaydim :)
Yapabilirsin. ben genelde akşam 11 yapıyordumMerhabalar.
Gün itibari ile tibete başladım.
Yalnız bir sorum olacak. Kalkınca değil de gün içerisinde yapılsa uygun olur mu?
Kısa sürede kitabı okuyacağım ama artık ertelemek istemedim.
Yapabilirsin. ben genelde akşam 11 yapıyordum
İLK Haftalarda olmuştu gece 2 3 e kadar uyuyamamıştım.... fakat şöyle ki ilk başladığımda sabah yapıyorum 4 5 gün sonrasında akşama geçtim etki aynıydı bende enerjim çok geliyordu uyku tutumuyordu sonra düzene girdiSanki gece yapılırsa uykuyu kaçırır gibi bir şey okumuştum ama böyle bir etkisi olmadı mı?
İLK Haftalarda olmuştu gece 2 3 e kadar uyuyamamıştım.... fakat şöyle ki ilk başladığımda sabah yapıyorum 4 5 gün sonrasında akşama geçtim etki aynıydı bende enerjim çok geliyordu uyku tutumuyordu sonra düzene girdi
manzarası güzek olan ev bulmana sevindim. anlaşma yapıldığı gün önemli değil mi ? taşınma günü mü ? ne kadar kalcaksın yeni evinde .
bahsettiğim imgeleme yoga sonunda yapılan meditasyon . kozmik bakım a göre başlayım dedim venüs ne zaman gerilicek ki ben yarın sabah başlayım mı o zaman .
evet 16 ekimde de başlarsan etkisini hızlı görürsün demişti bende etkiyi hızlı görmek istiyorum devamlılıkta pek sıkıntı yok zatenBen de kozmik bakım 10-11 Ekim'de başlarsanız devamlılık olur dediği için bugün başladım.