● Tibet Kızları ●

Bende not alcam bu sefer :) hepsini unuttum :KK70:
seabahar i biliyor musun o topikte madde madde yazmış etkileri dur bende öyle yapayım günlüğüme not alayım. Bugün yaşlı kadınların yoga ile röportajlarını dinledim beni buldum diyor yoga da bir şevk geldi zaten vardı coştum iyice birazdan yapacam .

seabahar i biliyor musun o topikte madde madde yazmış etkileri dur bende öyle yapayım günlüğüme not alayım. Bugün yaşlı kadınların yoga ile röportajlarını dinledim beni buldum diyor yoga da bir şevk geldi zaten vardı coştum iyice birazdan yapacam .
Biliyorum epey zayifladigini söylemişti tibetle....yogaya merakliyim ama çok karışık geliyor...turlu turlu cesidi var...bir hocadan ders almak isterdim püf noktalarıyla

Biliyorum epey zayifladigini söylemişti tibetle....yogaya merakliyim ama çok karışık geliyor...turlu turlu cesidi var...bir hocadan ders almak isterdim püf noktalarıyla
Beni zayıflatmadı aynı kaldı kilom ama bazı hareketleri yanlış yaptığımı düşünüyorum en önemlisi nefesler.
Onunda eşi vefat etti duydun mu

Kova hatunu Kova hatunu burda ekim sonunda başlayıp mayıs 2019 da kadar süren bir eğitim var sertifikalı imiş ama ben gebelik olursa diye kayit olmayı düşünmedim . Senin bilgilerin benden kat kat çok böyle bir imkâna sahip olmanı isterdim

Allah rahmet eylesin ...duymamıstım :KK43:

O baya yaptı tibeti ama...sonuc aldı
Bende cuma takım paylaşım alanında duydum. Evet bayağı yapmış topige baktım biraz yapanda varmış o zamanlar.
Mersinde ama istanbul da daha sık oluyor çetin çetintaş ın sitesinde gördüm sanki bugün .
Onunda sesi hoşuma gidiyor etkileyici bir ses tonu var

Bende cuma takım paylaşım alanında duydum. Evet bayağı yapmış topige baktım biraz yapanda varmış o zamanlar.

Mersinde ama istanbul da daha sık oluyor çetin çetintaş ın sitesinde gördüm sanki bugün .
Onunda sesi hoşuma gidiyor etkileyici bir ses tonu var
hmmm ben Antalyadayım ama...

X